Beklemediğim bir durumla karşılaştım ne yapmalıyım bana fikir verin lütfenn

shumm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2010
4
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar;

21 yaşındayım özel bir şirkette 3 senedir danışmanlık yapıyorum.2 ay önce işyerimize yeni bir eleman başladı.atölye bölümünde 28 yaşında 2 ay da biz çok sami arkadaş olduk abi diyodum kendisine geçenler de canım çok sıkkındı buda moralimin bozuk olduğunu anlamış iş çıkışı bir yerlere gidelim dedi.sıkıntın neymiş anlat dedi.ben de kabul ettim.
ilk başlarda gayet iyi bir iki arkadaş gibi muhabbet ettik.birden ne olduysa bana duygularını acmaya başladı ve beni öptü... hiç beklemediğim durumla karşılaştım ondan hiç böyle birşey beklemiyordum.aklım başımdan git sanki tepkisiz kaldım ne oldugunu anlayamadım gibi bir şey oldum.ama ben onu sadece abi olarak görüyodum.ne yapmalıyım kızlar bu durum karşısında bana bir akıl verin.hergun yuz yuze bakıyoruz.
mıllete bellı etmemek ıcın de konusuyorum onunla aramızda bu tur seyın gectıgını anlamsınlar dıye.kafam cok karısık ne yapmalıyım....

niye canım ya anlaşabiliorsanız ve onun hayatında biri yoksa neden olmasın

aranızda 7 yaş var ama yaşında önemi yok bence

bence o anda tepkini vermeliydin,nasıl sessiz kaldın anlamadım..
bundan sonra yapabileceğin tek şey,eğer hoşlanmıyorsan,mesafeli davranmak,iş dışında görüşmemekyerimseniben

Adam seni öpünce sen naptın peki, ne tepki verdin, ne dedin.

şokkk üstüne şokkk yaşadım naptın gibilerinden söylenmeye başladım.
ama hayatında biriside varmış bunu nasıl yaptı hala aklım almıyor...

öpecek kadar yakındınız yani

Son düzenleme:
Moralin bozuk, o da biliyor bunu, seni dinlemek ve derdini paylaşmak yerine fırsattan istifade kendine çekip öpüyor mu?
Uzak dur derim.

şokkk üstüne şokkk yaşadım naptın gibilerinden söylenmeye başladım.
ama hayatında biriside varmış bunu nasıl yaptı hala aklım almıyor...

o kişiyle görüşmek zorunda iseniz "abi" yerine "bey" şeklinde hitap ederseniz daha iyi olur. bir dahaki görüşme talebinide reddedersiniz

bundan başka yapacak tek bir şey göremiyorum:delphin:

çok güvenilecek birine benzemiyor..senin sorununla ilgilenmek yerine fırsattan istifade ediyor :umursamaz: üstelik bi ilişkiside varmış kafamçokkarıştı o kız bilse ne kadar üzülür kimbilir.hiç bunları,seni düşünmeden böyle bişeye kalkışması büyük ayıp...sevgilisinin arkasından böyle işler çeviren biri yarın öbür gün senin arkandan da yapar..bence resmi davran ve yüz verme...

konuyu ilk açtığında adamın ilişkisinin olduğunu ama gelip seni bi güzel öptüğünü yazmıyorsun, sonradan yazıyorsun. acaba konuya olumlu yaklaşmamızı mı istiyorsun? ben istemedikten sonra kimse beni öpemez, bunu bilir bunu söylerim.

birde hayatında birisi varmış uzak dur bence mesafeni koru açıkça konuş onu hangi gözle gördüğünü söyle

konuyu ilk açtığında adamın ilişkisinin olduğunu ama gelip seni bi güzel öptüğünü yazmıyorsun, sonradan yazıyorsun. acaba konuya olumlu yaklaşmamızı mı istiyorsun? ben istemedikten sonra kimse beni öpemez, bunu bilir bunu söylerim.

katılıyorum....

ben ilk başta olumlu yazmıştım ama düzeltiorum uzak dur o anda böle bişey yapıcağını tahmin etmedin ama senin için bundan sonrası önemli dikkat et

hem hayatında başka biride varmış yani sağlam pabuç değil dikkat et güzelm

Aynen!!!
Türk filmi çevirmiyoruz burada di mi?
Adam kendine çekmiş,o çekim esnasında siz ne yapıyordunuz ki?
Ayrıca çok terbiyesiz bir adammış,hayatında biri varken sizin zor anınızdan faydalanmış...
Böyle bir karakterden medet mi umuyorsunuz konu açtınız?

Aynen!!!
Türk filmi çevirmiyoruz burada di mi?
Adam kendine çekmiş,o çekim esnasında siz ne yapıyordunuz ki?
Ayrıca çok terbiyesiz bir adammış,hayatında biri varken sizin zor anınızdan faydalanmış...
Böyle bir karakterden medet mi umuyorsunuz konu açtınız?

katılıyorum...

uzak dur bencede
hayatında biri olduğu halde seni öpen bir erkek düzgün biri değil bana görede:olmaz:

Back
X