- 29 Aralık 2018
- 1.734
- 5.963
- 158
- Konu Sahibi KumsalveDeniz
Sevgili günlük anlık yediklerimi yazacağım Çünkü diyetimimin sürekliği adına
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Basarilar dilerim cocugunuza ve tüm evlatlara.Benim oglum da yks ye girecek haftaya.Allah ,hepsinin yolunu basarili ,acik eylesin.Diyetinizi de takip etmeye calisicam.Ben de kendimi bildim bileli hep diyetlerle ugrastim,halen öyle..Sanirim bu hic bitmeyecek.Insan kendini saldi mi toparlamasi cook uzun sureler aliyor cunku.Kahvaltı :
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı lor peyniri
Domates salatalık
Yeşillik
2 adet zeytin
1 dilim çavdar ekmeği
Ara :
1 fincan sade kahve
Bugün oğlum sınava girdi Çok erken kalktık ister istemez stres oluyor İnşallah istediği sonuçu alır Bütün çoçukların Allah yardımcısı olsun Çok mutluyum Kilom : 105.5
Verilen kilo : 1. 3 gr
![]()
Güzel kilo vermişiniz inşallah istediğiniz kiloya gelirsiniz başarılar kahvaltı güzel ekmek yemiyorsunuz galibaSebzeli omlet
Bol yeşillik domates salatalık
1 dilim peynir. 3 adet ceviz
Kayısı çayı
11 Haziran 73.800
18 haziran 70.500 devam![]()
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Sizin çocuğunuz ve bütün çoçukların yolu açık olsun gönüllerinden ne geçiyorsa rabbim onu kabul etsin Aynen kilo azken vermek daha doğru Bir yerden başlamak lazımBasarilar dilerim cocugunuza ve tüm evlatlara.Benim oglum da yks ye girecek haftaya.Allah ,hepsinin yolunu basarili ,acik eylesin.Diyetinizi de takip etmeye calisicam.Ben de kendimi bildim bileli hep diyetlerle ugrastim,halen öyle..Sanirim bu hic bitmeyecek.Insan kendini saldi mi toparlamasi cook uzun sureler aliyor cunku.
Ne kadar kisa surede ne kadar kilo verdiginiz degil kalici kilo vermek önemli.Uzmanlar 1 ayda 4 kg yi öneriyor en fazla.Ekmegi asla tamamen kesmemek gerekir.Her seyden biraz biraz yemeli.Sadece islenmis ürünler,paketli urunleri ve sekeri cikarmak gerekiyor hayatimizdan ki yalniz sinirli sayida olmak üzere kuru meyve ,sabahllari 1 tatli kasigi recel bile yiyebilirsiniz.ara ögünleri de atlamayin mümkünse.bunun icin avuc icini gecmeyecek derecede cerez ya da yaş meyve 1 porsiyon,ya da 3 kasik yogurt donusumlu olarak tuketin.bol suyu yazmiyorum bile .ezberlemisim artik valla:)) Ben de 79 kiloyum.boyum 171 cm. 75 olmak bana yetecek cunku daha azinda gözüm yok :)) şu durumda 42 beden giyiyorum.yaşım kırklarda oldugu icin 75 ile vucut bki im normalde oluyor.Takipcinizim.ben de sizinle bi 4 kilo versem ,supper olur.inssllah ben de menu yazicam.hayirli pazarlar ⚘Güzel kilo vermişiniz inşallah istediğiniz kiloya gelirsiniz başarılar kahvaltı güzel ekmek yemiyorsunuz galiba
Canım yazdıklarına katılıyorum Ben tip 2 ve tansiyon hastasıyım henüz sıkıntılarını görmedim İki endokrin doktoruna gittim Ailede doktor var onun hocaları diyetisyene gitmeden kendimin yapmasını istediler Biri başka işlem uyguladı ondada güzel sonuç oldık ama pandemiden dolayı bıraktık Tek söyledikleri az yiyeceksin dediler Oysa ailede iki diyetisyende var Ben ekmeklerde denedim aklım hep yemekte takılı kaldı ama böyle çok iyimNe kadar kisa surede ne kadar kilo verdiginiz degil kalici kilo vermek önemli.Uzmanlar 1 ayda 4 kg yi öneriyor en fazla.Ekmegi asla tamamen kesmemek gerekir.Her seyden biraz biraz yemeli.Sadece islenmis ürünler,paketli urunleri ve sekeri cikarmak gerekiyor hayatimizdan ki yalniz sinirli sayida olmak üzere kuru meyve ,sabahllari 1 tatli kasigi recel bile yiyebilirsiniz.ara ögünleri de atlamayin mümkünse.bunun icin avuc icini gecmeyecek derecede cerez ya da yaş meyve 1 porsiyon,ya da 3 kasik yogurt donusumlu olarak tuketin.bol suyu yazmiyorum bile .ezberlemisim artik valla:)) Ben de 79 kiloyum.boyum 171 cm. 75 olmak bana yetecek cunku daha azinda gözüm yok :)) şu durumda 42 beden giyiyorum.yaşım kırklarda oldugu icin 75 ile vucut bki im normalde oluyor.Takipcinizim.ben de sizinle bi 4 kilo versem ,supper olur.inssllah ben de menu yazicam.hayirli pazarlar ⚘![]()
Merhaba hoş geldinizMerhabaa katılabilir miyimmm?:)
Merhaba hoşbuldum:)Merhaba hoş geldiniz