Senin bebeğin baya küçükmüş bende oğlum 18 aylıkken hamile olduğumu öğrendiğimde aynı duyguları yaşamıştım ama inanki Allah kolaylığını veriyor.. Senin yükünü hafifletebilecek bir eş ve anlayışlı yardim eden bir annen olduğunda ise hamilelik dahada kolaylaşıyor :)Merhaba hanımlar..
Şuan 8.5 aylık bir bebeğim var.. Geçtiğimiz haftalarda sürpriz bi şekilde bir hamile olduğumu öğrendim.. Hazırlıklı değildik eşim ve ben çok şaşırdık.. Ki biz bebeğimiz 3 yaşına girene kadar bi bebek daha istemiyorduk daha iyi ilgilenmek için.. Allah ın takdiri ki biz plan yaparken kızımıza dair Rabbim bi tane daha verdi.. Hala şaşkın durumdayız bazen nasıl yapacağız ben hamile iken şuan ki bebeğimle daha iyi ilgilenmek biraz zor çünkü daha çok küçük emzirmeyi bi süre sonra kesmem lazım bunun yanında benim hamilelik sürecim çok sıkıntılı geçiyor ilk hamileliğim öyleydi yani.. Haliyle şuan çok bitkin düşüyorum bulantılar tansiyon düşüklüğü beni yoruyor kıpırdamak istemiyorum bazen.. Dua edin bana inşallah hamileliğimi iyi bi şekilde atlatırım ve bebeğimle güzelce ilgilenebilir ihtiyaçlarını karşılayabilirim inşallah.. Aksi taktirde çok üzülüyorum.. Bazen o kadar canım sıkılıyor ki.. Ama bu da Allah'ın vergisi diyorum.. Nasılsa yardım eder..
Böyle olan anneler var mı bebeği küçük olupta hamile kalan.. Hamilelik süreci ve sonrasında önerileriniz var mı.. Bana yardımcı olursanız eğer çok mutlu olurum..
Şimdiden herkese tşk ederim.. Sevgiler..
Merhaba hanımlar..
Şuan 8.5 aylık bir bebeğim var.. Geçtiğimiz haftalarda sürpriz bi şekilde bir hamile olduğumu öğrendim.. Hazırlıklı değildik eşim ve ben çok şaşırdık.. Ki biz bebeğimiz 3 yaşına girene kadar bi bebek daha istemiyorduk daha iyi ilgilenmek için.. Allah ın takdiri ki biz plan yaparken kızımıza dair Rabbim bi tane daha verdi.. Hala şaşkın durumdayız bazen nasıl yapacağız ben hamile iken şuan ki bebeğimle daha iyi ilgilenmek biraz zor çünkü daha çok küçük emzirmeyi bi süre sonra kesmem lazım bunun yanında benim hamilelik sürecim çok sıkıntılı geçiyor ilk hamileliğim öyleydi yani.. Haliyle şuan çok bitkin düşüyorum bulantılar tansiyon düşüklüğü beni yoruyor kıpırdamak istemiyorum bazen.. Dua edin bana inşallah hamileliğimi iyi bi şekilde atlatırım ve bebeğimle güzelce ilgilenebilir ihtiyaçlarını karşılayabilirim inşallah.. Aksi taktirde çok üzülüyorum.. Bazen o kadar canım sıkılıyor ki.. Ama bu da Allah'ın vergisi diyorum.. Nasılsa yardım eder..
Böyle olan anneler var mı bebeği küçük olupta hamile kalan.. Hamilelik süreci ve sonrasında önerileriniz var mı.. Bana yardımcı olursanız eğer çok mutlu olurum..
Şimdiden herkese tşk ederim.. Sevgiler..
İnanın duygulandım.. Rabbim acılarını göstermesin inşallah.. Sağlıkla huzurla büyüsünler.. Allah bağışlasın.. Çok tşk ederim bende.. :)kızım 3 aylık bebekken ogluma hamile oldugumu ogrendim. kızımı cok uzun zaman beklemistik, oglum tamamen supriz oldu. ıyı kı olmus supriz oglum benim. onu o kadar seviyorum kı. cok da guzel etmisiz, beraber buyuduler, hic baskasına ihtiyacları olmadı, evimiz senlendi bereketlendi. ılk aylar cok zordu ama bir sekilde babasıyla birlikte ustesinden geldik. simdi ucuncu bebegime gebe oldugumu ogrendim. ya, nereden nereye:)
demem o ki icinizi ferah tutun. sevgilerimi yolluyorum, kendinizi yalnız hissetmeyin diye yazdım. oneriye hic gerek duymuyorum icguduleriniz size yol gosterecektir.
hayırlı olsun.
Tşk ederim bunları yazmanız bile bana yetiyor moral oluyor.. Allah razı olsun.. :)Senin bebeğin baya küçükmüş bende oğlum 18 aylıkken hamile olduğumu öğrendiğimde aynı duyguları yaşamıştım ama inanki Allah kolaylığını veriyor.. Senin yükünü hafifletebilecek bir eş ve anlayışlı yardim eden bir annen olduğunda ise hamilelik dahada kolaylaşıyor :)
Tşk ederim amin siz de sağlıklı bi şekilde kucağınıza alırsınız inşallah.. Benim hamileliğim zor geçtiği için kızımla istediğim gibi ilgilenemiyorum o yüzden biraz şey oldu ama çok şükür kardeşi olacak inşallah sımsıkı kardeşlikleri olur.. :)
Emzirme için evet çık araştırdım bi sakıncası yok ama şöyle bi durum var.. Karnınızda ki bebek kordon dan beslenmeye başlayınca daha zor oluyor sanırım o yüzden 4. ayda kesmek gerekiyormuş.. Zaten şuan da bile emzirirken de önce ki gibi sütün besin değeri yüksek olmuyormuş doktorum öyle demişti.. Çünkü üç kişi artık.. Sen karnında ki bebek ve emzirilen bebek.. Böyle işte emzirme de.. :)
Ben teşekkür ederim tecrubeninoaylastigin için, yavrular emebildiği kadar emsinSimdi bu emzirme mevzulari biraz karisik mevzular :) kadin dogumcum kalp atimiyla beraber emzirmeyi birak dedi. Cocuk doktoru 4.ayda birak dedi.. bir baska arkadasima 6.ayda birak dediler.. yani dediler de dediler.. gerekce karnindaki gelismez!
Emzirmenin sizin karninizdakine zerre kadar etkisi olmaz, size yorgunluk olur ve evet hamileyken emzirmek hele ki gogus hassasiyetleri baslayinca daha da zor olur :) ama dogduklari zaman ayni anda emzirmenin hazzi bambaska.
Oglum 30 aylikken kestim onu memeden, o donem kizim 8 aylikti. 8 ay ikisini beraber emzirdim. Calisan anneyim. Gunduzlerim sut sagarak, geceleri bir cocugu emzirip birakip digerini emzirmekle gecti.
Tandem emzirme konusunda facebook emzirme sanati grubuna uye olun ve arastirin. Cok detayli bilgiler ve deneyimler var. Bana da dilediginizi sorabilirsiniz.
hussuk canim tesekkurler etiketledigin icin :)
Çok tşk ederim ilginiz için.. Hala emzirmeye devam ediyorum.. Doğduktan sonra bende aynı şeyi düşüyorum emerse eğer ikisini birden de emzirmek istiyorum..Ya bu emzirme konusunda her kafadan bir şey çıkıyor ama lütfen başka bir dr görüşünü daha al. Eger karnındaki bebisin gelişimi normal sertindeyse çoğu de onaylıyor tandemi. Obur yavrun çok küçük daha, kuzenim de bebisi altı aylık iken hamile kaldı su an büyük 17 küçüğü dört aylık hala ikisini birden emziriyor. Burada da ikisini birden emziren çok üye var lütfen digerini memeden kesme. M miumao canım buraya bi bakar misin?
İmza:emzirmek icin çok uğraş veren ama zar zor 4,5 ay ancak emzirebilen, yüreğine bu sebepten öküz oturmuş 11 aylık bebe annesi
Tşk ederim o kadar büyük bir yardımınıs oldu ki psikolojik anlamda.. Allah razı olsun..Simdi bu emzirme mevzulari biraz karisik mevzular :) kadin dogumcum kalp atimiyla beraber emzirmeyi birak dedi. Cocuk doktoru 4.ayda birak dedi.. bir baska arkadasima 6.ayda birak dediler.. yani dediler de dediler.. gerekce karnindaki gelismez!
Emzirmenin sizin karninizdakine zerre kadar etkisi olmaz, size yorgunluk olur ve evet hamileyken emzirmek hele ki gogus hassasiyetleri baslayinca daha da zor olur :) ama dogduklari zaman ayni anda emzirmenin hazzi bambaska.
Oglum 30 aylikken kestim onu memeden, o donem kizim 8 aylikti. 8 ay ikisini beraber emzirdim. Calisan anneyim. Gunduzlerim sut sagarak, geceleri bir cocugu emzirip birakip digerini emzirmekle gecti.
Tandem emzirme konusunda facebook emzirme sanati grubuna uye olun ve arastirin. Cok detayli bilgiler ve deneyimler var. Bana da dilediginizi sorabilirsiniz.
hussuk canim tesekkurler etiketledigin icin :)
Ne demek, ne zaman isterseniz dilediginizi sorun. Yorucu bir surec ama emin olun yorgunlugunuza degecek..Tşk ederim o kadar büyük bir yardımınıs oldu ki psikolojik anlamda.. Allah razı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?