Başka insanlara evet çok takılıyorum kesinlikle doğru ama bazı şeylerin cevabını bulamadıkcada rahatlayamıyorum kadınlar bile sözda umursamıyorlar bu durumu ama rahatca bu tarz seyler yazabiliyolar umrumdamı benim 2 gram kan sizce? Artık gerçekten çok yoruldum tavsiye isterken zorbalınıyorum resmen yobazlıkla onla bunla ben zaten yeni yeni yasamaya basladıgımda bu durum yasandı anlatınca kimse ihtimal bile vermiyor sürtünmeyle baskıyla bozulmasına aşırı bi kanamam oldu doktora da gittim %50 kanar dendi bana demekki öndeymiş zar nerden bileyim ben böyle söyleyincede bilmeden etmeden yaşamasaydın deniyor farklı tarzda cümle kurarkende eleştiriliyor ama cinsellik yaşamak bukadar büyük bişey değil diye eminimki nişanlı olsaydım bu durum olsaydı söylemek istemiyosun ama söyle derdi bi cogu şuandada söylemek istemiyorsan söyleme bunu kafaya takmayan biriyle beraber ol deniyor yahu adamın alnında açıkca takıyor takmıyor mu yazıyor ben anlamıyorum ya çok doldum artık içi dolu bi tavsiye istiyorum sadece yaşamıyorum cinsellik o olay olmasına rağmen ilerde yaşarmıyım bilmiyorum ama sanmıyorum da kimsede kalkıp sormuyor zaten daha öncede bana bu soru hiç sorulmadı ama yaşamadığın için mantıken bakire diye düşünücek karşı taraf ben bunu nasıl riske atıp da evliliğe kadar götüreyim mesela yaşamak da istemiyorum