- 22 Ocak 2010
- 1.268
- 338
- 323
- Konu Sahibi Nisan.umut
-
yalnız degilsin bende aynı durumdayım kalabalık icinde yalnız...
herkesin özendigi bir hayata sahibim ama güvendigim bir insan yok etrafımda
zaman geliyo annemin samimiyetine bile inanmıyorum
icimde koca bi bosluk kim nasıl doldurur bunu inan hic bilmiyorum
O boşluk canımı çok yakıyo..ama kim nasıl doldurabilir ki .. Böyle mi hissedicez hep
Böyle hissetmeniz deki neden ne? Sevgilinizden mi ayrıldınız yoksa çevrenizdeki arkadaşlarınız mı yalnızlığa itiyor? Asıl yalnızlığın neyden kaynaklandığı? Çözmeye çalışalım
aile bile dolduramıyosa kimse dolduramaz
kabullenip böyle yasamaktan baska yapacak biseyimiz yok
Depresyondasiniz kizlar. Yakinda tum bu duygular agir basicak akliniza ölsem daha iyi olur gibi dusunceler girecek. Bazen oyle an gelicek ki asla yapmam dediginiz seyleri yapip pisman olcaksiniz. Ama o yalnizlik gecmicek. Gecirebilen varsa lutfen soylesin.
Hepimizin hayatı birşeyleri bekleyerek geçiyo kimisi aşk kimisi para kimi huzuru bekliyo ben mesela içimdeki boşluğun kapanmasını bekliyorum en derinimdeki yalnızlığın geçmesini..gerçi yalnız geldik yalnız gidicez belkide kabullenmek gerekiyodur ama en beteri kalabalık içindeki yalnızlık... Ama şarkıdaki gibi beklemek şimdi hiç duymayan birine dünyanın en güzel şarkısını söylemek kadar anlamsız...anı yaşayan insanlara çok özeniyorum konuyu niye açtım bilmiyorum sanırım artık değişmek istiyorum bişeyleri beklemek yerine anı yaşayabilmek...ama nasıl yapıcam .. Hayatı nasıl anlamlı hale getiricem ...herşey aynı ve çok sıkılıyorum
Canim seni cok iyi anliyorum. Benimde zaman zaman icimde bi bosluk hayatimda bir eksiklik hissettigim zamanlar oluyordu. Ama ben gercekten yalnizdim. Bak ne guzel etrafin kalabalikmis gez eglen hayatini yasa. Benim icimdeki bosluk erkek arkadasimla tanistiktan sonra kayboldu. Onceden hep birseylerin eksikligini hissederdim. Sevmek gercekten hayati anlamlandiriyormus. Bazen beklemekten sıkılıyoruz hayatımızın hep ayni olmasindan bu yuzden hayatta insanin hep bir amacinin olmasi gerekiyor. Hedefler insana yasama sevinci ve kuvveti verir. Mutlaka senin de hedeflerin vardir bunlar icin calısabilirsin. Calismiyorsan ise girip calismaya baslayabilirsin. Mesela kitap okumak beni cok mutlu eder. :) Kalin guzel bir kitap al basla okumaya bu bile insani mutlu ediyor. Spor yapmaya basla mesela. Hayatta yapacak o kadar cok sey var ki zaman cok cabuk geciyor bekleme mutlaka yapacak biseyler bulursun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?