Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkiz mi acaba bunlar?
msn in açıksa geleyim konuşalım?
Tamam neyse burdan yazayım aklıma gelenleri...
Benimki de bana yaklaşır, sonra ben olumlu yaklaşınca uzaklaşırdı. Bir gün ben de deli oldum saydım kabul de ediyor yaptıklarını. Bir engeli olmasa ilişkiye başlarlar canım engelleri var. Ben psikolojik olrak rahatsız olduğuna kanaat getirdim artık:))
Ben ters davrandığımda da agresifleşir aynen dedğin gibi. Yani olumlu ya da olumsuz davranış işe yaramıyor. Aşırı derecede girişken ve arsız olunursa ancak başa çıkılabilir galiba. O da bende yok, hem artık üşeniyorum:))
Seninkinin de sana söyleyemediği sorunlar olabilir. Dediğim gibi gezip eğlenmeye gelmez bu hatun evlilik ister diye düşündürmüşsen bi şekilde, korkup kaçıyor olabilir.
Aynı ortamda selamsız yaşamak zor. Ben bu sefer inat ettim asla ben başlamıycam, gerçi ben başlamam da bi şekilde yumuşardım artık sinirimi bozdu yeter yani, iş ortamı değişikliği bile düşünür oldum.
Bi yandan da olsaydı ah ne güzel olurdu diyor insan. Amann zor işler(
benimki evlilik düşünüyor, deli gibi tasarruf planları yapıyor, bana da sormuştu yapıyor musun diye
evlilik düşünüyo ama benimle değil
Açık açık söyledi mi belki de birikim yapıyodur adam sadece.
İşte ya da gezip tozamam evlilik ister, ben de bu hatunla evlenemem diyorsa yaklaşmıyodur.
Benimkine annesi izin vermedi mesela beni almadılar hahayatttt.
Bu arada yaş kaç? Sen de benim gibi orta yaşa yaklaştın mı:))
Açık açık söyledi mi belki de birikim yapıyodur adam sadece.
İşte ya da gezip tozamam evlilik ister, ben de bu hatunla evlenemem diyorsa yaklaşmıyodur.
Benimkine annesi izin vermedi mesela beni almadılar hahayatttt.
Bu arada yaş kaç? Sen de benim gibi orta yaşa yaklaştın mı:))
Buradaki romantik didişmeyi görmek için kör olmak lazım. Onu da senin olayın içindeyken olayları objektif değerlendirememene veriyorum. Sakın ola ki kırma karşındakini. O da senin duygularından emin olamadığından böyle vur kaç yapıp duruyor. Duygularından emin olamamaktan değil kendini nasıl ifade edeceğini bilememekten. Bazı arkadaşlar böyle insandan hayır gelmeyeceğini düşünse de böyle lanse etse de ben aksine sizin çok romantik bir ilişkiye yelken açacağınızı ve ona cesaret verdiğin takdirde de çok mutlu olacağınızı düşünüyorum.
Herkes az buçuk yardımcı olmaya çalışmış, bazı kötü deneyimler yaşayanlar bizimkine benziyor bu hikaye aman aman dikkat gibi seni frenlese de unutma ne sen onların yaptığı yanlışları yaptın, ne de karşındaki insan onların karşısına çıkan yanlış insan Senin hikayen tam anlamıyla romantik film hikayelerinden biri. Buna odaklan ve çok mutlu ol dilerim
Buradaki romantik didişmeyi görmek için kör olmak lazım. Onu da senin olayın içindeyken olayları objektif değerlendirememene veriyorum. Sakın ola ki kırma karşındakini. O da senin duygularından emin olamadığından böyle vur kaç yapıp duruyor. Duygularından emin olamamaktan değil kendini nasıl ifade edeceğini bilememekten. Bazı arkadaşlar böyle insandan hayır gelmeyeceğini düşünse de böyle lanse etse de ben aksine sizin çok romantik bir ilişkiye yelken açacağınızı ve ona cesaret verdiğin takdirde de çok mutlu olacağınızı düşünüyorum.
Herkes az buçuk yardımcı olmaya çalışmış, bazı kötü deneyimler yaşayanlar ‘bizimkine benziyor bu hikaye aman aman dikkat’ gibi seni frenlese de unutma ne sen onların yaptığı yanlışları yaptın, ne de karşındaki insan onların karşısına çıkan yanlış insan… Senin hikayen tam anlamıyla romantik film hikayelerinden biri. Buna odaklan ve çok mutlu ol dilerim
çok teşekkür ederim çok mutlu oldum yorumlarınıza
aslında çok temiz niyetli biri ama onun çekingenliği benim sabırsızlığım vs gelgitler yaşatıyor maalesef
ama bu ara iyi gibi duruyor yani en azından arkadaş grubuyla da olsa yemeğe çıkabildik, benim hesabımı o ödedi filan
kavgalarımızı da konuştuk biraz üstü kapalı bir şekilde ama olsun
dilerim iyi şeyler olur aslında çok daha sıcak davranırdım ama korkuyorum :18:
Kaş yapayım derken göz çıkartmışsın.Bakış açısı, yaşananlar, beklentiler ve bu beklentilerin karşı tarafça bilinçli olarak havada bırakılması söz konusu olduğundan yaptım o yorumları. Sonuçta karşısındaki genç bir delikanlı değil, bu kadar çekingen olması mümkün görünmüyor. İşine gelse bi şekilde harekete geçer, bağlasan durmaz diye düşünüyorum.
![]()
çok teşekkür ederim çok mutlu oldum yorumlarınıza
aslında çok temiz niyetli biri ama onun çekingenliği benim sabırsızlığım vs gelgitler yaşatıyor maalesef
ama bu ara iyi gibi duruyor yani en azından arkadaş grubuyla da olsa yemeğe çıkabildik, benim hesabımı o ödedi filan
kavgalarımızı da konuştuk biraz üstü kapalı bir şekilde ama olsun
dilerim iyi şeyler olur aslında çok daha sıcak davranırdım ama korkuyorum :18:
Kaş yapayım derken göz çıkartmışsın.Bakış açısı, yaşananlar, beklentiler ve bu beklentilerin karşı tarafça bilinçli olarak havada bırakılması söz konusu olduğundan yaptım o yorumları. Sonuçta karşısındaki genç bir delikanlı değil, bu kadar çekingen olması mümkün görünmüyor. İşine gelse bi şekilde harekete geçer, bağlasan durmaz diye düşünüyorum.
![]()
o da olayın başka bir tarafı tabi ki
keşke bir kamera olsa çeksem de izlese herkes![]()
Bu cevabı içten içe beklediğini biliyordum ve daha hiçbir yorumu okumadan bunlar birbirinden deli gibi hoşlanıyor dedim.
Umarım her şey çok iyi olur senin için. Aynı kararlılıkta devam et.
Herşey iyi gidiyor ve iyi olacak buna inan.
Ne demişler sabrın sonu selamettir. Işığın bu sözler olsun canım, kuşkular değil.
Açıkçası durduk yere bizden yardım isteyen bir arkadaşımızı cesaretlendirmek, içini umut ve güzelliklerle doldurmak, içini durduk yere havadan nem kapar gibi kuşkuyla ve kötü niyetlerle doldurmaktan çok daha iyi.
Asıl, uyarayım derken karşısındaki insandan onu soğutmaya çalışmak kaş yaparken göz çıkarmak ama neyse...
Nasıl ki, biz kadınlar çekingen davranabiliriz erkekler de biz gibi reddedilmekten çekinebilirler.
Bunda abartılacak bir durum yok açıkçası...![]()
:))) Denemelisin bence de güzel yöntem, böylelikle net yorumlar yapabiliriz.
Şimdi siz iyilik meleği mi oldunuz bu yorumlarınızla, ya da ben kötülük meleği mi oldum "soğutmaya çalışan" bir görümce bir kaynana konumuna koyuyorsunuz insanı. Yumuşak kalpli biri olsanız bana bu kadar katı cevaplar vermezdiniz arkadaşım, lütfen oynamayın çok belli oluyor, bunlar benim yorumlarım, hayatımla ilgili yorum yapmak da size düşmedi konu benim konum değil ki, ne haddinize!
:))) Denemelisin bence de güzel yöntem, böylelikle net yorumlar yapabiliriz.
Şimdi siz iyilik meleği mi oldunuz bu yorumlarınızla, ya da ben kötülük meleği mi oldum "soğutmaya çalışan" bir görümce bir kaynana konumuna koyuyorsunuz insanı. Yumuşak kalpli biri olsanız bana bu kadar katı cevaplar vermezdiniz arkadaşım, lütfen oynamayın çok belli oluyor, bunlar benim yorumlarım, hayatımla ilgili yorum yapmak da size düşmedi konu benim konum değil ki, ne haddinize!
konuma ilgi gösteren hiçbir şahsın kötü niyetli davranacağına inanmıyorum.
nihayetinde hepimiz yorumlarımızı kendi hayat görüşlerimize ve deneyimlerimize göre yapıyoruz.
bana cevap yazan her forum üyesi aynı iyilik ve değerde benim için.
Beni anladığını bilmek bana umut veriyor ilişkinin gidişatıyla alakalı...
Pozitif düşün iyiye endekslen...
En önemlisi de uyanık davranacağım, kandırılmayacağım derken elindeki fırsatları değerlendiremeyebilirsin.
Bunları unutma...
Kalbim seninle![]()