Bekarlık Günlerinizde En çok ne yaşamayı özlediniz?

Başın sağolsun canım. Bekarlık günlerimi değil ama anne olmadan önceki zamanlarını özlüyorum. Telaşsız ve dingin halimi. Rabbim yokluklarını göstermesin isteyen herkese nasip etsin ama asıl zorluk çocuktan sonra başlıyor.

Hiç bir şeye yetişememe durumu. Yine de iyi ki var çocuklarım :KK68:
Sağolasın...
Çocuk olmadan önceki yaşamımı bazen özlüyorum ama yavrum birtanem, anne kavramını yaşatıyor bana, o sevgi apayrı...
Uzun yıllar erken ölürüm de çocuğum annesiz kalır diye çocuk istememiştim, zor bir karardı benim için ama iyi ki geldi hayatıma:)
Evlilikten önceki ya da çocuk öncesi değil de darbe yemeden önceki halimi özlüyorum. Güzel bir hayatım olduğunu düşündüğüm zamanları... Herbirimiz birşeylere özlem duyuyoruz işte...

Valla ben camasir yemek bulasik utu yapmamayi istedigim saat uyuyup uyanmayi keyifli bi yemek yiyebilmeyi gezmeyi sinemaya gitmeyi kimseye hesap vermemeyi anamla carsida gezip alisveris yapmayi ordan da yemege gitmeyi ozledim...simdi 4 yillik evliyim ve 2 yasinda bi oglum var sonsuz sukurler olsun.ama insan bunlarida arada sirada aramiyor diil yani.yinede memnunum hayatimdan.allah kocami ve oglumu basimdan eksik etmesin.:D

Diledigim yere gidip istedigim kadar tatil yapmayi bir basima olmayi cok ozledim
İstesigim yere gidemiyormuyum? Gidiyorum
Fakat oglumun saatlerini ayarlamam lazim onun kurs ders saatinde almam lazim
Esden once eve gidip sofra kurmam lazim vs vs
Tatile gitsem esimle uzun tatil yapamiyoruz isi yuzunden
Ben gidiyorum bu seferde sayili gun kalmam gerekiyo gel demeye basliyo
Oylemiydi bee 1ay tatile gidiyodum
Bi yere gitsem mesela kuzenime falan geri donmuyodum kaliyodum
Simdi sorumluluklar fazlaca

Ben de ozleyemeyenlerdenim cunku hicbir degisiklik olmadi esimin ailemize erkek evlat gibi dahil olmasindan baska :)
Allah basimizdan eksik etmesin ne ailemi ne esimin ailesini ne de sizlerin ailelerini.
Cok sukur.

Kızlar bazen bizde kalırdı,yakın arkadaşlarım. Sabaha kadar sohbet muhabbet :KK49:
Babam o zamanlar hayattaydı, bişeye canım sıkılınca onunla konuşurdum yemek sofrasında :KK61:

Aslında bekarlığımdan daha çok serbestim maddi anlamda ve gezme konusunda falan, ama dediğin gibi bir şeyleri özlüyorum bazen, odamı özlüyorum, annemi çok özlüyorum (hep gördüğüm halde) hiç bir sorumluluğum olmamasını özlüyorum bazen..
Ama düşününce şükretmeliyim eşim her konuda destek, öyle olmasaydı çok üzülürdüm:)

Evli değilim ama sanırım öyle bir şey olunca çok şeyi özleyeceğim evde bir şey yaptığım yok ekmek elden su gölden yaşıyorum :KK17::KK37:

Bekarim ama evlenmeden buradaki konuları okuyunca evlilikten sogudum.bekar günlerime şükür ediyorum.erkek arkadaşım evlilikten konuyu acinca kapatiyorum.bence bekar olmak üzerinde bi sorumluluk olmaması super bisey.insani sadece ailesi koşulsuz seviyor bence ve en çok beni düşünen yine kadin anam:)

Bende çok didişirdim annemle biliyor musun, kalbinide kırdığım olmuştur, hiç unutmam bir sabah işe gideceğim her zaman ütümü yapan kadın yine yapmış ama giymekten çok zevk aldığım gömleğimi ütülememiş diye sabah sabah onun kalbini kırdığım günleri bilirim her seferinde aklıma geldikçe annemde özür diler hakkını helal etmesini isterim her aklıma geldiğinde de gözlerim dolar şuan olduğu gibi :KK61:
ananızmı ütülerdi eşyalarınızı ..vay bee niye özlediğiniz belli totonuz yemiyo iş ev ..ev iş. koca yemekk ..bir tane oğlum var şu an 5 yaşında kendi işlerini kendi yapıcak vay beee..

ananızmı ütülerdi eşyalarınızı ..vay bee niye özlediğiniz belli totonuz yemiyo iş ev ..ev iş. koca yemekk ..bir tane oğlum var şu an 5 yaşında kendi işlerini kendi yapıcak vay beee..

Konuşma uslubunuza dikkat edin lütfen arkadaşınız yok karşınızda ananız diye de hitap etmeyin anneniz diyin lütfen annemin ütü yapmasını özledim demiyorum yada demiyoruz o zamanlar kıymetini bilememişiz diyoruz 5 yaşındaki çocuktan iş mi bekliyorsunuz siz :) :) :KK48::KK48::KK48:

Ben evli degilim ama yazmadan edemedim , ben anneme babama cok duskunum , evlenmeyi cok istiyorum o kadar istiyorum ki uzun zamandir bekliyoruz . Ama bunlari dusununce resmen buz gibi soguyorum evlilikten , koca kiz oldum annemin kucaginda oturup koklasmayi cok seviyorum , azicik midem bulaniyor desem ikisi de basimda pervane olur , biraz karnim agrinca acile hemen cikarirlar , dusunuyorum da evlenince karnim agriyor desem usutmussundur kalin giyin ya da ilac ic der gecistirirler yemek hizmet beklerler ustune annem gibi kim basimda bekler yanimda uyur bunlari dusununce icim gidiyor , annem tuvaletleri bile yikatmaz bana , evde benim istedigim piser. Ama evlenince kocan ne severse o piser heryeri yikayip sen paklarsin , kimse sana yoruldun yavrum gel birak ben yaparim demez kahvaltini hazirlamaz cok uzun yazdim ama bunlari dusununce icim gidiyor . Kaynanana diyemessin ki anne gelirken su getirsene diye:KK42:
Aah ah kv kp falan anne baba bile diyemem ki , ya uzulur annem ici gider kiyamam onlara Allah yokluklarini gostermesin , eksik etmesin basimizdan...
oooo zor anlar bekliyor senii bayağı şımartılmışsın.. ama şu yukarıda yazdığın koca kız oldum hala öpüp kokluyorum kısmı biz 3 kızkardeşiz annemlerde buluştuğumuzda koca kadınlar olduk hala ama hala annemi mıncıklar yere yatırır bir taraflarını ısırırızz. o inan hiç bitmiyor..

Konuşma uslubunuza dikkat edin lütfen arkadaşınız yok karşınızda ananız diye de hitap etmeyin anneniz diyin lütfen annemin ütü yapmasını özledim demiyorum yada demiyoruz o zamanlar kıymetini bilememişiz diyoruz 5 yaşındaki çocuktan iş mi bekliyorsunuz siz :) :) :KK48::KK48::KK48:
vuuuu kızdıkk.. canım ben anneme ANAM derim o yüzdendi o yazı.... totonuz dedim çünkü aynı durumlardayım ev iş iş evv...5 yaşında olduğunu belirttim .. ileriki yıllarda kendi işlerini kendi yapacağından ve inan 5 yaşında deme odasını dağıttığı gibi topluyor benim oğlum artı ben anamın kara lahana çorbasını özlerim 15 günde bir anama giderim 3 kız kardeş hep beraber ve oda bizim için pişirir lahanayı

Bazen konu açılınca böyle duygulanıyor insan işte.

Gerçekten hayatta 2 duygu var yaşanmadan bilinmeyen. Birinci çocuk sahibi olmak. İkinci anne baba kaybı.

Biz de ilişkileri çok iyi bir aileydik. Olmasa farklı mı olurdu diye düşünmeden edemiyorum. Daha önce yaşayan insanlar için “acaba nasıl dayanıyorlar?” derdim. Meğer böyleymiş. Allah sabrını veriyor ama sanki öncesi ve sonrası var her şeyin. Geçtiğin yolların bile…
mekanı cennet olsunnn. nurlar içinde yatsın inşallahh..

Back
X