Beklenen Son .

Bana hiçbişey fayda etmedi
Kusup rahatlasam ne ala
Boş boş öğürtü
İçim dışıma çıkana kadar
Üstelik yaz ayı insan lıkır lıkır su içmek istiyor ama yok mümkün değil
Dr bi ilaç verdi az bişey hafifledi idare ettim bi şekilde
Üç ay doldu geçti elhamdülillah

İki hamileliğimde de 6. Aya kadar yerimden kalkmaya bile fırsat bulamadan poşet poşet bir fiil kustum. Yediğim serumun haddi hesabı yok. Sabahları safra kusuyordum. 5 kilo kaybettim. 6. Aydan sonra bitmesede azaldı. 4 kiloya yakın doğurdum çocuklarımı :)) yani diyeceğim o ki bazı kadınlar aşırı bulantı ve kusma yaşıyor ve bence bunun tek çaresi zaman. Sen yinede vitaminlerini filan kullan. Bebeğin senin depolarından beslendiği için bir sorun olmaz. Ayrıca ye ve kus yemesende aynı zaten:))

Başa çıkamazsın ama zorla yiyebilirsin. Ben de her yediğimi kustum ama yine de çorba,meyve,süt gibi şeyler tükettim. İlk aylar 4 kilo vermiştim. Malesef baş edilecek gibi değil. Drunuza söyleyin bulantı için belki birşeyler verebilir.

Keşke umut verici şeyler yazabilseydim ama 37.haftadayim. Hala sürekli istifra ediyorum. Zencefil çok öneriyorlar ama ben çok denedim, bir fayda göremedim

Benim 4. aya kadar sürdü, bulantıdan yataktan kalkamıyordum .sonra geçti ve inanılmaz derecede iştahım açıldı 20 kilo alarak doğuma girdim.

Oğlan çocuğu kız

ne güzelliği

Beyaz mesela benim oğlum ama çok bir özelliği yok benim aynımdan küçük boy
Çok güldüm :)))
Benim annem mesela bana hamileyken ayva yemiş farklı bir yapım var ailede kimseye benzemiyorum :)) ay Allahım can sağlığı versin hepsine inşallah.

Öncelikle sağlıkla kucağınıza alın inşallah:) benim bulantilarim 13. haftada bıçak gibi kesildi.. benim de çok bulanirdi tam 7 kilo vermiştim bulantıdan... Dondurma benim bulantilarima iyi geliyordu bı de Antep fıstığı... Sakinlestirirdi midemi... Bı de az az sık sık yiyince azalirdi...

Arkadaşlar benim de tam tersi oldu 12+3e kadar hiç bulantı kusma hiçbir şey yoktu ama ondan sonra başladı şu an 13.haftamdayım ama benim yedikten sonra oluyor. Bilen biri yardım etsin nedir bu sizce?

Açlıktan ölecek değilsin ya

Kötü olduğunda serumla destekleniyormuş zaten

Zorlama kendini yemeye, nasılsa iştahın açılacak sonunda

Hiç hamile olmadım, fakat geçtiğimiz 3 haftayı aynı senin gibi geçirdim, aç hissetmiyordum ama yemeye zorlandığımda gözlerimden yaş akıyordu

Yemediğimde daha iyiydim

Öğürmüş olmayasin sakin

4. Aya kadar bebek senden beslenmiyor zaten. Ayrıca bebek vücudundaki vitamini alır, eğer vitamin takviyesi yapmazsan sen vitaminsiz kalırsın. Yani Bebecik için şimdilik endişe edecek bir şey yok. 4-5. Aydan sonra geçer inşallah.
Allah şifa versin. Bebeğinizi sağlıkla kucağıniza alın inşallah.

Bende oğlumda artık kuşaktan bulantidan konuşacak halim kalmamisti acillik olmuştum ama ben o serumdan sonra duzelim bişeyler yemeyi dene acliktanda kötü olursun canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…