İnanın ne güzellik ne de iş sahibi olmakla ilgisi var, bu tamamen kısmet meselesi.Merhabalar ,yaşım 33.Düzgün ve ciddi bir ilişki istiyorum.İş ortamımda hiç bekar yok.Girişken bir insan da değilim.Bayan arkadaşlarım var ama onlar da benim gibiler.Aracılık yapacak kadae girşken değiller..
Etrafımda hiç insan yok.Sıkıldım yalnızlıktan ve hep böyle kalcam diye korkuyorum.
Toplu ,kalabalık ,farklı insanların olduğu ortamlara nadiren girsem de ilk etapta kendimi gösterebilen bir insan değilim.Aşırı içine kapanık olmasam da bir anda da samimiyet kuramıyorum.
Sanki bir kafesteyim ve bulunmayı bekliyorum..Biri gelsin ve çıkarsın oradan diye düşünüyorum.
Birini tanıyabileceğim bir ortamım yok.
Ciddi bir ilişki,sevmek sevilmek gibi duygusal ihtitaçlarımı karşılamak istiyorum.Kendimi ne kadar sevsem bazen yetmiyor.
Aşık olmak ve sevmek istiyorum.Aday bulamıyorum.O beni nasıl bulacak ,mümkün mü bilmiyorum..
Neyim eksik...
Kendimi güzel buluyorum,işim de var ama..
Bi gelsin de onları sonra düşünürüz.Gelince ne olacak panpa anası danası kızkardeşi de gelicek hayattan soğuyacaksıngemisine de rüzgarına da ... diceksin
Bi gelsin de onları sonra düşünürüz.
Prens bile beygiriyle geliyorPrens sadece masallarda tek başına geliyor, güzide ülkemizde anası, kardeşi, KP, kayın mayın dedikoducu cirkef akrabalar böyle bir arabaya doluşup geliyor
Bizim akrabalar akbaba olduğu için iyi bir kısmet çıkarmazlarYanlış anlamayın ama görücü usulü deneseniz,yani şimdiki görücü usulleri eskisi gibi değil zaten, gerçekten belkide nasip bu şekildedir...
Nasıl dönüştüreyimYok yok yok olmuyor vs… bu kalıplarınızı bir dönüştürün rica ederim.
Derdinizi çok iyi anlıyorum.ama maaesef bu işler aracıyla, birilerinin tanıştırmasıyla falan filan yürümüyor bence.yani onu mu yapsak, bunu mu etsek, birilerinden yardım mı istesek, oraya mı gitsek buradan mı gelsek boşa çırpınmak gibi geliyor.etrafta bekar olsa ne olacak sanki.istersen 150 kişilik bekalar ordusunda yaşamaya başla. kısmetse yoksa yine boş.hesap kitap yok, plan program yok, taktik maktik yok mu işlerde maalesef.tamamen kısmet.yapacak birşeyler olduğunu da düşünmüyorum.olacak olanın oluyor, olmayacak olanın olmuyor işte.moral bozmak amacıyla yazmadım ama ben böyle düşünüyorum.keşke hayatın hiçbir alanında başkasına muhtaç kalmayacak şekilde yaratılsaydık keşke.Merhabalar ,yaşım 33.Düzgün ve ciddi bir ilişki istiyorum.İş ortamımda hiç bekar yok.Girişken bir insan da değilim.Bayan arkadaşlarım var ama onlar da benim gibiler.Aracılık yapacak kadae girşken değiller..
Etrafımda hiç insan yok.Sıkıldım yalnızlıktan ve hep böyle kalcam diye korkuyorum.
Toplu ,kalabalık ,farklı insanların olduğu ortamlara nadiren girsem de ilk etapta kendimi gösterebilen bir insan değilim.Aşırı içine kapanık olmasam da bir anda da samimiyet kuramıyorum.
Sanki bir kafesteyim ve bulunmayı bekliyorum..Biri gelsin ve çıkarsın oradan diye düşünüyorum.
Birini tanıyabileceğim bir ortamım yok.
Ciddi bir ilişki,sevmek sevilmek gibi duygusal ihtitaçlarımı karşılamak istiyorum.Kendimi ne kadar sevsem bazen yetmiyor.
Aşık olmak ve sevmek istiyorum.Aday bulamıyorum.O beni nasıl bulacak ,mümkün mü bilmiyorum..
Neyim eksik...
Kendimi güzel buluyorum,işim de var ama..
Olmayacak oldu yine.olmuyor.ben kırk yılda bir birinin tanıştırma teklifini kabul edeyim dedim.normalde de hep yaa çirkin yaa iletişim kurmayı beceremeyin tipler görücü usulüne kalır.hadi dedim vakit geçsin.eğleneyim falan.adam aramadı bu sefer de.Bizim akrabalar akbaba olduğu için iyi bir kısmet çıkarmazlar
Evet hep saçma salak, alt düzeyde insanlar geliyor sadece.hiç bizim yaşlarda normal, elle tutulur birinin bu işlere giriştiğini görmedim.gerçi şu an kaliteli insan bir elin parmağını da geçmiyor.eskiden koca bulmak sorun değil, iyisini bupmak sorun derlerdi.şimdi koca bulmak da sorun valla.sonra buralarda ipsiz sapsız, abuk sabuk heriflere yapışan bir sürü kadın.nedeni tam da bunlar işte.üzücü.Yanlış anlamayın ama görücü usulü deneseniz,yani şimdiki görücü usulleri eskisi gibi değil zaten, gerçekten belkide nasip bu şekildedir...
Evet maalesef,görücü usulünü de denedim,ama içine kapanık,sosyalliği olmayan,kendini yetiştirememiş insanlar öıktı karşımaEvet hep saçma salak, alt düzeyde insanlar geliyor sadece.hiç bizim yaşlarda normal, elle tutulur birinin bu işlere giriştiğini görmedim.gerçi şu an kaliteli insan bir elin parmağını da geçmiyor.eskiden koca bulmak sorun değil, iyisini bupmak sorun derlerdi.şimdi koca bulmak da sorun valla.sonra buralarda ipsiz sapsız, abuk sabuk heriflere yapışan bir sürü kadın.nedeni tam da bunlar işte.üzücü.
Kadın ilişki istiyor, ertesi gün nikah masasına oturacağım demiyor ki.belki hiç evlenmeyecek.niyetiniz iyi ama sorun ilişki yaşamak istemek, evlenmek değil ki.ki ömür boyu evlenmeden de ilişki yaşanabilir.anasıyla danasıyla, çolukla çocukla ne alakası var şimdi.bazı üyeler daha empatik düşünerek yorum yapmalı sanki.niyet iyi ama anlaşılmak önemli.Prens sadece masallarda tek başına geliyor, güzide ülkemizde anası, kardeşi, KP, kayın mayın dedikoducu cirkef akrabalar böyle bir arabaya doluşup geliyor
Bizim ülkemizde beyaz atın arkasına araba bağlıyorlar. O arabaya sülaleyi dolduruyorlar. Sonra bal kabağına dönüşüyoruzPrens sadece masallarda tek başına geliyor, güzide ülkemizde anası, kardeşi, KP, kayın mayın dedikoducu cirkef akrabalar böyle bir arabaya doluşup geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?