Bekarlnda einiz apkn myd ?

Hem de ne çapkınlık,, ole bole diil,, aynı anda 3- 5 kız cınsinden,
ama simdi o taraklarda bezi yok kocamın,, opuyorumnanaktan

Sevgilimden bahsedecek olursam, hayir capkin olmadigini düsünüyorum..
Zaten hovarda , bir gün onla birgün bunla gezen biriyle istesem de beraber olmazdim,kaldi ki evlenecegim ..

çapkın denilirse evet kız arkadaşları olmuş
güzel kızlarada düşkünmüş
kızlar tarafılan rağbet görülen biri olduğu için de onun verdiği bir fırlamalıkda haliyle olmuş
ama beni tanıdıktan sonra çapkın kelimesi ona sadece candan erçetinin çapkınn çapkınn şarkısını hatırlatmaya başladı hihoyyyt

hayır ilk aşkı benim bundanda çok eminim.evlerimiz karşılıklıydı bizim her an gözümün önündeydi ilki benim:asigim:

çapkın denilirse evet kız arkadaşları olmuş
güzel kızlarada düşkünmüş
kızlar tarafılan rağbet görülen biri olduğu için de onun verdiği bir fırlamalıkda haliyle olmuş
ama beni tanıdıktan sonra çapkın kelimesi ona sadece candan erçetinin çapkınn çapkınn şarkısını hatırlatmaya başladı hihoyyyt

senin adına sevindim canım
ah keşke hoşlandığım kişi de öyle olsa
bakalım hayırlısı

çapkın mı?

hayatıın en buyuk hatasını çapkın bır adamla evlenerek yaptım zaten..

bekarkende halada aynı..

eşinın ılkı olmak çok önemlıymış.

o benim ilkimdi.. keske çapkınlıgını hıssettıgım an noktayı koysaymısım..

şu ankı sevgılım evet capkın
ondan oncekı de capkındı
ya aslında ben hep boyle daha kendı halınde bırı ıle olmak ıstedım ılıskısının degerını anlayan bırı ıle bu yuzden bugun eger yapabılırsem bu ılıskıye nokta koyacagım

benim eşim bu konuda daha mazbut ben onunla ilk tanıştığımda bile onunla ilk konuşan ben oldum hayatındaki ilk kız arkadaşıydım ve evlendik

benim sevgilim çoook çapkınmış ama sadece cinsel amaçlı görüşüyomuş onla bunla =( uçkuruna düşkünmüş biraz. çok da yakısıklı olduğu için kadınlar istiyomuş görüşmeyi.. ilk defa bana aşık olmuş ve ailesiyle ilk tanıstırdığı ilk ciddi düşündüğü kız benim.. kimseyi elinden tutup gezmezmiş bile ama işte geçmişinde hep lekeler var.

çapkındı ama öyle abartılı değil,güzel bayan görünce hala da bakabilir ben bile bakıyorum ama sınırı var 3-4 kez dönüp bakarsa içinde anlam ararım.fazla kıskançlık tez ayrılık getirir bir erkeği fazla sıkmıcaksın çok gevşek te tutmucaksın..

Back
X