• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beklemeli miyim yoksa boşa mı zaman harcıyorum?

vicdanına oyna .şahsen intikam arzusuyla yanardı ama nasıl olur ki:47: gerçi vicdan kendini belli eder.zamanla onu kendisi rahatsız eder.

kullandığım bazı ifadelerden ötürü keşke yazmasaydım falan dedim. şu 25 yaşın bile geç olduğunu yazmamı diyorum.hatta özelden yazağım dedim ama sonra ne yazacağımıda bilemedim.şu erkek ve kız içinde yaşın geldi mevzusu.anlamışsındır umuyorum beni.

aklıma bir fikir geldi ama biraz çocukça.:1::1:intikam için.:47:hemde baya bir çocukça ama adamımızın yaptığının benzerini yapacaksın.

facebookun vardır.onunda vardır.sahte isimle bir hesap al.bir kız resmi bul koy ama hesabın yeni olduğu anlaşılmasın.koyacağın fotoğrafta bir modelin falan olmasın ama gerçekten güzel bir kız olsun.bunu ekle.aynen onun sana yaptığı gibi üstele et.sonra çek.sonra tekrar yüz ver.bir süre sonrada hesabı falan çek.

bu arada bende internetten emre altuğ ve birce akalayın oynadığı sizi seviyorum mu izliyorum.gerçekten komik bir intikam filmi olmuş.

yok rica ederim yaşla ilgili bir sorun veya yanlış anlama yok :34:
intikamdan ziyade kendimi toparlamak istiyorum çabucak, intikam almaya çalışırsam iyice o'nunla uğraşacağım çünkü
zaten face filan kullanmıyor arkadaş zaman kaybıymış o'nun için
sanki kendisi benim için zaman kaybı değildi

yok rica ederim yaşla ilgili bir sorun veya yanlış anlama yok :34:
intikamdan ziyade kendimi toparlamak istiyorum çabucak, intikam almaya çalışırsam iyice o'nunla uğraşacağım çünkü
zaten face filan kullanmıyor arkadaş zaman kaybıymış o'nun için
sanki kendisi benim için zaman kaybı değildi

tabii kendi başlı başına bir zaman kaybı olduğu için zaman kaybının ne demek olduğunu ondan iyi kimse bilemez.:1:en iyi kendini toparlama yolu zaman sanırsam.yapmak istediklerinizi yapmaya çalışın bir süre zorlayın sonra zaten kendiliğinden her şey yoluna girer.

tabii kendi başlı başına bir zaman kaybı olduğu için zaman kaybının ne demek olduğunu ondan iyi kimse bilemez.:1:en iyi kendini toparlama yolu zaman sanırsam.yapmak istediklerinizi yapmaya çalışın bir süre zorlayın sonra zaten kendiliğinden her şey yoluna girer.

inşallah öyle olur:40:

Back
X