Beklemekten Başka yapabileceğim bir şey yok..

susmakta iyidir:))
ya cidden ne desekte degisen yok bari arkadas dese ki evet temkinli yaklasmamda fayda var haklisiniz dese bir nebze ama simdi millet ne desin..
bence konu sahibi arkadasim iliski basladiginda acsan daha iyi olurdu bu kadr soru isareti olmazdi..beklemk tek derdin bekle o zaman

yani sadece sevmek yetiyor ona anladığım kadarıyla. ama şu var bide madem karşılık bulmuş neden bir yıl beklesin neyi beklesin? onu anlamadım ben:26: neymiş ayrıntısı?

arkadaşım, konunu okudum önceni sonranı bilmem ama tüm yorumlara katılıyorum. ayrca şöylede bişey eklemek istiyorum, bende üniv okudum ve neleeeeeer neleer duydum gördüm... evli barklı hocalar bile utanmadan çekinmeden yaklaşıyorlardı. kendi gözlerimle şahit oldum bir asistanın öğrencisini netten ekleyip birşeyler içmeye davet ettiğini. sonuçta noldu hepsi mutlu mesut işlerinde devam ediyorlar. inşallah sen haklısındır duyguların karşılıklıdır ama dikkatli ol.

birkaç konunuzu okudum .bende asistan hocamdan hoşlanıyorum . İki yil geçmiş ama noldu oldu mu olduysa nasıl oldu ? yardımcı olursanız sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…