- 23 Temmuz 2015
- 2.344
- 3.032
- 133
- Konu Sahibi Princess91
-
Insallah hamis haberini alırsın en yakın zamanda canınAğıstos sonu testi eylülde yaparım artık
İnşallah bakalım hayırlısı senin için de inşallahInsallah hamis haberini alırsın en yakın zamanda canın
İnşallah benimkisi eylül başı hakkımızda hayırlısı artıkkBenim gibi regl tarihi eylül olup bekleyen arkadaşlar gelin burada bekleyelim inşallah bu ay hepimiz iyi haberler aliriz
Princess91 Hnf sllms kızlar halimize gülsek mi ağlasak mı ?maalesef 1 yıldır pek değişen bir şey olmamış.neyse bakalım her karanlığın sonu aydınlıktır Allahın izniyle.Rabbim sağlıklı sıhhatli salih evlatlardan nasip etsin bizlere de.
Princess91 Hnf sllms kızlar halimize gülsek mi ağlasak mı ?maalesef 1 yıldır pek değişen bir şey olmamış.neyse bakalım her karanlığın sonu aydınlıktır Allahın izniyle.Rabbim sağlıklı sıhhatli salih evlatlardan nasip etsin bizlere de.
kapamışlar mı açılmıyo o topik? Bu eylüle kısmettir canım belkiHee bu topiki ben açmıştım şaka gibi gerçekten bir yıl olacak allahım hayırlı vakitte nasip etsin bebislerimizi
K
kapamışlar mı açılmıyo o topik? Bu eylüle kısmettir canım belki
Canım sen ekstra bişeyler yapıyor musun kalabilmek için ?İnşallah en hayırlı vakitte gelir canım bebislerimiz ve sağlıkla kucağımıza alalım insallah
Canım sen ekstra bişeyler yapıyor musun kalabilmek için ?
Canım bak ben çok sey yaptım içtiğim tesiğim şeyler çok oldu o tarzda ancak benim ne zaman tuttu biliyor musun? Süt maydonoz suyuna oturduktan sonraki ay . Ben öyle anladım ki bu doğurganlığa o alt tarafı sıcak tutmak çok iyi geliyor. Sen de dene istersen . Ben rahim filmini çektirdikten 2 3 ay sonra yapmıştım o süt buharını ve o en çok işe yarayandı .Yok ttlim yapmıyorum sadece ramazanın olduğu ay bal tarcin corek otu yapmıştım ama ilişki olmadığı için tutmamisti eğer şimdi bat gelirse yine onu yapmayı düşünüyorum kocama da keçiboynuzu pekmezi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?