Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım istersen mail ardesimi yollayabilirim, yarın müsait bi zamanda konuşabiliriz. Tıpatıp benim durumuma benzeyene ilk kez rastladım çünkü, konuna gelince hem üzülüyorum hem de demek ki varmış böylesi bi kazma daha diyorum:)
Anlattıklarınıza göre tutarsız,rüştünü ispat edememiş bir kişilik.Sizi yakıştırmış olmaları o insanla mutlu beraberlik yapacağınız anlamına gelmiyor.Acizane uzak durmanızda fayda var.
:) aslında bayanlar naz yapar bnm bıldıgım kacan kovalanır hesabı
ben normal ılıskılerımde de boyle dengesızlerden uzak durmaya calısırım
ne yanı bırsey hıssedıyorsa adam gbı konussun olur yada olmaz
kendıne guvenemeyen bırı anladgm kadarıyla boyle nereye kdar gderkı bence uzak dur
normalde naz yapan bendim hala trip atan benim surat asan benim ama ne gerek var ki bunlara
onun arada bir yaptığı kaçma davranışlarına tepkim genellikle daha fazla kaçma şeklinde oluyor restini görmüyorum
o bir kere kaçarsa ben 10 kere kaçıyorum ama dediğim gibi gerek yok
duygusal anlamda çok sağlam değilim ben çok güçlü de değilim
ve tespitiniz doğru özgüven eksikliği var muazzam derecede
bazı seylerıde sızden beklıyor galıba oyle degılmı
bırde bı yemege gdecektnz sanırım sıze gıtme demıs bn gıtmıycem demıs
sız gtmıssınz onu orda gormussunuz
bn anlayamadm acıkcası neden bu sekılde davrandgnı
Canım istersen mail ardesimi yollayabilirim, yarın müsait bi zamanda konuşabiliriz. Tıpatıp benim durumuma benzeyene ilk kez rastladım çünkü, konuna gelince hem üzülüyorum hem de demek ki varmış böylesi bi kazma daha diyorum:)
özelden geçin isterseniz mail adresini sitede yasaktır herhalde
ıstersen bnde verebılırım msn adresımı cnm konusmak ıstermısın
özelden geçin isterseniz mail adresini sitede yasaktır herhalde
mantığı şu "başka bayan yok sıkılırsın"
bir de başka bir mesai arkadaşımız var (erkek) pek ağzının ayarı yoktur bana da münasebetsz hareketlerde bulunmuştu bir süre önce
garip garip laflar filan o da buna çok sinirlenmişti duyunca elleri filan titremişti sinirden.
yemeğe o da gelecekti daha doğrusu yemek organizasyonu ona aitti
ne bileyim blki o yüzdendir
ertesi gün ben ona çıkıştım zaten
sen ne demeye beni şu veya bu ortama girmekten alıkoyuyorsun dedim
o da bana ben alıkoydum da sen de beni dinledin sanki ne dersem diyeyim yine bildiğini okuyorsun dedi![]()
Kendini de alıkoyamamış demek ki.
bilmiyorum ama çok sıkıldım, geriyor beni boşvermeyi de beceremiyorum
Neler oldu angel?
hafta başından beri nötr davranıyordum güya
bugün msn üzerinden saçma sapan bir muhabbet geçti yani şöyle syleyeyim. öğreneceği bir konuyu öğrendi ve yallah dedi
ben de dayanamayıp içimde ne varsa saydım
İşle ilgili bir konudan mı bahsediyorsun? Sen sayınca ne tepki verdi?