• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklenmedik mesaj

Terbiyesiz adam. Ben ayrılmak istemiyorken bana ruh hastası mısın beni arama diye bağırmıştı. Şimdi ne yüzle arıyor mesaj atıyor pislik
Ay bosver su salagı ya
Bunlar ne evlılık yurutebılır ne ılışskı.
Boyle bir sekılde evlenıp mılletın hayatına dadanıyorlar utanmadan.
Dusunmene bıle degmez.
Engelle gıtsın .
Kendılerını akıllı sanıyorlar .
Sen hala onu beklıyorsun sanıyorlar Bude salaklar.
Bır keresınde benımde basıma geldi .
Yazdı adam evlendıkten 2 sene sonra.
O 2 sene ıcınde benım kac tane devgılım oldu bu salak onu bekliyorum sandı heralde 🤣
Haddını bıldırdım gonderdim.
Sımdıkı aklım olsa onu bıle yazmazdım .

Hadisenin 4 ay içinde boşanması bana da tuhaf geldi.Basından okudum,diğer avukatlar beykoz adliyesinin ünlülere ayrıcalık yaptığını söylemiş.
Yoksa 1 yıldan önce anlaşmalı boşanabilen ben de duymadım şimdiye dek
Cekısmelı dava acıldu.
Anlaşmalı degıl.
Ikı tarafta kusur kabul ederse bosanma oluyor
Nafaka tazminat vs de talep etmedıklerı ıcın kolay bosanıyorlar.
Unlu diye degıl yanı ne alakası var.

Adam yeni heyecanlar peşinde.. Bu siz olursunuz, başkası olur böylelerine farketmez..

En iyisi, tavrınızı koruyun. Sizden bulmasın boşverin.

Şok olacak bişey değil bence...Klasik dikiş tutturamayan erkek modeli..Evlenmiş belli ki biraz zaman da geçmiş anlaşamıyor yürümemiş , tekme yemiştir evdeki hatundan..Egoyu tamir için eskiden kendisini seven birileri lazım ki tekmelenen egosu tamir olsun...Biraz senle muhabbet edip kendine güveni gelirken bi yandan da eşiniyle arasını düzeltmeye çalışacaktır...

Asla cevap verme, ne engelle ne bişey yap...o da bi tepkidir çünkü...

Yani bu kadar düşünecek bir şey o adam kalitesiz ve ego tatmini peşinde ve eminim karısına da kötü davranmıştır
Evet kalbim çok kırılmıştı bi süre, hatasını anlar da barışırız diye bekledim üzüntü içinde. Ta ki evlendiğini sürpriz bi şekilde sosyal medyadan öğrenene kadar. O günden sonra her şeyi bıçak gibi kestim çünkü böyle bir adam için üzülemem dedim, kurtulmuşum dedim. Kendi hayatıma odaklandım. Gidip hemen birini de hayatıma alıp onun gibi yarabandı olarak kullanmadım, tek başıma atlattım çok şükr

Yani bu kadar düşünecek bir şey o adam kalitesiz ve ego tatmini peşinde ve eminim karısına da kötü davranmıştır
Şok olacak bişey değil bence...Klasik dikiş tutturamayan erkek modeli..Evlenmiş belli ki biraz zaman da geçmiş anlaşamıyor yürümemiş , tekme yemiştir evdeki hatundan..Egoyu tamir için eskiden kendisini seven birileri lazım ki tekmelenen egosu tamir olsun...Biraz senle muhabbet edip kendine güveni gelirken bi yandan da eşiniyle arasını düzeltmeye çalışacaktır...

Asla cevap verme, ne engelle ne bişey yap...o da bi tepkidir çünkü...
Adam yeni heyecanlar peşinde.. Bu siz olursunuz, başkası olur böylelerine farketmez..

En iyisi, tavrınızı koruyun. Sizden bulmasın boşverin.
Cekısmelı dava acıldu.
Anlaşmalı degıl.
Ay bosver su salagı ya
Bunlar ne evlılık yurutebılır ne ılışskı.
Boyle bir sekılde evlenıp mılletın hayatına dadanıyorlar utanmadan.
Dusunmene bıle degmez.
Engelle gıtsın .
Kendılerını akıllı sanıyorlar .
Sen hala onu beklıyorsun sanıyorlar Bude salaklar.
Bır keresınde benımde basıma geldi .
Yazdı adam evlendıkten 2 sene sonra.
O 2 sene ıcınde benım kac tane devgılım oldu bu salak onu bekliyorum sandı heralde 🤣
Haddını bıldırdım gonderdim.
Sımdıkı aklım olsa onu bıle yazmazdım .
Ben olsam cevap vermezdim. Geçmişte sizi çok üzmüş, umarım atlatmışsınızdır.
Cevap verseniz bile sohbet eminim size keyif vermeyecektir, ne getirebilir ki onunla konusmak size?
Çok sinir oldum ya insanın kendi yolunda gitmesine izin vermiyorlar . Bu düşüncesizliğe ayar oluyorum. Durduk yere sizi üzdü aklınıza onca hayalkırıklığını getirdi. Umarım mutsuzdur şu an. Siz de engelleyip yolunuza bakın hayırlı olsaydı sizin için o kişi şu an hayatınızda olurdu zaten.
Bu erkeklerden nefret etmeye başladım, kafanı karıştırmasına lütfen lütfen izin verme çünkü tercih ettiği kişiyle belliki yolunda gitmiyor bir seyler yada sıkıldı biraz heyecan arıyor seni unutamadigini düşünmeni sağlayarak sadece kafanı karıştıracak, kendisi hayatına devam ederken senin yeni sayfalar açmana engel olup sadece mutsuz edecek..
Karaktersiz işte Allah korumuş.bugun o kadina yaptığını sana yapacaktı evli olduğunuzda.
Pisliğinden boğulur inşallah canım.sen onun fotoğraf silmesine bakma halen evlidir.benm de aynı böyle sosyal medya da gormustm evlendiğini ilk evlendigindeki bütün fotoğrafları gecen yıl silmis ama halen evliler bunlar hep birbirine benzer.
Eşiyle sorun yaşadı aklına siz geldiniz nasıl olsa kabul eder dedi aradı.
Üstelik bu yüzü kendinde bulması da ayrı iğrençlik.
Hepinize çok teşekkür ederim, yorumlar sayesinde çok güçlü hissettim 😊. Ben yavaş yavaş bunu atlatmıştım zaten ama bu yaptığı rezil hareket sonrası yanlış bir insandan kurtulduğum için çok mutlu ve şanslı hissediyorum. 🙏🙏🙏

Merhaba hanımlar

Dün gece hiç beklemediğim birinden beklenmedik bi mesaj aldım. 1 buçuk sene önce beni terkedip, eski sevgilisi ile evlenen, ve hala evli olan eski erkek arkadaşım dün gece bana "merhaba dadaloğlu" şeklinde bir mesaj attı.

evlendiğini sosyal medyada gördüğümde ben hala barışacağımızı düşünüyordum, şok olmuş ve çok acı çekmiştim. Kendimi yarabandı olarak kullanılmış gibi hissetmiştim, ama o günden sonra bir daha hiçbir şekilde kendisini ne stalkladım, ne birine ondan bahsettim, ne düşündüm. Tamamen o dosyayı kapatıp hayatıma baktım. Nerede yaşıyo, ne yapıyo hiçbir bilgim yok, umrumda da değil

Şimdi bu evli adam, evlilik yıl dönümüne 1 hafta kala neden bana mesaj attı , kendisine cevap vermek istemiyorum ama merak da etmiyo değilim derdi neymiş 🙄👎🏻👎🏻
Gale bile almayın,yok sayın.

Cekısmelı dava acıldu.
Anlaşmalı degıl.
Bilgilendirme için teşekkür ederim.Aydınlanmış oldum

Hiç böyle düşünmemiştim🧐
Madem öyle muradına ermiş aşağılık, niye bana mesaj atıyor hadsiz yaa , bir hafta sonra evlilik yıl dönümü , terbiyesizzz
Eee hanımı almış koynuna, birde arada gönlünü eğlendirip egosunu besleyeceği metres lazım; sizede o mertebeyi layık görmüş aşağlık adam. Merak için milletin pisliğini üzerinize bulaştırmaya gerek yok. Adama derdin ne bile yazsanız o muhabbet sarpa sarar, ilerde hatırlamak istemeyeceğiniz rezilliklere dönüşür. Milletin pisliğini üzerinize bulaştırmaya gerek yok.

Son düzenleme:
Eşi hamile falandır risklidir . O durumda size yönelmiştir. Bak aynısını yasadım nişanıma bir gun kala baktım eski sevgilimin annesinden bana mesaj var merhaba😊 diye ne alaka bu kadın benimşe hiç tanısmadı ilişkimizi hiç duyurmadık bile niye annesi yazsın ki dedim buyrun dedm. Cokmuclazım ben x seninle karsılıklı i kahve içmek istiyorum o en swvdigmiz mekanda dedi. Lan sen annsnden bana yazmaya utanmıyormusun hele evlisin karın hamile(profili herkese acıktı göbüş resimleri atıyordu) daha da yazarsan ekran goruntush alır esine yollarım bana yazma nişanlancam dedm lutfen aramızda kalsın sadece kahve ıcmek istemiştim baska niyetim yok nişanlanma veya sifreni nişanlına verme burdan konusalım falan dedi ben sok tabi bekle sımdı karına atıyorum dedim direkt engelledi zaten😝 oda muhtemelen aynı durumdadır.hic myazmayın daha da rahatsız ederse karısına atmakla uyarn

Hadisenin 4 ay içinde boşanması bana da tuhaf geldi.Basından okudum,diğer avukatlar beykoz adliyesinin ünlülere ayrıcalık yaptığını söylemiş.
Yoksa 1 yıldan önce anlaşmalı boşanabilen ben de duymadım şimdiye dek
Celismeli bosandılar hatta dincerlet hadiseden altınlrı falan talep etmişti

Eşi hamile falandır risklidir . O durumda size yönelmiştir. Bak aynısını yasadım nişanıma bir gun kala baktım eski sevgilimin annesinden bana mesaj var merhaba😊 diye ne alaka bu kadın benimşe hiç tanısmadı ilişkimizi hiç duyurmadık bile niye annesi yazsın ki dedim buyrun dedm. Cokmuclazım ben x seninle karsılıklı i kahve içmek istiyorum o en swvdigmiz mekanda dedi. Lan sen annsnden bana yazmaya utanmıyormusun hele evlisin karın hamile(profili herkese acıktı göbüş resimleri atıyordu) daha da yazarsan ekran goruntush alır esine yollarım bana yazma nişanlancam dedm lutfen aramızda kalsın sadece kahve ıcmek istemiştim baska niyetim yok nişanlanma veya sifreni nişanlına verme burdan konusalım falan dedi ben sok tabi bekle sımdı karına atıyorum dedim direkt engelledi zaten😝 oda muhtemelen aynı durumdadır.hic myazmayın daha da rahatsız ederse karısına atmakla uyarn
Gece gece küfür remix yaptım.

Merhaba hanımlar

Dün gece hiç beklemediğim birinden beklenmedik bi mesaj aldım. 1 buçuk sene önce beni terkedip, eski sevgilisi ile evlenen, ve hala evli olan eski erkek arkadaşım dün gece bana "merhaba dadaloğlu" şeklinde bir mesaj attı.

evlendiğini sosyal medyada gördüğümde ben hala barışacağımızı düşünüyordum, şok olmuş ve çok acı çekmiştim. Kendimi yarabandı olarak kullanılmış gibi hissetmiştim, ama o günden sonra bir daha hiçbir şekilde kendisini ne stalkladım, ne birine ondan bahsettim, ne düşündüm. Tamamen o dosyayı kapatıp hayatıma baktım. Nerede yaşıyo, ne yapıyo hiçbir bilgim yok, umrumda da değil

Şimdi bu evli adam, evlilik yıl dönümüne 1 hafta kala neden bana mesaj attı , kendisine cevap vermek istemiyorum ama merak da etmiyo değilim derdi neymiş 🙄👎🏻👎🏻
Mesaj gece 12 gibi geldiyse bilin ki hormonal bir durum , hiç bir iyi niyet yok.. 12 den önce geldiyse de iyi niyetle değildir kesin .En fazla can sıkıntısından atılmıştır, bir şansını denemek istemiştir.. Hiç merak etmeye değmez. Bırakın o neden cvp yazmadı derdine düşsün.. nefret ediyorum böyle karaktersiz erkeklerden.

Yok boşanabiliyorlar ya. Hadiseyle Mehmet boşandı ya hani? Dört aylık evlilerdi.
Çekişmeli boşanılıyor, işte taraflardan biri diğerini bir sebeple suçluyor. Suçlanan eş de isnat edilen suçu kabul ediyor. Hepsi formalite yani.

Evli barklı adam, kendisi terbiyesizlik yapmış eşine edepsizlik yapmış siz de gidip cevap vererek konuşarak suçuna ortak olmayın.

Back
X