Bence çok büyük ilgi ve sevgi açlığı çekiyorsunuz.. Adamı engellemediniz çünkü size malzeme çıkartması gerekiyordu. Eşinize ağlayarak söylediniz çünkü mağduru oynadınız. "Ben çok rahatsız oldum, korktum, koru beni kocacım" mesajı.... Eşinizin tepkisiz kaldığını düşünüp üzülürken, sinirden ellerinin titremesinden sizi ne kadar çok kıskandığı ve hala çok sevdiği mesajını alıp hönkürerek ağladınız.. Sevindiniz, rahatladınız.. "o da beni seviyor, kıskandı beni".. Tabi bi yandan da "ben çok savunmasızım, kendimi koruyamam ki, ağlarım. beni dış tehlikelerden koru, kolla" mesajı vermeye devam..
Sonrasında bunun yeterli gelmedğine kanaat getirip dert etmişsiniz.. "Neden dövmedi ki, beni daha çok sevse dövmesi gerekirdi"ye gelmiş konu..
Biz kadınlar kendi gücümüzün farkına varmadıkça, böyle özgüvensiz, güçsüz, ıslak kedi yavrusu gibi erkek milletinin etekleri altına saklandıkça daha çok eziliriz.. Sevgi istiyorsanız ona buna kendinizi acındırmaktan vazgeçin.. Önce siz sevin kendinizi.. Kendinize güvenin.. Kendini seven insanı herkes sever..
Not: OKUYUN.