Beklenen gemi bir türlü gelmiyor,

Terapistim bilinçaltında ilişkiyi reddeden ,istemeyen bir tarafın var demişti.Terapileeimde hep annemi konuştmuştuk.Babamı konuşmaya başladık şimdi.Bakalım neler çıkacak..
Emdr mi gidiyorsunuz terapide?

Merhaba, böyle şeyler gerçekten kısmet , ancak öncelikle nasıl biri istediğinize emin olmanız gerekiyor. bazı insanlara alıcı gözüyle de bakmak gerekiyor yani öyle bir enerji vermeniz lazım. Cok hanım cok güzel ve iyi olan ve erkeklerin yanasmadıgı birsürü iş arkadasım var desem inanır mısınız? Çünkü o enerjiyi vermiyorlar. Bir arkadasım da emin olun manken gibi , ancak bir kere konusan bir daha kendisiyle konusmuyor bile, fazla ukala geliyormus erkeklere . Eğer sizi gerçekten seven düzgün ailesi olan biriyle evlenirseniz gerçekten evlilik güzel birşey. Tanısmak için kesinlikle baska sosyal ortamlara girmelisiniz, örn yürüyüş grupları var, 2.dil içim kurslar var, yemek kursları vs. genelde bekar katılan da cok olur birkaç arkadaşım eş bulmuslardı bu sekilde. Tek diyebileceğim evlenmek için sakın evlenmeyin, merhametli ve sizi gerçekten seven biri olmadıkca evet bekar olmak cok daha güzel.

Terapistim bilinçaltında ilişkiyi reddeden ,istemeyen bir tarafın var demişti.Terapileeimde hep annemi konuştmuştuk.Babamı konuşmaya başladık şimdi.Bakalım neler çıkacak..
Belki onun da bilinçaltında vardır bir şeyler. Çok rahat büyümüş. Erkeklerin bilinçaltında ne olabilir onu da bilmiyorum.

böyle şeylerde hemen ay bekarlık iyi ay evlilik kötü ilişki kötü diyenleri anlamıyorum gerçekten. madem bu kadar kötü ilişki içinde olmak o zaman ayrılın gitsin. siz de bekâr yalnız olabilirsiniz yani. tuhaf düşünceler bunlar.

Kız öyle deme Allahim ne olur hastaneye yatayım da uyuyayım kimse ellemesin beni dedim apandisitim patladı üstelik enfeksiyon kaptigim için 10 gün yattım:) ha dinlendim mi evet ama acisi da cabası oldu

Kendi başıma mutlu olmayı öğrenmem gerek ,haklısınız

hayatınızı kendiniz için yaşayın, bu konuyu takmayın, biliyorum zor ama ne kadar birini bulmam lazım birini bulmam lazım diye panik olur ona göre yaşarsanız olmaz. Tabi bir yandan da sosyal olun, seyahatler, hobiler, spor ama bunları birini bulmak için degil kendiniz için yapın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…