• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fikirlerinizle destek vermnizi rica ediyorum

Diğer konunuzu da okudum, evet adamın size bariz bir ilgisi var. Ve anladığım kadarı ile siz de boş değilsiniz. Bir arkadaş demiş ya "romantik didişme" diye, bu tabir hoşuma gitti. Amaaa, aması var işte :26: Adamın yaşı 33 (yanlış hatıramıyorsam), yani kazık kadar adam, bu tip sevgi gösterileri lise yıllarında kalmadı mıydı :27: Yani bilmiyorum, iyi düşünün, sürekli bir öyle bir böyle bir adamla mutlu olabilir misiniz? Bir gün iyiyken, ertesi gün anlayamadığınız bir sebepten kapris yapıp arızaya bağlayabilir böyle tipler :27: Kimisi sever ilişkilerinde böyle aksiyonu, arabesk durumları :51: Ben şahsen hiç sevmem, sizin kaldırıp kaldıramayacağınıza bağlı :26:

mesaj içeriğini çok anlayamadım :1:

Sen de komik ve asabi ünvanına hak kazandın unfortune_angel pozitif olup aşka yelken açmakla :32:
Yani bir tür şaka önemli değil merak etme :27:

çok umutluyum bu ara kuğu gölü balesi yapasım filan geliyor
tavırları çok içten açıkcası
dilerim bir an evvel gzüel bir sona ulaşır

:1: Umarım neşen daimi olur.
Konum güncel demişsin ama gelişmeleri haber vermemişsin.
Sen bize günlük misali yaz ki yorum yapalım.
Hem konu güncel kalır hem de biz :46:

Diğer konunuzu da okudum, evet adamın size bariz bir ilgisi var. Ve anladığım kadarı ile siz de boş değilsiniz. Bir arkadaş demiş ya "romantik didişme" diye, bu tabir hoşuma gitti. Amaaa, aması var işte :26: Adamın yaşı 33 (yanlış hatıramıyorsam), yani kazık kadar adam, bu tip sevgi gösterileri lise yıllarında kalmadı mıydı :27: Yani bilmiyorum, iyi düşünün, sürekli bir öyle bir böyle bir adamla mutlu olabilir misiniz? Bir gün iyiyken, ertesi gün anlayamadığınız bir sebepten kapris yapıp arızaya bağlayabilir böyle tipler :27: Kimisi sever ilişkilerinde böyle aksiyonu, arabesk durumları :51: Ben şahsen hiç sevmem, sizin kaldırıp kaldıramayacağınıza bağlı :26:

evet kazık kadar ama demek ki ruhsal gelişimini henüz tamamlayamamış:1:
aklından ne geçtiğini kim bilebilir ki belki menfi belki müspet bilmiyorum
biz kadınların işi bu zaten çocuk büyütüyoruz:27:

Sen de komik ve asabi ünvanına hak kazandın unfortune_angel pozitif olup aşka yelken açmakla :32:
Yani bir tür şaka önemli değil merak etme :27:

inanın anlamadım içeriğini neyse

oluyor bir şeyler ama bu ara işler yoğun girip yazamıyorum
ilk fırsatta paylaşacağım ama kısaca iyi gibi diyeyim :46:

[/QUOTE]

çok uzatmadan şöyle anlatayım
hafta başı beni yemeğe davet etti ama grupla berraber gidilen bir öğlen yemeği idi ben gidiyorum sende gel dedi
yemekte benim yediğim yemekten yesene, çok lezzetlidir bilmem ne diye muhabbet etti
normalde grup olarak yemeğe çıkınca herkes kend hesabını ödüyor kasaya gidince hesabın ödendiği söylendi o ödemiş

aynı gün müdür tarafından hesapta olmayan bir iş çıkarıldı ve benim tüm dökümanım evdeki bilgisayarda "ben eve geçip alayım" dedim
arabaya bindim, peşimden oturdu yan koltuğa "ben de geliyorum seninle" dedi
gidip döndük aynı günün akşamı iş çıkışında normalde asla binmemesine rağmen arabaya bindi ve beni de bırakır mısın dedi
(aynı semtte oturuyoruz evlerimizin arasındak mesafe 100m ancak var)

yolda sohbet ettik biraz çok konuşkan değil gerçi ama sen neden benim sana bağırıp çağırmalarıma karşılık vermiyorsun, sanırım beni ciddiye almıyorsun dedim
o da bana "cevap veririm ama o zaman olay büyü ve kavgaya dönüşür o yüzden susuyorum" dedi

4 gündür gayet ilgili ve ilk 3 gün iş çıkışı hep benimle geldi
bir ara da bana "sana da çok yük oluyorum canım" dedi
bende "canım mı?" dedim
kusura bakma lafın gelişi yani dedi üstelemedim

kendi aralarında değişik bir şey yeseler atıyorum mesela baklava alıp gelmiş birisi hemen alıp getiriyor ya da tel açıp sen de gel diyor
4 gündür karşı koltukta oturuyor ve toplantılar süresince gözü üstümde ne zaman ona doğru aksam elini sallıyor (manyak :1:)

böyle ufaklı büyüklü detaylar var ama en güzeli 4 gündür kavga etmedik hiç
toplantı tutanağı yazıyorum 2 gündür bugün bana gelip "çok yoruldun sen kalk ben devam edeyim" diye defalarca ısrar etti
çok tatlı ya

İnşallah böylelikle güzel bir beraberliğin başlangıcı olur :69:
Çok romantik maaşallah umarım hep böyle olursunuz :nazar:

arkadaşlar ortak bir arkadaşımız ev oturmasına davet etti akşama o da gelecek
gideyim mi gitmeyeyim mi ne dersiniz?

Gitmek istiyorsan gitseydin.
Ondan ziyade kendin için.

gittim zaten toplantımız dün akşamdı
o gelmedi kendisi ağaç malzemeden yapılmış bir insan olduğundan gelmedi
şaka bir yana şehir dışından misafirleri varmış, oradayken kankasını aradı gerçi ne yapıyorsunuz diye
ben hiç oralı olmadım

inandım iman ettim safi salak bu:1:

Back
X