- 5 Haziran 2014
- 3.114
- 6.048
- 408
- Konu Sahibi sKsEsLsEsBsEsK
-
4 senedir evliyim ve sonunda Hsg sonrası hamilelik yaşadım (9haftalık) şimdide mide bulantım herşeyden tiksinmemin önüne gecemiyorum bırakın yemeği kendi işlerimi bile göremiyecek durumdayım dün en son acilde 2 serum yediğimi hatırlıyorum hiç bişey yiyemiyorum şu anda dün sadece çubuk kıraker yedim bütün gün onun yüzünden böğürdüm bu durumu yaşayıp şöyle başa çıktım diyenler varmı?
Peki güzelliği :))ben de ayva diye dolandım
hatta dolapta ayva reçeli bile bulundurdum mevsimi geçince
sonuçta bebeğimin gamzesi yok
burada da çok sordular ama kazık kadar oldu gamzeli değil
Peki güzelliği :))
Çok güldüm :)))Oğlan çocuğu kız
ne güzelliği
Beyaz mesela benim oğlum ama çok bir özelliği yok benim aynımdan küçük boy
midesi bulanan insana kussun diye tuzlu ayran filan içirirler ya, tuz iyi gelir mi ki?
Zencefilin gebelikteki mide bulantısına çok iyi geldiğini okumuştum bi makalede, isterseniz doktorunuza danışarak hapını kullanabilirsiniz bi araştırın derim ben.Kendim için sorun değilde endişem bebeğin sağlığı .
Allah eksikliğini göstermesin bende 42. Haftada doğum oldu doğuma gidene kadar kustum inş seninki öyle olmaz, berbat bi duygu ama atlatıyosunAy inşallah artık sudan dahi tiksiniyorum Rabbim en mutlu gününde kimseyi mutluluğunu unutturmasın
Öğürmüş olmayasin sakin4 senedir evliyim ve sonunda Hsg sonrası hamilelik yaşadım (9haftalık) şimdide mide bulantım herşeyden tiksinmemin önüne gecemiyorum bırakın yemeği kendi işlerimi bile göremiyecek durumdayım dün en son acilde 2 serum yediğimi hatırlıyorum hiç bişey yiyemiyorum şu anda dün sadece çubuk kıraker yedim bütün gün onun yüzünden böğürdüm bu durumu yaşayıp şöyle başa çıktım diyenler varmı?
Kuzenim ilk aylarda öyleydi. 4-5 tane farklı ilaç denedi. En son biri iyi gelmişti. Tek ilaçla ilaç geçirmiyor demeyin,farklı ilaçlar deneyin derim.Verdi kullanıyorum içtiğim gibi ilacı dahi çıkartıyorum (metpamid)
Bende oğlumda artık kuşaktan bulantidan konuşacak halim kalmamisti acillik olmuştum ama ben o serumdan sonra duzelim bişeyler yemeyi dene acliktanda kötü olursun canm4 senedir evliyim ve sonunda Hsg sonrası hamilelik yaşadım (9haftalık) şimdide mide bulantım herşeyden tiksinmemin önüne gecemiyorum bırakın yemeği kendi işlerimi bile göremiyecek durumdayım dün en son acilde 2 serum yediğimi hatırlıyorum hiç bişey yiyemiyorum şu anda dün sadece çubuk kıraker yedim bütün gün onun yüzünden böğürdüm bu durumu yaşayıp şöyle başa çıktım diyenler varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?