Beklenen adet tarihinden önce idrar testi ile hamileliğini öğrenen var mı?...........

GIYMATLIM

Emrine Şükürler Olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2009
6.417
23
158
Diğer
Arkadaşlar idrar testleri sadece gün geçtikten sonra mı gösterir ?
günü gelmeden yapıp hamile olduğunu öğrenen var mı?
kaç gün önce öğrendiniz acaba bilmiyorumkismile

ben 3gün önce yapmıştım hamile olduğumu hissetmiştim belirtiler vardı dayanamadım o yüzden ve sonuç çok şükür pozitifti arkadaşım 1hafta önceden yapmıştı hatta onun da çıkmıştı yumurtlama dönemine göre kişiden kişiye değişiyor bazısının erken belli oluyr ama 1-2 gün varsa çıkar sanırım güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzz:)))Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah

birden çok heyecanlandım, demek öncesinde de doğru çıkabiliyor
sen kaç günde adet oluyordun arkadaşım

benim 28 günde bir.
acaba günlerden dolayı mı değişiyor önce çıkıp çıkmaması bilmiyorumkismile

onunla alakası olduğunu sanmıyorum arkadaşımın 1hafta öncesi çıkmıştı demiştm ya o da 28günde bir regl oluyrdu senin kaç günün kaldı eğer bir iki gün varsa bu kadar merakta kalma test yap hemen ayyy ben bile heyecanlandım inan çok mutlu oluyrm böyle güzel haberlere çok güzel bir duygu çünkü:))) biz çalışmalara başlamıştık istiyor bekliyorduk zaten hatta ilk ay olmamıştı 1ay yine rehlime 2gün kala yapmıştım negatifti

Ben yumurtlamadan sonra hamile olduğumu hissetmiştim yumurtlamadan 7 gün sonra gittim kanda baktırdım negatif çıktı inanmadım adete 3 gün kala test yaptım çok silik çizgi görünüyordu ama sonra test üzerinde abuk subuk şekiller çıktı attım.Adetime 1 gün kala tekrar yaptım pembe baya belli bir çift çizgi bana bakıyordu hemen gidip kanda baktırdım 20.63 çıkmıştı geç döllenme olmuştu benimki..

kızlar benim 3 günüm var henüz
iyice heveslendirdiniz beni, yarın dışarı çıkınca alayım bi tane.. artık ne çıkarsa bahtıma yerimseniben

ben de regl olmadan 2gün önce yapmıştım,silik çıkmıştı ikinci çizgi,hatta gidip eczacıya göstermiştim:)))
o da %90 hamilesiniz demişti,tekrar yapmaya gerek yok gidip kan testi yaptırın demişti:))
allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah..

ben de 3 gün önce yapmıştım hayal gücüm mü değil mi emin olamadığım bi çizgi vardı ama eşim de görmüştü.. ertesi gün yaptığımda artık silik de olsa bi çizgi vardı.. ama 1 hafta önceden belli olan testler varmış tabi fiyatı 25 tl civarı...

Gıymatlım benim, laboquick, origin, certain markalar yumurtlamadan sonraki 5. yada 6. gün çift çizgiyi gösteriye eğer hamileysen. 2.5-3 lira hemde. Denemeni tavsiye ederim. Ben böyle öğrendim valla. Hatta yaptıktan sonra hemen atma ertesi günde bak. Git şimdi alsana . Ne bekliyon???

Harpycim 25 lira vermeye gerek yokki. benim yazdığım markaların üçüde 3 liraydı ve hemen sonucu gösteriyo hamileyse eğer.

benimde 28 gunde bir olurdu adetim..
daha 2 gun vardi esimle carsidan gelirken aldik test gecerse yapayim diye..
ama dayanamayip aksamina yaptik ve pozitiftikaydirigubbakcemile2
insallah seninde oyle cikar canim.hayirlisi bebisin seninledir umarimolumunekankayizsmile

Harpycim 25 lira vermeye gerek yokki. benim yazdığım markaların üçüde 3 liraydı ve hemen sonucu gösteriyo hamileyse eğer.

sen de amma araştırma yapmışsın :) ben eczacının yalancısıyım :)

ya kızlar zamanı geçmiş bi test buldum evde , onla denedim, ikinci çizgi silik çıktı, böyle belli belirsiz
eşimle dışarı çıktık bi tane yeni aldırdım confort marka vermiş eczacı. eve gelince onunla yaptım yaşlaşık bi saat önce, onda sadece bi çizgi var, ikincisinin gölgesi bile yok. tamemen negatif
ben şimdi hangisine inancam, moralim altüst oldu... eşimede daha birşey diyemedim, zavallı test yapıcam diye bekliyor :a015:

Bende adetime 1 hafta kala test yapmistim. Ikinci cizgi silikti, ertesi gün clearblue nun kac haftalik hamile oldugunu gosteren testinden yaptim. Hamile 1-2 olarak çikti.
Allah gönlüne göre versin seninde insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…