affedersinde, bileziklerini sana takmak zorunda değil ki kaynanan
sen boşver, hiçbirşey olmamış gibi davran, zaten bir kaç günden fazla kalmazlar, büyüklük sende kalsın
Canım elbette takmak zorunda değiller zaten bir şey takmadılar da ben yok deyip de aslında olmasına şaşırdım yani. Yoksa gözüm olsaydı asıl problem takı olurdu, banane Allah daha çok versin. Mesafe olduğundan 10 gün kalacaklarmış. Sadece anneleri barıştırmak için nasıl bir yol izlemem gerektiği hakkında fikirlerinize ihtiyacım vardı. Çünkü bu durumdan ötürü huzurum bozuluyor.
ya tatlım. sıkma canını. kayınvaliden biraz cimriymiş. napcan, istediğimiz gibi bir kayınvalide bulamaz ki hiç kimse. sen eşine bak, boş ver gerisini.
ama şu var, annene gerçekten haksızlık etmişler. yazık yani, düğüne taksiyle mi gidermiş kızın annesi. bence kayınvalidenle kavga etmeden lafı güzelce aç. anneme niye kızdınız diyebilirsin. kimse kimseyle samimi olmak zorunda değil. ama küs de olmamalı. gerçi benim anladığım kayınvaliden biraz cahil. sen onu kendi dilinle biraz yönlendirmen lazım sanki.
üzme kendini. yeni evlisin. daha bunlar ne ki. büyütme sakın.
millet kv siyle aynı evde yaşıyo onlar ne yapsın
barıştırmayı dene bakalım,baktın anneni eziyor,hemen müdahele et.ezdirme anneni.
telefonlarına çıkmıyo ama evine geliyo, annenle sebepsiz yere küs, şizofreni kokusu almaya başladım
Gelsin hoş gelir hoş gider,evine gelen misafirlere nasıl davranıyorsan onada öyle davran
Ama şunu diyeyim hiç kimse ben haksızım demez.
Şimdi siz kayınvalidenizle konuşacaksınız haklı olarak,oda kendini haklı çıkaracak baya bi şeyler söyleyecek.
Bleki siz bunlara üzülecek kırılacaksınız dahada çok.
O yüzden bunlara hazırlıklı olun.
Kesinlikle beklemeyinki evet kızım sen haklısın ben hatalıyım özür dilerim.
Vereceği cevaplar hep sizi suçlar nitelikte olacaktır.
O konuşmanın sonu nereye gider bilmiyorum
İşte ben de bundan korkuyorum ya. Belki de susup oturmak. Ve bu mesafeyi sonsuza kadar sürdürmek. İster istemez ısınamıyorum bu olanlardan sonra. Hep bi soğukluk olacak. Ya tamamen kopacağız ya da buzlar eriyecek.. Bir de evimde kötü şeylerin olmasını istemiyorum.
canım ya cok haklısın
bosver mısafır gıbı gelsın gıtsın
bişey soylerlerse kibarca cevabını ver çekil kenara
mesafeli olursun
ve eşine bu konuda konusup sürekli daraltma
halıyken haksız duruma düşme
yapman gereken mesafeli davranmak
Ne çok yakın nede soğuk olun.
Sadece vazifeniz ne ise onu yapın bence bundan sonra.
İsterseniz o konuşmayı yapın ama dediğim gibi kendini haklı çıkarma çabasına girecektir.
Üzülen yine siz olursunuz.
kaynanan herşeye bağıran küsen surat yapan biriyse bence hiç konuşmaseni asla anlamayacaktır iyilikle de konuşsan karşı taraf da anlayış yoksa kendini ifade edemezsin bile annenle kaynananın samimi olması gerekmiyor bırak hiç konuşmasınlar annen niye üzülüyor ki.bence bu konuyu hiç konuşma normal bir şekilde kaynananı ağırla
annen kadına kına günü senden gizli bişeyler demiş olabilir mi? hiç bişey yapmadınız herşeyi biz yaptık vs.
çünkü öncesinde iyiydi diyorsun, neden annene bu nefret, ve kına gecesi başlamış?
bence mutlaka konuş, sakin kafayla, aynı buraya yazdığın gibi ona da anlat. aslını astarını öğren.
bir anda başladıysa mutlaka gizli saklı bişeyler vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?