• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklediğim tepkiyi vermedi sizce bu normal mi?

Hala engellemedim ki kıskandırmak istemedim daha neler neden ağlayıp üzüleyim derdim buysa ellerinin titrediğini görünce gözlerim doldu sarılıp ağladım
Sarılıp ağladinmi:S tövbe yarabbi ay hicmi iki insan görmüyorsun hicmi bi hobin yok insan niye böyle birsey için ağlar sen çok dizi izliyorsun galiba vallahi ruh halin cok degisik. Ortada birsey yokken ne bu tripler. Sanki adam ya benimsin ya topragin demiş

Morsever olmak gözardı etmeyi bir nevi engellemeyide gerektiriyo ama bu adamı engellemiyor.
Olaylar olaylar:deli:

Ay bak hic boyle dusunmemistim, insan ozel buldugunu engeller demis bir mesajinda da, cok ozel hissettim su an, morsever senin icin bu kadar ozel oldugumuzu bilmiyorduk canisi affet :KK200:

Geçenlerde konu açmıştım.Önceden görüştüğüm biri beni arayıp yazmıştı.Evli olduğumu belirtmiştim.Konu orada kapandı sandım ama bir hafta sonra yine yazdı.Sonra yine...Gerçekten çok sinirlendim.Eşime söyleyeceğimi belirtip gerçekten eşime söyledim.Ben seni biliyorum elin iti laftan anlamaz numaranı değiştiririz üzülme dedi.Ben o an sinirden ağlıyordum gün boyu huzursuzluğum devam etti.Eşim işten gelince ne olduğunu sordu.Beni aradı yazdı evli olduğumu söyledim inanmıyor sanırım dedim.Eşim hiç aramak gibi bir girişimde bulunmadı.Ama su içerken ellerinin titrediğini gördüm.Arasam ne değişecek dedi adam burada değil ki gidip yüzleşeyim dedi.Ben erkek olsam dünyanın öbür ucundada olsa gider ağzını burnunu kırardım sanırım bu kadar medeni olamazdım ben mi garibim bu adam mı garip?
Esinizin basini belayami sokmak istiyorsunuz. Ilgincccc..

Morsever olmak gözardı etmeyi bir nevi engellemeyide gerektiriyo ama bu adamı engellemiyor.
Olaylar olaylar:deli:

kitap oku dedim diye beni engelledi ama kendisine yürüyen erkeğe engeli basmamış..kendini önemli hisseder diye..
düz mantık morsever beni çok önemsiyor:dondurma:

Ay bak hic boyle dusunmemistim, insan ozel buldugunu engeller demis bir mesajinda da, cok ozel hissettim su an, morsever senin icin bu kadar ozel oldugumuzu bilmiyorduk canisi affet :KK200:

kitap oku dedim diye beni engelledi ama kendisine yürüyen erkeğe engeli basmamış..kendini önemli hisseder diye..
düz mantık morsever beni çok önemsiyor:dondurma:

Ozaman biz halaa her konusunu merakla takip eden tayfa olaraktan engellemiyorsak, morseveri önemsemiyoruz.

Kocasına dövdürtmesin şimdi bizi:KK35:

Ozaman biz halaa her konusunu merakla takip eden tayfa olaraktan engellemiyorsak, morseveri önemsemiyoruz.

Hayır sen dövdüreceksin kocana.
Çok yanlış anlamışsın ama bak.
Ben hayat felsefesi haline getirdim, özümse hemen.

Kocacimmm (aglama efekti) kadinlar kulubunde bana oku dedileeeer, dov onlari dov dov, kafalarina vur askiyooommm, yoksa beni sevmiyor musunnn :110:
Ve koca, aşkını ispat etmek icin tek tek yerimizi tespit edip bizi tokat manyağı yapar...
Mutlu son :)

Rica ediyorum gözardı ettiğim kişiler konularıma yorum yapmayı bırakın kapıyı bardakla dinleyip içeride olan biteni duymak isteyen kişiden farkınız yok.

Hayır sen dövdüreceksin kocana.
Çok yanlış anlamışsın ama bak.
Ben hayat felsefesi haline getirdim, özümse hemen.
Ayy evet kafam karıştı. Kitap okumamak lazım işte böyle kafa karışıklığı yapıyo.
Ayy ellerim titriyorrr üzüldüm bak şimdi kendi halime, bi morsever yokki yanımda halime ağlasın:(

Back
X