Beklenen gemi bir türlü gelmiyor,

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.599
1.727
133
Merhabalar ,yaşım 33.Düzgün ve ciddi bir ilişki istiyorum.İş ortamımda hiç bekar yok.Girişken bir insan da değilim.Bayan arkadaşlarım var ama onlar da benim gibiler.Aracılık yapacak kadae girşken değiller..
Etrafımda hiç insan yok.Sıkıldım yalnızlıktan ve hep böyle kalcam diye korkuyorum.
Toplu ,kalabalık ,farklı insanların olduğu ortamlara nadiren girsem de ilk etapta kendimi gösterebilen bir insan değilim.Aşırı içine kapanık olmasam da bir anda da samimiyet kuramıyorum.
Sanki bir kafesteyim ve bulunmayı bekliyorum..Biri gelsin ve çıkarsın oradan diye düşünüyorum.
Birini tanıyabileceğim bir ortamım yok.
Ciddi bir ilişki,sevmek sevilmek gibi duygusal ihtitaçlarımı karşılamak istiyorum.Kendimi ne kadar sevsem bazen yetmiyor.
Aşık olmak ve sevmek istiyorum.Aday bulamıyorum.O beni nasıl bulacak ,mümkün mü bilmiyorum..
Neyim eksik...
Kendimi güzel buluyorum,işim de var ama..

İnanın ne güzellik ne de iş sahibi olmakla ilgisi var, bu tamamen kısmet meselesi.

Kız bekarlık sultanlıktır boşver bende 33 yaşında 3 çocuk annesiyim okadar yorgun ve uykusuzum ki bazen doktora gidip nolur bana yatış verin birazcık uyuyayım demek istiyorum

Konunuza gelecek olursak spora falan başlasaniz veya yapmak istediğiniz farklı bi hobi falan onunla ilgili eğitim falan alsanız. Çevreniz geniş değil sanırım. Biraz çevre edinseniz mesela.

Ben eşimle normal şartlarda asla bir araya gelebileceğim biri değildi. Kpss için dersaneye gitmeye başladım orada yeni arkadaşliklar edindim onların vesilesi ile eşimle tanıştım. Yani sizde sanırım benim gibi sosyal biri değilsiniz. Anca birilerinin tavsiyesi üzerine kabul edebiliyorsunuz gibi (bende öyleydim)

Yanlış anlamayın ama görücü usulü deneseniz,yani şimdiki görücü usulleri eskisi gibi değil zaten, gerçekten belkide nasip bu şekildedir...

Derdinizi çok iyi anlıyorum.ama maaesef bu işler aracıyla, birilerinin tanıştırmasıyla falan filan yürümüyor bence.yani onu mu yapsak, bunu mu etsek, birilerinden yardım mı istesek, oraya mı gitsek buradan mı gelsek boşa çırpınmak gibi geliyor.etrafta bekar olsa ne olacak sanki.istersen 150 kişilik bekalar ordusunda yaşamaya başla. kısmetse yoksa yine boş.hesap kitap yok, plan program yok, taktik maktik yok mu işlerde maalesef.tamamen kısmet.yapacak birşeyler olduğunu da düşünmüyorum.olacak olanın oluyor, olmayacak olanın olmuyor işte.moral bozmak amacıyla yazmadım ama ben böyle düşünüyorum.keşke hayatın hiçbir alanında başkasına muhtaç kalmayacak şekilde yaratılsaydık keşke.

Bizim akrabalar akbaba olduğu için iyi bir kısmet çıkarmazlar
Olmayacak oldu yine.olmuyor.ben kırk yılda bir birinin tanıştırma teklifini kabul edeyim dedim.normalde de hep yaa çirkin yaa iletişim kurmayı beceremeyin tipler görücü usulüne kalır.hadi dedim vakit geçsin.eğleneyim falan.adam aramadı bu sefer de.hayat böyle birşey maalesef.o tarz şeylere bel bağlamayın.tam bir saçmalık.hep ezik büzük kendi işini halledemeyen saf salak, ya da çirkin insanlar görücüye kalıyor günümüzde.

Son düzenleme:
Yanlış anlamayın ama görücü usulü deneseniz,yani şimdiki görücü usulleri eskisi gibi değil zaten, gerçekten belkide nasip bu şekildedir...
Evet hep saçma salak, alt düzeyde insanlar geliyor sadece.hiç bizim yaşlarda normal, elle tutulur birinin bu işlere giriştiğini görmedim.gerçi şu an kaliteli insan bir elin parmağını da geçmiyor.eskiden koca bulmak sorun değil, iyisini bupmak sorun derlerdi.şimdi koca bulmak da sorun valla.sonra buralarda ipsiz sapsız, abuk sabuk heriflere yapışan bir sürü kadın.nedeni tam da bunlar işte.üzücü.

Evet maalesef,görücü usulünü de denedim,ama içine kapanık,sosyalliği olmayan,kendini yetiştirememiş insanlar öıktı karşıma

Prens sadece masallarda tek başına geliyor, güzide ülkemizde anası, kardeşi, KP, kayın mayın dedikoducu cirkef akrabalar böyle bir arabaya doluşup geliyor
Kadın ilişki istiyor, ertesi gün nikah masasına oturacağım demiyor ki.belki hiç evlenmeyecek.niyetiniz iyi ama sorun ilişki yaşamak istemek, evlenmek değil ki.ki ömür boyu evlenmeden de ilişki yaşanabilir.anasıyla danasıyla, çolukla çocukla ne alakası var şimdi.bazı üyeler daha empatik düşünerek yorum yapmalı sanki.niyet iyi ama anlaşılmak önemli.

Bu işler galiba gerçektende tamamen kısmet.. Bazen çok sosyal olmaya gerek bile kalmadan insanlar tanışıp sevgili olup evlenebiliyor. Bir yerde okumuştum biri eşiyle markette alışveriş yaparken tanışmış mesela...
Ben sizi çok iyi anlıyorum. Bende artık sevmek, sevilmek, bir yuva kurmak istiyorum. Evliler için bu istek gereksiz, saçma geliyor olabilir çünkü evlenince de sorumluluk artacak, farklı sorunlar olacak. Ama bu şekilde de sorunlar var Benim mesela çevremde herkes neredeyse evli, çocuklu. İş yerinde 2000'li kız bile evlilik teklifi aldı, söz nişan muhabbetleri. Sonra birden muhabbet sana geliyor "ee sende evlen artık". En basitinden arkadaşlarımın artık çocukları okula gidiyor. Mutlu bi aile tablosu görüyorum her yerde. Biliyorum o mutlu görünen tabloların arkasında sorunlar var çoğu zaman ama insan üzülmekten de kendini alamıyor. Hayatta bazı şeyler için geç kalmış hissediyorum. Düşündüğümde biriyle tanışıp sevgili olup evlenip ne ara çocuk yapacağım. Yaş oluyor 32. Dediğiniz gibi etrafta bekarda kalmadığı için adayda çok az Bekarlık iyi güzel hoşta zamanı da durduramıyoruz. Her ne kadar şuan yaşlarımız genç olsa da zamanda hızla akıyor. Haa yapacak bir şey var mı yok. En fazla daha da sosyalleşip ihtimalleri arttırabilirsiniz.

Prens sadece masallarda tek başına geliyor, güzide ülkemizde anası, kardeşi, KP, kayın mayın dedikoducu cirkef akrabalar böyle bir arabaya doluşup geliyor
Bizim ülkemizde beyaz atın arkasına araba bağlıyorlar. O arabaya sülaleyi dolduruyorlar. Sonra bal kabağına dönüşüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…