Beklenen Son .

Gıda Zehirlenmesi dahi yaşayıp kusamayan biri olarak ben;
Gebeliğimin ilk ayından itibaren, doğurduğum an bile kusan, (normal doğum anında)
gebelik sayesinde kusmada level atlamış olan biriyim.
Yemek yaparken ağzımı burnumu havlulara sarardım sırf kokusunu almayayım diye
ama kendimi yemek için çok zorladım. yedim çıkardım yedim çıkardım 9 ay boyunca.
6 ay boyunca normal kıyafetlerimi giydim. hiç karnım çıkmamıştı ve kilo vermiştim.
sonuç: 3700 gr topaç gibi bir oğlan

tiksiniseniz de yemek yemeye çalışın...

Yaşayan var. Ben.
2 hamilelik ikisinde de doğuma girerken bile kusma, öğürme ne varsa yaşadım.
Hatta ikinci hamileliğime çevremdekiler neredeyse üzüldülür. Çok çektim ve çooookkk çektiler.
Ama her şey bebişi kucağınıza alınca geçiyor.

MAŞALLAH

İnşallah sağlıklı olsunda çekilecek mecbur.

60ile hamile kalip 57kiloya dusmustum mide bulantilari yuzunden sabahtan aksama kadar cubuk kraker yerdim tuzlu bastiriyordu. 4ay boyle gecti. 4aydan sonrada yemedigim hic bisi kalmamisti gece uyanip yemek yerdim acikirdim da. Limon yerdim kabuklu tuzlayip elma rmut ayvayi zaten tuzsuz yemedim hic. Yalandir diyeceksiniz ama yemine ederim 1.5cuval ayva yemistim. Canim istedigi icin cocuk bi dogdu 3.670 kilo ilk 4ay cok uzuluyordum bebege bisi olacak diye heo cubuk kraker yedigim icin doktora sordum. Boyle devam etme dedi zorla ye dedi. Yemeye calissamda kusuyordum cok sukur bisi olmadi

moralinizi bozmak gibi olmasın iki hamileliğimde de 9 ay aynı durumdaydım
korkunç mide bulantısı, sürekli kusma, kokulara tahammül edememe
çok fena bir şey
ama 3 aydan sonra, kusmayı göze alıp bir şeyler tıkınıp 15 dakika içimde tutmaya çalıştım ki serumluk olmayayım

başa çıkamadım, çubuk kraker çok işe yaradı, doğurunca geçti

Bende biyere gitmezdim en rahatı kendi evim kendi yatağımdı vallahi,zorla da olsa elma,mandalina,portakal,ananas bunları yerdim.çok üzülürdüm bebekde beslenemiyor diye.Badem,fındık yoğurtla karıştırır yerdim,ayran içerdim.Az az da olsa bunları yemeye çalışırdım canım.Sende az az kendini sıkmadan yemeye çalış.Kuru üzüm,kayısı,hurma bir tanede olsa yemeye çalış.Aç midede çok bulanıyor,yesen de bulanıyor gerçekden çok zor :/

Kendim için sorun değilde endişem bebeğin sağlığı .

bebeğin gelişimi için gerekli olan her şey sizin vücudunuzda var. belki çok kilolu bir bebek olmaz, biraz daha hafif olur ama asıl giden sizden gidiyor
mesela vücudunuzdaki kalsiyumu alıyor bebek, beyaz peynir vb. yemelisiniz zorlayarak

İlk çocuğuma 52 ile hamile kaldım 4 ay sonra 43 kilo oldum. Mide bulantım ve kusmam Doğum yaparken bile devam etti. Sancı çekerken kaldırıyorlardı kusuyordum. 5. Aydan sonra biraz rahatladım ama devam etti dediğim gibi. Oğlum 4 kilo üstü doğdu. Hiç bi sorun yoktu. İkinci çocuğunda böyle kusmalı öğürmeli geçti 3600 doğdu o da.

Sıvı şeyler benim midemi daha çok bulandırıyordu. Ekmek kraker falan yerdim daha katı şeyler tüketmeye çalış. Allah sağlıcakla kucağına aldırsın

Valla bir arkadas da yazmis folis asidi biraktim diye sende doktora danis kullandigin bi ilac da tetikliyor olabilir.. folik asit bende felaket basagrisi yapmisti sonra baska ilaclarla degistirdik.. bende de migren tutardi hep ve ozaman da cok cikarirdim.. Allah yardimcin olsun canim keske elimizden bisey gelse ama sadece sabirli ol diyebiliyoruz.. bak bu kadar kisiyiz kimisi 3 ayda gecmis kimisi 4 kimisi 5 insallah seninki de cabuk gecer.. yine de durmadan cubuk kraker ye uyanir uyanmaz ye hemde.. bide bol su ic.. rahat cikarabilmen icinde onemli cocuk icinde onemli bol su canim

Meyve- sebze yiyin.

Ben közde patates yerdim.Her iki hamileliğimde de öyle yaptım elma severdim ve salatalık.

Belli bi süre sonra geçer merak etmeyin.

Geçmiş olsun.

Merhaba ben de çok ayva yiyorum ayva yiyenlerin bebeği çok güzel olurmuş doğru mu? Bir de gamzeleri olurmuş :))) canım çok çekiyor bunu da duydum merak ettim bebeğiniz elbet çok güzeldir ama farklı bir güzelliği var mı ay şu soruyu sorduğuma inanamıyorum ama deneyenlerden duymak istiyorum gerçek mi değil mi :))

ben de ayva diye dolandım

hatta dolapta ayva reçeli bile bulundurdum mevsimi geçince

sonuçta bebeğimin gamzesi yok

burada da çok sordular ama kazık kadar oldu gamzeli değil

bulantıya en iyi patates haşlaması gelir bence

az tuzla hafif hafif yiyin

kuru ekmek hatta kuru yufka köy ekmeği modunda olan olanlar da iyi gelir

çok fazla kafanıza da takmamaya çalışın düşündükçe kötüler

sağlıkla kucağınıza alın

hayırlı olsun bebeğiniz Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
ilk 18 haftayı sizin gibi geçirdim sonra o tiksinmeler geçti bulantı ve kusmalar devam etti 39+6 ya kadar da günde 6-7 defa kusarak hamileliğimi tamamladım dr um sen bi istisnasın diyordu genelde maksimum 12-16 hafta arasında bu yaşadığınız durum bitiyormuş

Ben ayvayla ve yesil elmayla basa çıktım. Ve en önemlisi ac kalmamak gerekiyor. Ac kaldikca mide bulantisi daha cok artıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…