işte benim sorummmmm. bende bu iki doktor arasında kaldım. lütfen ameliyat olanlar yazsın.Merhaba rinoplasti ameliyati olmak istiyorum burnum yuzumue gore hem buyuk hemde kemerli nefes alamama problemimde var bir kac doktorla gorusucem emre ilhan var cok gec randevu veriyor ondan vazgectim abdulkadir goksel vardi oda icime sinmedi gerek yorumlardan gerekse fotograflardan iki doktor arasinda kaldim bekir bey ve muhammet dilber hangi doktoru onerirsiniz aranizda daha oncr bu iki doktora ameliyat olan varsa goruslerini bildirebilir veya onerebileceginiz baska doktor varmi lutfen yardima ihtiyacim var
Sendemi ne diyelim bakalim yardimci olacak vardir illaki :)
Sendemi ne diyelim bakalim yardimci olacak vardir illaki :)
Bekir Sivri bence. Gereksiz pahalı değil ve yaptığı burunlar gerçekten iyi. En son instagram hesabında bir adamın burnunu yapmış şok oldum. Adamın burnunu bildiğin yeniden yaratmış. Bende Mayıs'ta ona olacağım inşallah Allah'ın izniyle.Yokmu fikri olan ?
Bekir sivri 5000 tl..Muhammet dilber 8-9 civarı sanırım tam bilmiyorum.merhaba bende burun ameliyatı olmak istiyorum araştırmalara yeni başladım süreyya hocaya olmak istiyorum fakat pahalı geldi bana ama onun yaptığı iki kişiyi gördüm çok sorunsuz ve hiç estetik olduğu belli değil bu hocaların fiyatlarını benimle de paylaşabilir misiniz?
6500 mü? ne ara 6500 oldu ya.Bekir sivri 6500 tl muhammet dilber 8 bin tl istiyor sureyya seneldir ne kadarbl istiyor bilen varsa paylassin bizimle bekir sivri bazi burunlari cok guzel ama bazilari hic guzel olmamis kararsizim cok kafayi yicem en sonunda kardesimde erkek oda ameliyat olmak istiyor bekir sivri bazilarininyenideb yaratmis burnunu ama bazilarinida mahvetmis muhammet dilber in hasta fotolari yok goremedim ben
Bence mahvetmiş demeyelim de o kişiler öyle istemiş diyelim. Çünkü herkesin isteğine göre yapıyor burunları. Bende yaptığı birkaç burnu beğenmedim ama büyük ihtimalle kişiler kendileri öyle istemiştir.Bekir sivri 6500 tl muhammet dilber 8 bin tl istiyor sureyya seneldir ne kadarbl istiyor bilen varsa paylassin bizimle bekir sivri bazi burunlari cok guzel ama bazilari hic guzel olmamis kararsizim cok kafayi yicem en sonunda kardesimde erkek oda ameliyat olmak istiyor bekir sivri bazilarininyenideb yaratmis burnunu ama bazilarinida mahvetmis muhammet dilber in hasta fotolari yok goremedim ben
Eğer Bekir beyin ücreti 6500 olduysa ben Haldun Kamburoğluna olabilirim.. aralarında fiyat farkı kalmamış o zaman. Ben Bekir bey daha uygun diye onu seçmiştim. Haldun kamburoğlu da çok iyi bir cerrah. 7 bine yapıyor oda hacettepede. Ayrıca aşırı ilgili, ve her mesajınıza cevap veriyor. Hemde Ankara'da benım için daha rahat olur süreç.Tamam mahvetmis abarti olduda ben begenmedim ya uclari top gibi olmus ya benimkide olursa cook kotu olur cok
süreyya hoca 15 bin fiyatıBekir sivri 6500 tl muhammet dilber 8 bin tl istiyor sureyya seneldir ne kadarbl istiyor bilen varsa paylassin bizimle bekir sivri bazi burunlari cok guzel ama bazilari hic guzel olmamis kararsizim cok kafayi yicem en sonunda kardesimde erkek oda ameliyat olmak istiyor bekir sivri bazilarininyenideb yaratmis burnunu ama bazilarinida mahvetmis muhammet dilber in hasta fotolari yok goremedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?