- 13 Haziran 2015
- 5.938
- 19.832
- 448
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
Bi denemediğim bu var hemen denicem teşekürler .Kuzum ablam bilantisina leblebi yerdi bir dene istersen
4 senedir evliyim ve sonunda Hsg sonrası hamilelik yaşadım (9haftalık) şimdide mide bulantım herşeyden tiksinmemin önüne gecemiyorum bırakın yemeği kendi işlerimi bile göremiyecek durumdayım dün en son acilde 2 serum yediğimi hatırlıyorum hiç bişey yiyemiyorum şu anda dün sadece çubuk kıraker yedim bütün gün onun yüzünden böğürdüm bu durumu yaşayıp şöyle başa çıktım diyenler varmı?
MAŞALLAHGıda Zehirlenmesi dahi yaşayıp kusamayan biri olarak ben;
Gebeliğimin ilk ayından itibaren, doğurduğum an bile kusan, (normal doğum anında)
gebelik sayesinde kusmada level atlamış olan biriyim.
Yemek yaparken ağzımı burnumu havlulara sarardım sırf kokusunu almayayım diye
ama kendimi yemek için çok zorladım. yedim çıkardım yedim çıkardım 9 ay boyunca.
6 ay boyunca normal kıyafetlerimi giydim. hiç karnım çıkmamıştı ve kilo vermiştim.
sonuç: 3700 gr topaç gibi bir oğlan
tiksiniseniz de yemek yemeye çalışın...
İnşallah sağlıklı olsunda çekilecek mecbur.Yaşayan var. Ben.
2 hamilelik ikisinde de doğuma girerken bile kusma, öğürme ne varsa yaşadım.
Hatta ikinci hamileliğime çevremdekiler neredeyse üzüldülür. Çok çektim ve çooookkk çektiler.
Ama her şey bebişi kucağınıza alınca geçiyor.
4 senedir evliyim ve sonunda Hsg sonrası hamilelik yaşadım (9haftalık) şimdide mide bulantım herşeyden tiksinmemin önüne gecemiyorum bırakın yemeği kendi işlerimi bile göremiyecek durumdayım dün en son acilde 2 serum yediğimi hatırlıyorum hiç bişey yiyemiyorum şu anda dün sadece çubuk kıraker yedim bütün gün onun yüzünden böğürdüm bu durumu yaşayıp şöyle başa çıktım diyenler varmı?
Genelikle yakınlara gitmem tavsiyesi veriliyor ama sofraya yemek geldiği gibi böğürmem onlarıda rahatsız ettiğimi düşünüyorum gitme kal hayır gitme diyorlar iyiyim diyip eve geliyorum ben rahat edemiyorum çubuk krakerden bile tiksiniyorum Allah yardımcımız olsun demekten başka çare yok gibi
Kendim için sorun değilde endişem bebeğin sağlığı .
Üzücü olan peynire alerjim varbebeğin gelişimi için gerekli olan her şey sizin vücudunuzda var. belki çok kilolu bir bebek olmaz, biraz daha hafif olur ama asıl giden sizden gidiyor
mesela vücudunuzdaki kalsiyumu alıyor bebek, beyaz peynir vb. yemelisiniz zorlayarak
Merhaba ben de çok ayva yiyorum ayva yiyenlerin bebeği çok güzel olurmuş doğru mu? Bir de gamzeleri olurmuş :))) canım çok çekiyor bunu da duydum merak ettim bebeğiniz elbet çok güzeldir ama farklı bir güzelliği var mı ay şu soruyu sorduğuma inanamıyorum ama deneyenlerden duymak istiyorum gerçek mi değil mi :))60ile hamile kalip 57kiloya dusmustum mide bulantilari yuzunden sabahtan aksama kadar cubuk kraker yerdim tuzlu bastiriyordu. 4ay boyle gecti. 4aydan sonrada yemedigim hic bisi kalmamisti gece uyanip yemek yerdim acikirdim da. Limon yerdim kabuklu tuzlayip elma rmut ayvayi zaten tuzsuz yemedim hic. Yalandir diyeceksiniz ama yemine ederim 1.5cuval ayva yemistim. Canim istedigi icincocuk bi dogdu 3.670 kilo ilk 4ay cok uzuluyordum bebege bisi olacak diye heo cubuk kraker yedigim icin doktora sordum. Boyle devam etme dedi zorla ye dedi. Yemeye calissamda kusuyordum cok sukur bisi olmadi
Merhaba ben de çok ayva yiyorum ayva yiyenlerin bebeği çok güzel olurmuş doğru mu? Bir de gamzeleri olurmuş :))) canım çok çekiyor bunu da duydum merak ettim bebeğiniz elbet çok güzeldir ama farklı bir güzelliği var mı ay şu soruyu sorduğuma inanamıyorum ama deneyenlerden duymak istiyorum gerçek mi değil mi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?