Bekarlık daha mı güzel

Başka insanların düşüncelerini kafana çok takıyorsun. Kendi iç huzuruna odaklan cevabı bulacaksın.
Başka insanlara evet çok takılıyorum kesinlikle doğru ama bazı şeylerin cevabını bulamadıkcada rahatlayamıyorum kadınlar bile sözda umursamıyorlar bu durumu ama rahatca bu tarz seyler yazabiliyolar umrumdamı benim 2 gram kan sizce? Artık gerçekten çok yoruldum tavsiye isterken zorbalınıyorum resmen yobazlıkla onla bunla ben zaten yeni yeni yasamaya basladıgımda bu durum yasandı anlatınca kimse ihtimal bile vermiyor sürtünmeyle baskıyla bozulmasına aşırı bi kanamam oldu doktora da gittim %50 kanar dendi bana demekki öndeymiş zar nerden bileyim ben böyle söyleyincede bilmeden etmeden yaşamasaydın deniyor farklı tarzda cümle kurarkende eleştiriliyor ama cinsellik yaşamak bukadar büyük bişey değil diye eminimki nişanlı olsaydım bu durum olsaydı söylemek istemiyosun ama söyle derdi bi cogu şuandada söylemek istemiyorsan söyleme bunu kafaya takmayan biriyle beraber ol deniyor yahu adamın alnında açıkca takıyor takmıyor mu yazıyor ben anlamıyorum ya çok doldum artık içi dolu bi tavsiye istiyorum sadece yaşamıyorum cinsellik o olay olmasına rağmen ilerde yaşarmıyım bilmiyorum ama sanmıyorum da kimsede kalkıp sormuyor zaten daha öncede bana bu soru hiç sorulmadı ama yaşamadığın için mantıken bakire diye düşünücek karşı taraf ben bunu nasıl riske atıp da evliliğe kadar götüreyim mesela yaşamak da istemiyorum

Başka insanlara evet çok takılıyorum kesinlikle doğru ama bazı şeylerin cevabını bulamadıkcada rahatlayamıyorum kadınlar bile sözda umursamıyorlar bu durumu ama rahatca bu tarz seyler yazabiliyolar umrumdamı benim 2 gram kan sizce? Artık gerçekten çok yoruldum tavsiye isterken zorbalınıyorum resmen yobazlıkla onla bunla ben zaten yeni yeni yasamaya basladıgımda bu durum yasandı anlatınca kimse ihtimal bile vermiyor sürtünmeyle baskıyla bozulmasına aşırı bi kanamam oldu doktora da gittim %50 kanar dendi bana demekki öndeymiş zar nerden bileyim ben böyle söyleyincede bilmeden etmeden yaşamasaydın deniyor farklı tarzda cümle kurarkende eleştiriliyor ama cinsellik yaşamak bukadar büyük bişey değil diye eminimki nişanlı olsaydım bu durum olsaydı söylemek istemiyosun ama söyle derdi bi cogu şuandada söylemek istemiyorsan söyleme bunu kafaya takmayan biriyle beraber ol deniyor yahu adamın alnında açıkca takıyor takmıyor mu yazıyor ben anlamıyorum ya çok doldum artık içi dolu bi tavsiye istiyorum sadece yaşamıyorum cinsellik o olay olmasına rağmen ilerde yaşarmıyım bilmiyorum ama sanmıyorum da kimsede kalkıp sormuyor zaten daha öncede bana bu soru hiç sorulmadı ama yaşamadığın için mantıken bakire diye düşünücek karşı taraf ben bunu nasıl riske atıp da evliliğe kadar götüreyim mesela yaşamak da istemiyorum
Kendine değer vermelisin. Endişelendiriyorsun anlıyorum ama bu sebepten dolayı seni kınayacak insanın zekası sorgulanır zaten. Kimsenin seni kabul etmesine gerek bu kafada düşünürsen kötü insanları çekersin. Sen hayatındaki insanları seçeceksin bahsettiğin tarzdaki insanları da korkmadan şutlayacaksın özdeğeri olan bir kadın olarak. Geçmişi düşünme, sana bir hayat deneyimi oldu geçti gitti önüne bakmalısın.

Kızlar ben kendimi şuan gerçekten bu psikolojik durumdan çıkarabilir mutlu edebilirim ilişkimi bitirsem sevdiğim işime dönsem uzunca bi süre mutlu keyifli olurum zaten bi süre sevgili de muhtemelen yapmam yara çok aldım ama aşık olursam ilerde? Birini çok seversem yani yalnızlıkta bi süre sonra insanı üzebilir ben insanlardan ciddiye binince ayrılıcakmıyım hep bu korkulardan dolayı söylesem insan korkuyor duyulucak diye sinirlenip inanmayabilir karşı taraf erkeklerin çoğu bunu kabullenemiyor ki zehredebilir o ilişkiyi sonrasında bunu yaşayan birsürü kadın var sonrasınıda mutlaka düşünmek zorundayım evet bugün ayrıldım çok güzel toparlayabildim ee sonrası?
birine bekaret borcun falan mi var? var ise neden borcuna sadik kalmadin? yok ise neden hayati kendine zindan ediyorsun? oturup ciddi ciddi yorum yapmak istiyorum ama komik ve sinir bozucusun. yasamak istedigin hayat, yasadigin hayat, ahlaki degerlerin catisiyor. bunu kendi basina mi cozersin, terapi mi alirsin bilmiyorum napiyorsan yap ama boyle hayat gecmez

Ay ne erkeği ya ilerde ciddi durumum olursa diye korkuyorum bukadar gercekten soru sordugumda yardımcı olabiliceginize inanıp soruyorum herkes değil ama yargılacı tavır sergileyen cok var cinsellik hakkında bilginiz vardır bu tarz durum yaşayan vardır yâda yakını vardır diye sormuştum gözünüzde yobaz erkek delisi falan oldum şaka gibi evlenmesem mutsuz olurmuyum diye açmışım ben o konuyu hep bekar kalmicaz ya ilerde yalnız mutsuz mu olurum diye ilerisi için soru işaretlerimi giderecek tarza çözümünüz yoksa rica ediyorum yargılamayın ya

Tam ilişki bile yaşamamışım ben bu zamana kadar kim takar kim takmaz nerden bilcez alnındamı yazıyor kimse bana gelip bakiremisin deme cürretini bulamıyor zaten ama ilerde söylenmelimi diye sordum sadece bu zamana kadar sorulmadı yaşamıyorumda öyledir diye düşünüp sonradan sorun yaratmalarından korktugumuda kac kez yazdım neyse

otçu biriyle evlenip evli ve mutsuz olmak mı yoksa bekar, istediğini yapabilecek olan ve karşısına çok daha iyi insanların çıkma ihtimali olan bekar birey olmak mı sence? hangisi daha mutsuz edici?

Evlenmediği için mutsuz olan görmedim ben, sadece ilerleyen zamanlar da bir çocuğum olsaydı keşke diyor bazıları.
Evlilik daimi mutluluk değil arkadaşım, yani şuan ki aklım olsa evlenmezdim diyeceğim ama o zaman da kızım olmazdı 🫣
Keşke çocuğumuz olması için bir erkeğe ihtiyacımız olmasa hiç

otçu biriyle evlenip evli ve mutsuz olmak mı yoksa bekar, istediğini yapabilecek olan ve karşısına çok daha iyi insanların çıkma ihtimali olan bekar birey olmak mı sence? hangisi daha mutsuz edici?
Ben zaten evlensem bile hemen evliliğim olmaz o kişiylede aynı şekilde sadece ayrılıp bi başkasıyla evlenmeye korkuyorum hepsi bu

O herifle ne evlenmesi direk ayrıl kendine iyilik yapmış olursun. Terapi almanız lazım

Mesele bekaretse doktor sana yüzde elli kanama olur demişti bide böyle bir ilişki yaşamaktansa yalnız ol daha iyi değil mi ayrıca karşına seni gerçekten seven herseye rağmen arkanda duracak birisi çıkabilir kendine sakın bu kötülüğü yapma hemen ayrıl ve kurtul

Bundan 5 yıl sonra buralar değerlenecek.
Biolarda "Tek servetim özgürlüğüm" , "Sultanlığıma destursuz girilmez " yazacaklar.

images-4.webp

Aileler duyarsa? Yani benim yasadıgım ülke falan farklı biyer sanıyorum
İftira der geçersin çok dert ediyorsan ayyy gidip tedavi olman lazım su kafa yapini değiştir. Hayır ben anlamıyorum, kaldiramayacaksaniz niye sevisiyorsunuz arkadaşm? Küçük yerde yaşıyorum ailem duyarsa şu bu o zaman yapmayın bu işi baştan. Yapıyorsan da pişman olunacak bir şey yok ayıp bir şey yapmadın bunu anlaman lazım önce ama bizim yazmamizla olmayacak belli ki...

Mesele bekaretse doktor sana yüzde elli kanama olur demişti bide böyle bir ilişki yaşamaktansa yalnız ol daha iyi değil mi ayrıca karşına seni gerçekten seven herseye rağmen arkanda duracak birisi çıkabilir kendine sakın bu kötülüğü yapma hemen ayrıl ve kurtul
Bilmiyorum söyleme cesareti bulabilirmiyim

Back
X