Ben erken gösterdiği söylenen testlere inanmıyorum boşa para vermeyin yanılma payı çok yüksek ben yumurtlamadan 1 hafta sonra kan tahlili yapmıştım onda bile negatif çıkmıştı hamile olduğum halde..Adete 2-3 gün kala normal testlerde çıkıyor..
ya kızlar zamanı geçmiş bi test buldum evde , onla denedim, ikinci çizgi silik çıktı, böyle belli belirsiz
eşimle dışarı çıktık bi tane yeni aldırdım confort marka vermiş eczacı. eve gelince onunla yaptım yaşlaşık bi saat önce, onda sadece bi çizgi var, ikincisinin gölgesi bile yok. tamemen negatif
ben şimdi hangisine inancam, moralim altüst oldu... eşimede daha birşey diyemedim, zavallı test yapıcam diye bekliyor :a015:
canım günaydın..
şüphede kaldıysan bi test daha al dene. benim reglim 28 günde bir oluyordu. ama adetime bi hafta kala 2,5 liralık testte silik çizgiyi gördüm. reglin geçmeden belli olması döllenmenin geç ya da erken olması ile ilgili.. testte silik çizginin çıkması ya da çıkmaması da bildiğim kadarıyla testin hassaslığı ile ilgili.. sen bi daha dene.. yerimseniben hayırlı haberlerini bekliyoruz..
merhabalar kıslarrrrrr ben tam adet günümde yani akşamı adet olmadan önce yaptım vede kıpkırmızı testtin sonucu çıktı vede hayırlısıyla bir oğlum olacak kısa bir süre sonra :)
çok sağolun kızlar, bi kere daha deniyim ben, ama daha 2 günüm var adete...
bi yandanda günümü mü beklesem diyorum, çok stres yaptım, kızıyorum aslında kendime...
bence stres yapma bekle biraz canım benim erken döllenme diye okadar çabuk vede net çıkmıştı adetten 8 gün sonrasında sağlıklı sonuç veriyo testler aslında
ben de 3 gün önce öğrendim ama kan testiyle öğrendim sonra yine de idrar testi yaptım hemen onda da çıktı 3 gün olmasına rağmen...
ama genelde kime sorsam regli gününden bikaç gün sonra görmüşler hep iki çizgiyi.. hormonlarla alakalı sanırım
allah gönlüne göre versin canımm