Bekarlnda einiz apkn myd ?

ilk ben yazıyım hemde nasıl hiç bardan pavyondan çıkmazmıştın bütün sülalesi neler anlattı neler.
zaten bunun için kız verende olmamış (iyikide olmamış) bir sevgili listesi vardı anlattıklarında şok olmuştum.

ben aşkımın ilk göz ağrısıyımm ve de son ("son" kısmına inşallah diyeyim) opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Evli değiliz henüz ama benden önce pek kazanovaymış tadlım benim yau!

çapkınlığına kurban onun! :))

ben çok fena pıstırdım ama :))
kaydirigubbakcemile5

bekarken çapkın değildi eşim..
cunku bız esımle kankalıktan sevgılılıge sonrada evlılığımız oldu :asigim:

evli değilim ama benden önce çapkındı sanırım ama artık değil yani eminim arada çookk fark var çokkkkkk şey yaşandı o günlerin üstüne:)

benimki bekarken şehirler arası otobüslerde muavinlik yapıyordu belki bilirsiniz orda çalışıp çapkın olmamak nerdeyse mümkün değil,neyse ki artık öle sorunlar yok arada bir göz çapkınlığı oluyor ama onuda görmezden geliyorum napabilirimki

ilk ben yazıyım hemde nasıl hiç bardan pavyondan çıkmazmıştın bütün sülalesi neler anlattı neler.
zaten bunun için kız verende olmamış (iyikide olmamış) bir sevgili listesi vardı anlattıklarında şok olmuştum.

canım peki nasıl güvendin
yani artık akıllandığını nasıl anlamıştın

benim sevgilimde baya bi hovardaymış
ee ama o zamanlar yaşı da küçükmüş 22 yaşından öncesi olan dönemde ama sonra biz karşılaştıkopuyorumnanaktan
şimdi biz 4 yıldır beraberiz:asigim:
arada gözlerimin içine bakıp "dalgalandım da duruldum" şarkısını söylerkaydirigubbakcemile3

hayir degildi
zaten bana acilana kadarda akla karayi secti
ay bir evlilik teklifi edisi vardi görseniz gülmekten catlardiniz
bir insan en fazla ne kadar kizarabilir görmüs olurdunuzopuyorumnanaktan

YOK BEN ALMAYIM ALANADA MANİ OLMAYIMM ARKADAŞIM....
BEN OYARIM ONU BENİMKİ SAFMIŞ BİRAZCIK ESKİDEN ÖLE DİODAA:umursamaz:

çok çapkındı hala şık giyindiğinde kızlar bakıyormu die etrafı süzdüğünden eminim ama sadıktır eşim aldatma konusunda beni kaybetmekten korkar...isterse aldatsın hiç acımam :mymeka:

Capkindi capkin hemde nasil, hasta olunca, poliklinik midir nedir oraya gidince hemsireler igne vurunca nasil sevinirmis, uyuz bey efendi, bi keresinde birini opmus yanlis hatirlamiyorsam, yanagindan soyledi bana okuz herifkötükedihüso, simdi yapsin da gorsun gununu keserim ulen bi yerlerini heeeeeeeeeee :umursamaz:zemuszemus

çapkınlık kim benim koca kim...Şeniz
kız arkadaşları olmuş elbette ama çapkınlık ıh ıh...
olsa duyardım meraklı akrabalarından...
:jeyyar:

Back
X