Canım
@MissCherryBlossom evet Cherry 2. Evliliğimi 39 yaşında yaptım.
B
birgunbelki
sevgili konu sahibi. Kariyerinize odaklanmanızı çok doğru buluyorum. Bu size hayatınız boyunca aldığınız kararlarda seçme şansı verecek.
Benim hikayem şöyle. Ben 20 yaşında üniversiteden arkadaşımla aşk evliliği yaptım. Ama evdeki hesap çarşıya uymadı. 15 senenin ardından eşimin ihaneti sebebiyle boşandık.
Ve ardından hayatımda 2. Perde açıldı. Önce boşanmanın travmasını kendi kendime atlattım. Daha sonra hayata karıştım, sosyalleştim ve yeniden evlenip, yaşadıklarımdan ders alıp, yuva kurmak için mücadele ettim. 4 sene bekar kaldım. O esnada belki 200 erkekle randevuya çıktım. Buluştum. Kimisiyle kahve içtim, kimisiyle sinemaya gittim, kimisiyle restaurantta yemek yedim. Benim tek bir kriterim vardı. Kalbimde bir sıcaklık olmasını istedim. Hiçbir zaman karamsarlığa kapılmadım. Allah dedim elbet benimde kısmetime birini yazmıştır. Boşandıktan 4 sene sonra, 39 yaşında 2. Evliliğimi yaptım. 6 gün önce 42 yaşında güzeller güzeli kızımı kucağıma aldım.
Hayatta hiçbir şey için geç kalmayız. Zaman zaman o enerjiyi içimizde bulamayız. Kendinizi salmayın. Sağın solun, ailenizin lafıyla hareket etmeyin. Evlilik uzun soluklu bir maraton. Sırf evlenmiş olmak için evlenmeyin. Gerçekten inandığınız birini bulursanız bu yola girin. Hakkınızda hayırlısını dilerim. İnşAllah benim hikayem size feyz verir.