Beklenmedik rica

Crazy-cat-lady

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
215
334
103
34
Merhaba hanımlar, kararsız kaldığım bir durum oldu bana yardımcı olabilir fikir verebilirseniz müteşekkir olurum.

Geçici süreli (görevlendirme ile) çalıştığım yerdeki bir iş arkadaşımla, arkadaşlıktan öte sevgililikten beri geçirdiğimiz bir vakit oldu. O benimle bir şey yaşamak adına çok talepkardı ancak ben geçirdiğimiz sürenin sonunda onunla yola devam edemeyeceğimi anladım. Bunu ona söylemeden evvel de bir süre iletişimi oldukça seyrelttim ki hem buna psikolojik olarak hazırlıklı olsun hem de bu onun da aklında en azından bulunan bir ihtimal olsun. O ise bu sürenin sonunda (1 ay önce bir pazartesi akşamı) bana ulaşıp kendisinin bana bir yanlış yapıp yapmadığını sordu. Ben de aslında bu konuyu yüzyüze oturup konuşmayı dilediğimi, kişisel bir yanlışının olmadığını ama duygusal anlamda tam olarak örtüşmediğimizi düşündüğümü söyledim. Buna karşılık yalnızca açık olduğum için teşekkür etti.

İki gün sonra, öğlene girerken bana komşu şehre gittiğini haber veren bir mesaj attı. Ben de bana neden haber verdiğini anlayamadığımı ama iyi yolculuklar dilediğimi söyledim. Eğer oradan bir şey istiyorsan diye, dedi. Teşekkür ederim istemiyorum dedim.
Aynı günün akşamında, daha önce adının geçtipi bir kızın instagram hikayelerinde, malum şahıs+kız+sevgili olduğunu tüm çevremizin bildiği bir çift şeklinde, 4'lü bir programa dahil olduğunu, birlikte tiyatroya gittiklerini gördüm. Bu yaptığı bana büyük saygısızlıktı ben de o andan itibaren yapmayı planladığım medeni veda konuşmasından da vazgeçtim ve onu tamamen hayatımdan sildim. Zaten yalnızca 1 kere aradı bu hareketinin üzerine, o aramayı da reddettim. Bir daha da ne özür dileyen bir mesajı ne arama yönünde ısrarı hiçbir şey olmadı.

Üzerinden 1 ay geçti. Az önce bana whatsapptan yazmış: "Crazycat nasılsın-Senden bir ricam olsa-Senden x soru kitaplarını bikaç günlüğüne ödünç alsam olur mu"
X: ikimizin de hazırlanmakta olduğu bir sınav

Ne diyeceğimi bilemedim gerçekten. Ben bu kişiyi sokakta görsem selam vermemeyi planlıyordum. Nasıl böyle bir ricada bulunabildi anlayamadım da. Biraz uzun oldu kusura bakmayın... Bana fikir verebilir misiniz?

Bence abartıyorsunuz.. Adama niye gittiğin şehri bana söylüyorsun demişsin yani artık bir bağımız yok diyip ayrılmışsın.. Kimle tiyatroya giderse gider sen niye taktın ki.. Selam vermeyecek bi durum yok

Açıkçası benim düşünceme göre durum şöyle:
Eğer çarşamba günü bana şuraya gidiyorum demeseydi ben de derdim ki pazartesi günü biz bu konuyu kapatmışız herkes kendi yoluna dağılmış, banane.
Ama çarşamba günü yazdığı için ben yine pazartesi günkü bahsettiğim konuşmayı yapacağımızı düşündüm. Yani demek ki konu pazartesi günkü konuşma ile bitmemiş, biz olgun iki insan gibi, bidaha karşılaştığımızda selamlaşabileceğimiz konuşabileceğimiz gibi, medenice oturup konuşuruz sandım.

Ama hem çarşamba bunu sorup hem de başkasıyla tiyatro programı yapması beni rencide etti.

Kendim calisiyorum satın alabilirsin kitaplari x yerden diye oneride bulunup konuyu kapatabilirsiniz.
Ayrica madem umrunuzda degil kimle nereye gittigi sizi niye kizdiriyor, burayi anlamadım.

Siz ona aranızda birşey olmayacağını, uyuşmadığınızı söyledikten sonra, başkası ile program yapması, tiyatroya sinemaya gitmesi neden size karşı ayıp oluyor onu anlamadım. Hiç ayıp fln değil. Siz olmayacağını söylemişsiniz, ne istiyordunuz peşinizden koşmasını mı?

İçinizde bir duygu varmış demek ki yoksa güler geçerdiniz siz üzülmüşsünüz

bir önceki mesaja yazdım hanımlar.
Örneğin siz biriyle ayrılma arifesinde olsanız, ona duygularınız bitmiş olsa, ama bir ayrılık konuşması yapılmaksızın o kişi başkalarıyla takılsa kendinizi kötü hissetmez miydiniz?

Kıskançlık değil kesinlikle, ama yapılan hareket bana saygısızca geldi.

Eğer çarşamba günü bana şuraya gidiyorum demeseydi ben de derdim ki pazartesi günü biz bu konuyu kapatmışız herkes kendi yoluna dağılmış, banane.
Ama çarşamba günü yazdığı için ben yine pazartesi günkü bahsettiğim konuşmayı yapacağımızı düşündüm. Yani demek ki konu pazartesi günkü konuşma ile bitmemiş, biz olgun iki insan gibi, bidaha karşılaştığımızda selamlaşabileceğimiz konuşabileceğimiz gibi, medenice oturup konuşuruz sandım.

Ama hem çarşamba bunu sorup hem de başkasıyla tiyatro programı yapması beni rencide etti.
Sorduğunuz anda verdiğiniz cevap ile o da bitirmiş artık..

erkeklerin hepsi böyle cnm.
ne istedikleri ve ne yapmaya çalıştıkları belli olmuyor. kişisel fikrim bu tip erkeklerden uzak dur.
böyle bir dengesizle ben de uğraştım adam olur diye hatta adam japonya ya gitti geldi yine uğraştım ama nafile çaba aynı tas aynı hamam.
salla gitsin beybi.

Kitapları vermek istiyorsanız verin, istemiyorsanız "bana lazım" falan deyip geçiştirin.
Adamın size bir yanlışı olmamış ayrıca, neye sinirlendiğinizi anlayamadım. "Nereye gittiğinden bana ne" tarzında bir cevap vermişsiniz. Adam isterse 10 dakika sonra başkasıyla gezer. Üstelik arkadaşı da olabilir. Oturup yas tutması mı gerekiyordu?

bir önceki mesaja yazdım hanımlar.
Örneğin siz biriyle ayrılma arifesinde olsanız, ona duygularınız bitmiş olsa, ama bir ayrılık konuşması yapılmaksızın o kişi başkalarıyla takılsa kendinizi kötü hissetmez miydiniz?

Kıskançlık değil kesinlikle, ama yapılan hareket bana saygısızca geldi.
Sizin bir ilişkiniz yokmuş ki zaten, flörttü sadece sanırım. Onun da o buluştuğu kıza birşey hissettiğini düşünmüyorum, belki kafasını dağıtmak istedi, belki olur mu diye bir denemek istedi ama ne olursa olsun, siz onunla ilişkiye başlamayacağınızı söylemişsiniz, mesajda bana niye haber veriyorsun gittiğin yeri diye terslemişsiniz, yaptığı size ayıp fln değil bana göre.

bence de abartıyorsunuz.hem kendiniz reddettiniz hem de hayatına devam etti diye yolda görsem selam vermem modunda düşman kesilmişsiniz.

Siz zaten kapıları kapatmissiniz Veda minvalinde bi konuşma yapmışsınız üstüne adam yine duymazdan gelmiş, üstüne sizin bahane tepkinizden sonra bir daha altını kalın çizgilerle çizerek vedalasmaya gerek yok ki! Ayrıca kitapları sizden istemesi iletişimi koparmak istemediğinin göstergesi... siz ne istediğinize emin sınız dimi?

Yani hepimiz biriyle ayrılınca ne yaparsa yapsın bana ne mi diyoruz ya? :D Bir ben miyim yani az biraz durayım dinleneyim, önceki yaşadığım şeye az saygılı olayım diyen?:) beni asıl bozan bir ayrılık konuşması yapılmaksızın bu 4'lüye dahil olması, ama öyle olmasa bile bozulmazdım dersem yalan olur.
yas tutsun peşimde koşsun beklentimden de değil. kişiye ve birlikte geçen vakte saygıdan. Beni anlayan birileri de vardır inşallah...

Bence anormal bir durum yok. Kitapları verin. Vermezseniz kıskanmış gibi olacaksınız zaten...

Sevgiliniz değilmiş, flörtleşmek istemediğinizi belli etmişsiniz. Size bir yanlışı yok. Çok fazla takıyorsunuz

Siz zaten kapıları kapatmissiniz Veda minvalinde bi konuşma yapmışsınız üstüne adam yine duymazdan gelmiş, üstüne sizin bahane tepkinizden sonra bir daha altını kalın çizgilerle çizerek vedalasmaya gerek yok ki! Ayrıca kitapları sizden istemesi iletişimi koparmak istemediğinin göstergesi... siz ne istediğinize emin sınız dimi?
İletişimi koparmamak için bir ay boşluk uzun bi süre bence :) kitapları istememesi sadece kitaplara para vermemek ve fotokopi çektirmek istediğinin göstergesi :D

Ama siz adama "neden bana haber verdiğini anlamadım" demişsiniz. O da önceki konuşmanın ilişkiye dair son konuşma olduğunu düşünmüş ve gayet medenice yoluna bakmış.
Bir ayrılık konuşmasının en sonunda söylenecek şeyi baştan söylemişsiniz zaten telefonda ve başka bir şey konuşmaya gerek kalmamış.
Duygularınız vardı da ikna edilmek mi istediniz bilmiyorum ama bu saatten sonra vereceğiniz herhangi bir olumsuz tepki dengesiz olanın siz olduğunu düşündürür karşı tarafa.

Back
X