Bekle bizi EYLÜL iyi haberlerle geleceğiz :)

Princess91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2015
2.344
3.032
133
Benim gibi regl tarihi eylül olup bekleyen arkadaşlar gelin burada bekleyelim inşallah bu ay hepimiz iyi haberler aliriz

Güzel haberlerinizi bekliyorum canlar sizler güzel haber verin ki benim de motivasyonum artsın inşallah :)

Princess91 Hnf sllms kızlar halimize gülsek mi ağlasak mı ?maalesef 1 yıldır pek değişen bir şey olmamış.neyse bakalım her karanlığın sonu aydınlıktır Allahın izniyle.Rabbim sağlıklı sıhhatli salih evlatlardan nasip etsin bizlere de.

Hee bu topiki ben açmıştım şaka gibi gerçekten bir yıl olacak allahım hayırlı vakitte nasip etsin bebislerimizi

Amin canım inşallah yakındır bizimde muradımıza ermemiz

Yok ttlim yapmıyorum sadece ramazanın olduğu ay bal tarcin corek otu yapmıştım ama ilişki olmadığı için tutmamisti eğer şimdi bat gelirse yine onu yapmayı düşünüyorum kocama da keçiboynuzu pekmezi
Canım sen ekstra bişeyler yapıyor musun kalabilmek için ?

Canım bak ben çok sey yaptım içtiğim tesiğim şeyler çok oldu o tarzda ancak benim ne zaman tuttu biliyor musun? Süt maydonoz suyuna oturduktan sonraki ay . Ben öyle anladım ki bu doğurganlığa o alt tarafı sıcak tutmak çok iyi geliyor. Sen de dene istersen . Ben rahim filmini çektirdikten 2 3 ay sonra yapmıştım o süt buharını ve o en çok işe yarayandı .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…