- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
neyi değiştirmedin ehliyeti mi? soyadını mı?Bende değiştirmedim tasasi onami düşmüş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neyi değiştirmedin ehliyeti mi? soyadını mı?Bende değiştirmedim tasasi onami düşmüş
bende gıcığım. aşırı saçma geliyor evlenince kadına bambaşka bir kimlik vermeleri sanki kadın bir eşya ya da mülk gibi oradan oraya neden taşınıyor ki...Ehliyet kredi kartları bankamatikler vs kızlık soyadimla çokta memnunum nüfus cüzdanı degistirdik bir tek oda eşimin marifeti beni kendi soyadına katmak istedi ısrarla hayatımda hiç görmediğim bir şehir yazıyor içime dert oluyorşaka bir yana gerçekten gicigim bu işe
Şikayet edilecek bir durum yok. Nüfus müdürlüğü bana eski kimliğimi kendi iade etti. Hatıra diye saklarsınız dedi ama bazen benim de işime yarıyor.Bilmiyorum ama çok saçma. Ben iki kimlik kullanan birini görsem şikayet ederim şahsen. Düzensizlik ve kuralsızlık saçma yani.
aynen öyle... görende sanar ki sahte kimlik kullanıyorum.Şikayet edilecek bir durum yok. Nüfus müdürlüğü bana eski kimliğimi kendi iade etti. Hatıra diye saklarsınız dedi ama bazen benim de işime yarıyor.
Bize iade eden olmadı bak şimdi bunada gıcık oldumŞikayet edilecek bir durum yok. Nüfus müdürlüğü bana eski kimliğimi kendi iade etti. Hatıra diye saklarsınız dedi ama bazen benim de işime yarıyor.
ben geçici kimlik almamıştım belki de o yüzden almadılar. bilmem. ya da ne zaman değiştirdinizBize iade eden olmadı bak şimdi bunada gıcık oldumherkes kafasına göre iş yapıyor demekki bana niye vermedi ki
hergün bıkmadan soruyor.sadece sanane de. bir daha sormaz
hergün bıkmadan soruyor.
aslında bence rahatsız olduğumu bildiği için üstüme gelerek soruyor. böyle açık arar gibi.o zaman bunu sormandan rahatsız oluyorum lütfen bir daha sorma de. açık açık söylemediğin sürece anlamaz demek ki
İlden ile hatta ilçeden ilçeye bile değişiyordur diye tahmin ediyorum. Aslında ben de alırlar diye bekliyodum. Bende kalması bana da sürpriz olduBize iade eden olmadı bak şimdi bunada gıcık oldumherkes kafasına göre iş yapıyor demekki bana niye vermedi ki

değişik işte heryerdeİlden ile hatta ilçeden ilçeye bile değişiyordur diye tahmin ediyorum. Aslında ben de alırlar diye bekliyodum. Bende kalması bana da sürpriz oldu
iyi ki de vermiş, geçenlerde trene binerken sıkıntı yaşadım tc aynı olmasına rağmen eski kimliğim olmasa almayacaktı beni trene.. Tren yani bi de şehiriçi yolculuk altı üstü, sanki pasaportla uçağa biniyorum![]()