• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklenmedik mesaj

Biz ayrılırken ben buna sen hiç mutlu olamazsın, eski ilişkilerin de böyle bitmiş diye yem atmıştım. Sen benim eski sevgilimle mi konuştun, ne dedin, ne anlattın diye ortalığı ayağa kaldırmıştı. Şimdi o, konuşmamdan çok endişe ettiği kızla evli, çok ilginç cidden
Verilmiş sadakanız varmış cidden.. Düşünsenize böyle bir adamla siz de evlenmiş olabilirdiniz. Şanslısınız kesinlikle. Güçlü durmaya devam edin 👍

Hiç mesaj atmayın yüzsüz oluyor bu tipler, bu tür bir mesaja yıllar önce merakımdan cevap verdim sen arasaydın Bla bla yapsaydın böyle olmazdı diye dayayıp döşemişti. Evlenmesinin suçlusu ben olmuştum sevgili bile değildik biz ama olsaymışım böyle olmazmış. Süne zararlıları evlendikleri insanlara üzülüyorum.
Harbiden ne yüzsüzlükmüş. Şaka gibiler

Arkadaşlar beni telefon numaramdan aradı, açmadım. Kendimi kötü hissediyorum galiba engelliycem hiçbir şey sormadan
Hem sizi çok, üzmüş hem de pişkin, pişkin jala mesaj atıyor hala arıyor. Sen bu süreçte ne yaşadın, nasıl atlattın vs umrunda değil. Senin tekrar kafan karışsa sana vereceği zarar umrunda değil. O kadar bencil o kadar şımarık o kadar, düşünesiz vs vs hakettiği gibi bir hayat yaşar umarım

Önyargılı yaklaşmışım biraz . Ama dediğim gibi başın engeli gitsin.

Bu erkeklere varya ıslak naylon tuvalet terliği ile ağzına ağzına vuracaksın.

nabız yokluyor olabilir .
Offf süper fikir nasıl şak şaak şaak diye ses çıkar. Öyle adamlarda bu ses senfoni gibi dinlenir

Evet kalbim çok kırılmıştı bi süre, hatasını anlar da barışırız diye bekledim üzüntü içinde. Ta ki evlendiğini sürpriz bi şekilde sosyal medyadan öğrenene kadar. O günden sonra her şeyi bıçak gibi kestim çünkü böyle bir adam için üzülemem dedim, kurtulmuşum dedim. Kendi hayatıma odaklandım. Gidip hemen birini de hayatıma alıp onun gibi yarabandı olarak kullanmadım, tek başıma atlattım çok şükr
Güçlü biriymişsin dadaloğlu. Helal olsun. Yılaaaar önce benzerini yaşamıştım. 15 seneme maloldu. Sana helal olsun 👏

Güçlü biriymişsin dadaloğlu. Helal olsun. Yılaaaar önce benzerini yaşamıştım. 15 seneme maloldu. Sana helal olsun 👏
Adam bosandi mi yok egoyu tatmin etti mutlaka ayartan sen bile oldun derler

Back
X