NİL öncelikle merhaba canım ,şu an akşam ezanı okunuyor,ALLAH şahitki cevabını okurken içim cız etti ..hani göğüs kafesin ılık ılık sızlar ya..senle aynı dertten muzdarip biriyle dertleşirsin o duyguların içindedir ve depreşir aynen öyle oldum bilmem anlatabildimmi...

..yazdığın herşeyi denedim cnm yürüyüş ve böğürtlen hariç..hala da kürlere devam ediyorum yukarıdada yazdığım gibi...öyle güzel ifade ediyorsunki,,sanki beni anlatıyorsun mesela MERYEM suresi dedin..her gün okumasamda ara sıra okurum cnm ALLAHIM KABUL ETSİN...VİOLAYIDA SENDEN DUYDUM ALDIM BİTMEK ÜZERE..VE ONUN SAYESİNDE Mİ BİLMEM BU AY SANCISIZ VE GÜZEL BİR ADET DÖNEMİ GEÇİRDİM..ŞÜKÜR..TESBİLERİME DEVAM EDİYORUM HANİ O OTAMATİKLER VARYA ONDAN ALDIM 10 DK OTABÜS YOLUNDA BİLE ELİMDE TESBİHİM..HUZUR BULUYORUM..umarım RABBİM kabul eder.
benim profil bilgilerime girdinmi bilmiyorum benim 9 yaşında bir kzım var cennetten hazır geldi bize:))gerçeğide biliyor ama karnımdan kardeş isitiyormuş göbeğimi öpücekmiş,adını melek koyucakmış..hayaller kuruyor kuzucum..eşimde bende bu defteri kapatmıştık ama yavrumun isteği üzerine tekrar yaprakları araladık...RABBİM evladımın şansına bu kez naip etsin inşallah,sana söz olumlu düşünmeye gayret göstericem,benim amh da 0 18..dilerim kaliteli yumoşlar çıkarmayı başarabilirim..AMİNNNNN....ARALIK YADA OCAKDA BU HEYECANI TEKRAR YAŞAMAYA HAZIRLANIYORUM İNŞAŞŞAH COŞKUM HİÇ EKSİLMESİN CANIM..ben seninle sohbet etmeyi çok isterim nil..msn ekleyelim konuşalım lütfen çok ihtiyacım var,,,psikologdan ziyade seni anlayan kader ortaklarıyla yapılan sohbetler daha işe yarıyor bence..öptüm senide bebeğinide..ALLAHA EMANET OLUN