Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnsan merak ediyor ister istemezAradıktan sonra telefondan engellemiştim, bugün whatsappdan tekrar "seni aramak istiyorum yazmış". Konuşmak istemiyorum bu ısrar niye ya
Ben sandım ki, cevap yazmayınca konuşmak istemediğimi anlamıştır. Moralim bozuldu, kendimi rahatsız edilmiş gibi hissediyorum ama yine de asla benden bir cevap bir reaksiyon alamayacak. Şu an tek sıkıntım acaba evime falan gelmeye kalkar mı, başka yerden ulaşmaya çalışır mıİnsan merak ediyor ister istemez
Erkekler zambiklik yaparken yenilere acilmaya çabalamayıp eskilerde dönüyorlar sanki ne erkekmişim hala seviliyorum diye benim tum exler in bi donusu oldu hatta biri okuldan di cocugun okul fantazisi var hepimize yazmis arada bende varimBiz ayrılırken ben buna sen hiç mutlu olamazsın, eski ilişkilerin de böyle bitmiş diye yem atmıştım. Sen benim eski sevgilimle mi konuştun, ne dedin, ne anlattın diye ortalığı ayağa kaldırmıştı. Şimdi o, konuşmamdan çok endişe ettiği kızla evli, çok ilginç cidden
Bu adam evli olmasa bu kadar garip gelmezdi bana da ama şu an şok oluyorumErkekler zambiklik yaparken yenilere acilmaya çabalamayıp eskilerde dönüyorlar sanki ne erkekmişim hala seviliyorum diye benim tum exler in bi donusu oldu hatta biri okuldan di cocugun okul fantazisi var hepimize yazmis arada bende varim
Evliler daha çok yapiyor bekarlar yeni buluyorda evliyi kimse istemiyor oda eskilere sarıyor bence hormonalBu adam evli olmasa bu kadar garip gelmezdi bana da ama şu an şok oluyorum
Karısı hamile kalmış, seks yasağı gelmiştir, ya bi Dadaloğlu vardı hala birini bulamadıysa yoklukta gider demiştir, bence böyle olmuştur, bilemiyorum.Ettiğim beddualardan ardı yanmış mı diye merak ettim sadece
Kadın çok şaşıracaktır. Konudaki mesajlardan anladığım kadarıyla konu sahibinden haberi bile yok, ayakta uyutulmuş zavallı.Cevap vermez, engeller. Mesajin ekran goruntusunu alip esine gonderir 'Kocan maziye dogru yolculuk yapmaya karar vermis, haberin olsun' derdim.
Beni de uyutmuştu, onu da uyutmuş olabilir valla ama çok da umrumda değil ne yaşadıkları artıkKadın çok şaşıracaktır. Konudaki mesajlardan anladığım kadarıyla konu sahibinden haberi bile yok, ayakta uyutulmuş zavallı.
Benim bir tanesi de köle yim ben diye yazıp duruyordu gitti başka sahibe buldu sanırımBeni de uyutmuştu, onu da uyutmuş olabilir valla ama çok da umrumda değil ne yaşadıkları artık
Sahibe seheri öneriyorum kendisine ahahhahahaBenim bir tanesi de köle yim ben diye yazıp duruyordu gitti başka sahibe buldu sanırım
Sahibe seheri öneriyorum kendisine ahahhahaha
Aradıktan sonra telefondan engellemiştim, bugün whatsappdan tekrar "seni aramak istiyorum yazmış". Konuşmak istemiyorum bu ısrar niye ya
2 kere daha aradı, ama engelli olduğu için sonradan gördüm. Daha da aramadı ondan sonraDadaloglu yaziyor mu merak ettim
Cvp verseydin de gidecekti zaten2 kere daha aradı, ama engelli olduğu için sonradan gördüm. Daha da aramadı ondan sonra
Okusanız engellediğimi yazmıştım zaten. Ayrıca nasıl bir adamdan kurtulduğumu gördüğüm için çok mutluyum ve şükrediyorum. Umrumda da değil yaniİstemem yan cebime koy havası var sizde.
Beni rahatsız etmehayatımda biri var diyip engellemek bu kadar zor olmamalı.
Hoşunuza gitmiş gibi hissettim.
Hım peki. Süründürerek oldu gibi oldu ama. Umurumuzda olmasın tabi kişilik değişmiyor malesef.Okusanız engellediğimi yazmıştım zaten. Ayrıca nasıl bir adamdan kurtulduğumu gördüğüm için çok mutluyum ve şükrediyorum. Umrumda da değil yani![]()
Siz barışabileceğinizi düşünürken madem o evlenmiş. Hiç cevap vermeyin ona dert olsun. Hem zaten neden onun istediği olsun ki. Ulaşmak istersem ulaşırım duygusu da içinde patlasın. Ne söyleyecekse de, amacı her ne ise de içinde şişsin dursun.Merhaba hanımlar
Dün gece hiç beklemediğim birinden beklenmedik bi mesaj aldım. 1 buçuk sene önce beni terkedip, eski sevgilisi ile evlenen, ve hala evli olan eski erkek arkadaşım dün gece bana "merhaba dadaloğlu" şeklinde bir mesaj attı.
evlendiğini sosyal medyada gördüğümde ben hala barışacağımızı düşünüyordum, şok olmuş ve çok acı çekmiştim. Kendimi yarabandı olarak kullanılmış gibi hissetmiştim, ama o günden sonra bir daha hiçbir şekilde kendisini ne stalkladım, ne birine ondan bahsettim, ne düşündüm. Tamamen o dosyayı kapatıp hayatıma baktım. Nerede yaşıyo, ne yapıyo hiçbir bilgim yok, umrumda da değil
Şimdi bu evli adam, evlilik yıl dönümüne 1 hafta kala neden bana mesaj attı , kendisine cevap vermek istemiyorum ama merak da etmiyo değilim derdi neymiş
güncel -- o gün aradıktan sonra telefondan engellemiştim, bugün whatsappdan tekrar "müsaitsen seni aramak istiyorum" yazmış Konuşmak istemiyorum bu ısrar niye ya??