Bekle beni 57 Çok uzak yollardan geleceğim

Çok teşekkür ederim Bende 108 den 89 a kısa sürede düştüm ama bazı sıkıntılar oldu ve geri aldım Olsun yine veririm inanıyorum sizde verirsin

Öğle :
5 yemek kaşığı yeşil fasülye
4 yemek kaşığı yoğurt

Ara :
1 fincan sade türk kahvesi

Kahvemi şimdi içeceğim Bendeki kahve aşkı ne olacak Unutmayalım biri kahve biride domates Bunlar olmasın anında modum düşer
Sevgili eşim çok iyi bilir ve çok güler

Akşam :
5 yemek kaşığı yeşil fasülye
4 yemek kaşığı yoğurt
Yeşil biber maydonoz roka
Domates salatalık minik

İki öğün aynı oldu Çünkü akşam menüsü uygun değil su şimdiye kadar 2 lt oldu spor yok

Kahvaltı :
1 haşlanmış yumurta
1 tatlı kaşığı lor peyniri
Domates salatalık
Yeşillik
2 adet zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

Ara :
1 fincan sade kahve

Bugün oğlum sınava girdi Çok erken kalktık ister istemez stres oluyor İnşallah istediği sonuçu alır Bütün çoçukların Allah yardımcısı olsun Çok mutluyum Kilom : 105.5
Verilen kilo : 1. 3 gr
:KK73::KK73::KK73:

Kahvaltı :
1 haşlanmış yumurta
Domates salatalık
Yeşillik
2 adet zeytin
1 dilim çavdar ekmeği

Ara :
1 fincan sade kahve

Bugün oğlum sınava girdi Çok erken kalktık ister istemez stres oluyor İnşallah istediği sonuçu alır Bütün çoçukların Allah yardımcısı olsun Çok mutluyum Kilom : 105.5
Verilen kilo : 1. 3 gr
:KK73::KK73::KK73:
Basarilar dilerim cocugunuza ve tüm evlatlara.Benim oglum da yks ye girecek haftaya.Allah ,hepsinin yolunu basarili ,acik eylesin.Diyetinizi de takip etmeye calisicam.Ben de kendimi bildim bileli hep diyetlerle ugrastim,halen öyle..Sanirim bu hic bitmeyecek.Insan kendini saldi mi toparlamasi cook uzun sureler aliyor cunku.

Basarilar dilerim cocugunuza ve tüm evlatlara.Benim oglum da yks ye girecek haftaya.Allah ,hepsinin yolunu basarili ,acik eylesin.Diyetinizi de takip etmeye calisicam.Ben de kendimi bildim bileli hep diyetlerle ugrastim,halen öyle..Sanirim bu hic bitmeyecek.Insan kendini saldi mi toparlamasi cook uzun sureler aliyor cunku.
Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim Sizin çocuğunuz ve bütün çoçukların yolu açık olsun gönüllerinden ne geçiyorsa rabbim onu kabul etsin Aynen kilo azken vermek daha doğru Bir yerden başlamak lazım

Ara :
1 muz ( küçük )

Öğle :
5 dolu çatal menemen
Körpe marul
Çay

Ara :
1 fincan sade kahve

Kahvemi şimdi içeceğim Bak şimdi suyu unuttum içmeyi En az iki lt içmem lazım

Akşam :
1.5 kaşık menemen
Domates salatalık

Hiç bir şey canım istemiyor ilaçlarımı alıp uyumak istiyorum Saatini bekliyorum Menemen sözde tuzsuz az yağlı birşey

Güzel kilo vermişiniz inşallah istediğiniz kiloya gelirsiniz başarılar kahvaltı güzel ekmek yemiyorsunuz galiba
Ne kadar kisa surede ne kadar kilo verdiginiz degil kalici kilo vermek önemli.Uzmanlar 1 ayda 4 kg yi öneriyor en fazla.Ekmegi asla tamamen kesmemek gerekir.Her seyden biraz biraz yemeli.Sadece islenmis ürünler,paketli urunleri ve sekeri cikarmak gerekiyor hayatimizdan ki yalniz sinirli sayida olmak üzere kuru meyve ,sabahllari 1 tatli kasigi recel bile yiyebilirsiniz.ara ögünleri de atlamayin mümkünse.bunun icin avuc icini gecmeyecek derecede cerez ya da yaş meyve 1 porsiyon,ya da 3 kasik yogurt donusumlu olarak tuketin.bol suyu yazmiyorum bile .ezberlemisim artik valla:)) Ben de 79 kiloyum.boyum 171 cm. 75 olmak bana yetecek cunku daha azinda gözüm yok :)) şu durumda 42 beden giyiyorum.yaşım kırklarda oldugu icin 75 ile vucut bki im normalde oluyor.Takipcinizim.ben de sizinle bi 4 kilo versem ,supper olur.inssllah ben de menu yazicam.hayirli pazarlar ⚘🌷

Kahvaltı :
1 haşlanmış yumurta
2 adet zeytin
Domates yeşil biber
Marul maydonoz roka
1.5 dilim çavdar ekmeği

Ara :
1 fincan sade kahve

Kahvaltımı oniki gibi yaptım şimdide kahve içeçeğim Sabah tartıldıım tek kelimeyle şok oldum Çok mutluyum Kilom : 103.5
Verilen kilo : 2 kilo
:KK73::KK73::KK73: :KK68:

Ne kadar kisa surede ne kadar kilo verdiginiz degil kalici kilo vermek önemli.Uzmanlar 1 ayda 4 kg yi öneriyor en fazla.Ekmegi asla tamamen kesmemek gerekir.Her seyden biraz biraz yemeli.Sadece islenmis ürünler,paketli urunleri ve sekeri cikarmak gerekiyor hayatimizdan ki yalniz sinirli sayida olmak üzere kuru meyve ,sabahllari 1 tatli kasigi recel bile yiyebilirsiniz.ara ögünleri de atlamayin mümkünse.bunun icin avuc icini gecmeyecek derecede cerez ya da yaş meyve 1 porsiyon,ya da 3 kasik yogurt donusumlu olarak tuketin.bol suyu yazmiyorum bile .ezberlemisim artik valla:)) Ben de 79 kiloyum.boyum 171 cm. 75 olmak bana yetecek cunku daha azinda gözüm yok :)) şu durumda 42 beden giyiyorum.yaşım kırklarda oldugu icin 75 ile vucut bki im normalde oluyor.Takipcinizim.ben de sizinle bi 4 kilo versem ,supper olur.inssllah ben de menu yazicam.hayirli pazarlar ⚘🌷
Canım yazdıklarına katılıyorum Ben tip 2 ve tansiyon hastasıyım henüz sıkıntılarını görmedim İki endokrin doktoruna gittim Ailede doktor var onun hocaları diyetisyene gitmeden kendimin yapmasını istediler Biri başka işlem uyguladı ondada güzel sonuç oldık ama pandemiden dolayı bıraktık Tek söyledikleri az yiyeceksin dediler Oysa ailede iki diyetisyende var Ben ekmeklerde denedim aklım hep yemekte takılı kaldı ama böyle çok iyim

Back
X