Bilen biliyor benim konumu. Benden 5 yaş büyük asistanımıza aşığım.. Kaç aydır artık siz hesaplayın, alttaki sayaçta yazıyor..
Artık onun da bana karşı boş olmadığın hemen hemen eminim. Ayrıntılara girmek istemiyorum ama eminim. Onun tek çekincesinin çevre olduğunu düşünüyorum. Mezun olmama 1 sene kaldı. :97: Seneye bu zamanlar mezun olucam. Sonrası Allah kerim..O zamana kadar bunu ikimiz de çevreden saklamak zorundayız.. Bu arkadaş rollerinde devam etmeliyiz. Buna da şükür... Selam vermeye, gözüne bakmaya çekindiğim günleri atlattım sonunda.. Artık arkadaş gibi olmak, aradaki duvarları eritmek beni çok sevindiriyor.. Bu hafta okulumuz kapanıyor. 4 ay onu göremeyecek olmak çok zor gelecek bana.. Ayrıca ondan hoşlanan kızlara çok sinir oluyorum.. :95::95:
sevmenin nesi abartı, bir bağlantı kuramadım?
Orta da elle tutulur bir şey var mı? Gelip sana seni sevdiğini söyledi mi? Direk. Sevdiğini hareketleri dışında , kendi ağzından duydun mu? Yani bir takım hareketlerden değişik yollara gelmişsin. Sevgi, öyle bir şey ki, asistanmış bilmemneymiş bi şekilde oluşur. Engel tanımaz diye düşünüyorum. Kendini çok fazla kaptırmamanı ve çevrendeki fırsatları görmeni istiyorum.
arkadasim akusura bakma ama hastalik derecesinde saplanti geliyor her seferinde acitginiz konu bunun üzerine..cevreden dolayi filan diyorsunuz kendi mi dedi yoksa sizle arkadas olarak ya da normal insan olarak konustu siz buna karar verdiniz..sanki aranizda birsey var ama saklamak zorundaymis gibi yaziyorsunuz en sonunda da 4 ay tatil onu özleyecegim diyorsun..eee madem aranizda birsey var neden tatilde görüsemiyorsunuz..
bence kendini cok kaptiriyorsun üzülen kisi sen olacaksin gibime geliyor..insallah yaniliyorumdur
ay sevindim valla artık asistan asistan diye diye öldün burda
yanii tanısam ben gelip aranızı yapacaktım
sevindim her seyin düzelmesine
umarım sorunsuz ve istegin gibi olur her sey
sence yazdıklarımızda ne anlatmaya calıstık? tek anladıgın hayata gri baktıgımız mı? ben bana acıkca gelmeyecek birini bir yıl beklemeyecek kadar hayatı cok seviyorum tam tersi.. hadi bizim yanılma payımız var, ya senin yokmu? sen hayatını yaşa, bir yıl sonra gelebilirde gelmeyebilirde. ama bekleme, beklemediğinde 1 yıllık acını 10 yılda asamazsın.. hayat hiç kimseyi beklemeyecek kadar kısa. ben bunu bilir bunu söylerim, öyle 1 yıl beni bekletecek adamla işim olmaz benim. sana mutluluklar dilerim gercekten hemcinsimin mutlu olmasını cok cok istiyorum.. herzaman, hiç tanımıyor olsamda.
canim dost aci soyler herkes kendi fikrini belirtebilir konuyu acmissin yorum bekliorsun herkes ewet kavusurssun soyle olur boyle olur die olumlu yorumlar yapmak zorunda degil herkez farkli pencerelerden bakiyor sen pembe penceren bakiorsun hayata kac ay oldu adam daha gelip duygularini solememis illa sevgili olmaniz gerekmior ama duygulariniz acabilirsiniz en azindan oda yok e ne diyim ben ortada bisey yokken...4 ayda neler olacagini kimse bilemez ben sogukluk dedibelki baska bisey cikacak ne bileyim fazla umutlanma die soledim benim fikrim bu kimseyi kirmak istemem ne olacaginida bilemem insAllah gonlune gore olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?