Beklenmedik rica

sizin peşinizden koşmasını istemişsiniz ama adam yüz bulmadığı sonunda da tersleme yaptığınız için yoluna bakmış haklı olarak
bence abartmışsınız

Adam pazartesi sormuş siz de uyuşmadığınızı söylemişsiniz. Çarşamba günü de giderken bir şey ister misin demiş. Eeee saygısızlık nerede?
Konuşma yapıcaktık diyorsunuz da neyin konuşması. Zaten pazartesi bitirmişsiniz adam da tamam demiş. Çarşamba sizi arayıp "barışalık, seni seviyorum, sensiz yapamıyorum" dememiş ki. Bir şey istiyor musun diye sormuş sadece. Yani kafasında dostane bitirmiş olayı.
Ben sizin saygısızlık olarak neyi gördüğünüzü inanın anlamadım.

Yani hepimiz biriyle ayrılınca ne yaparsa yapsın bana ne mi diyoruz ya? :KK70: Bir ben miyim yani az biraz durayım dinleneyim, önceki yaşadığım şeye az saygılı olayım diyen?:) beni asıl bozan bir ayrılık konuşması yapılmaksızın bu 4'lüye dahil olması, ama öyle olmasa bile bozulmazdım dersem yalan olur.
yas tutsun peşimde koşsun beklentimden de değil. kişiye ve birlikte geçen vakte saygıdan. Beni anlayan birileri de vardır inşallah...
Ayrılık konuşması yapmışsınız.
Yaşadığınız şeyin bir ilişki olmadığını siz söylediniz, adam da aşk acısı çekmemiş, konuşmanın ve bir sonraki teklifin geri çevrilmesi üzerine plan yapmış.
Siz abartıyorsunuz bu durumda.

Bende size bir yanlıs yaptıgını dusunmuyorum. Aksıne surecı uzatmak ısteyen sız olmussunuz. Sımdıde hıc bısey yokmus gıbı davranıyor kı gayet normal neden sasırdınız?

Eger kıtap suanda sana lazım degılse veya bır kac gun verebılırsen ver, sıradan bırıymıs gıbı

haha. sen duygusal bişey hissetmiyorum deyip noktayı koymuşsun. adam hayatına devam etmiş. başkası ile tiyatroya gitmeyip evde ağlaması mı lazımdı? gerçekten bazı insanların egoları beni çok çok şaşırtıyor.

kitabı ver gitsin. cimrilik etme.

“Ben şuan seninle görüşmek istemiyorum. Böyle bir isteğin bahane olmasını da istemiyorum açıkçası. O yüzden veremem x, iletişimi tamamen keselim lütfen” gayet net bi açıklama olur.

Ay şunu da söyliyim, baya baya kıskanmış gözüküyorsunuz. Ayıp falan değil çünkü, adama açıklamışsınız anlaşamadığınızı oda teşekkür etmiş. Bitmiş yani. Çelişen bi davranışı yok bitmese bile. Arkadaşlarıyla görüşmüş.

Merhaba hanımlar, kararsız kaldığım bir durum oldu bana yardımcı olabilir fikir verebilirseniz müteşekkir olurum.

Geçici süreli (görevlendirme ile) çalıştığım yerdeki bir iş arkadaşımla, arkadaşlıktan öte sevgililikten beri geçirdiğimiz bir vakit oldu. O benimle bir şey yaşamak adına çok talepkardı ancak ben geçirdiğimiz sürenin sonunda onunla yola devam edemeyeceğimi anladım. Bunu ona söylemeden evvel de bir süre iletişimi oldukça seyrelttim ki hem buna psikolojik olarak hazırlıklı olsun hem de bu onun da aklında en azından bulunan bir ihtimal olsun. O ise bu sürenin sonunda (1 ay önce bir pazartesi akşamı) bana ulaşıp kendisinin bana bir yanlış yapıp yapmadığını sordu. Ben de aslında bu konuyu yüzyüze oturup konuşmayı dilediğimi, kişisel bir yanlışının olmadığını ama duygusal anlamda tam olarak örtüşmediğimizi düşündüğümü söyledim. Buna karşılık yalnızca açık olduğum için teşekkür etti.

İki gün sonra, öğlene girerken bana komşu şehre gittiğini haber veren bir mesaj attı. Ben de bana neden haber verdiğini anlayamadığımı ama iyi yolculuklar dilediğimi söyledim. Eğer oradan bir şey istiyorsan diye, dedi. Teşekkür ederim istemiyorum dedim.
Aynı günün akşamında, daha önce adının geçtipi bir kızın instagram hikayelerinde, malum şahıs+kız+sevgili olduğunu tüm çevremizin bildiği bir çift şeklinde, 4'lü bir programa dahil olduğunu, birlikte tiyatroya gittiklerini gördüm. Bu yaptığı bana büyük saygısızlıktı ben de o andan itibaren yapmayı planladığım medeni veda konuşmasından da vazgeçtim ve onu tamamen hayatımdan sildim. Zaten yalnızca 1 kere aradı bu hareketinin üzerine, o aramayı da reddettim. Bir daha da ne özür dileyen bir mesajı ne arama yönünde ısrarı hiçbir şey olmadı.

Üzerinden 1 ay geçti. Az önce bana whatsapptan yazmış: "Crazycat nasılsın-Senden bir ricam olsa-Senden x soru kitaplarını bikaç günlüğüne ödünç alsam olur mu"
X: ikimizin de hazırlanmakta olduğu bir sınav

Ne diyeceğimi bilemedim gerçekten. Ben bu kişiyi sokakta görsem selam vermemeyi planlıyordum. Nasıl böyle bir ricada bulunabildi anlayamadım da. Biraz uzun oldu kusura bakmayın... Bana fikir verebilir misiniz?
Siz kararınızın olumsuz olduğunu belirtmişsiniz. Ekstra bir veda konuşmasına gerek yok. Zaten vazgeçmişsiniz, yerinde olmuş.. Özel bir şey söylememiş, bir kitap rica etmiş sadece. İnsaniyet namına yardımcı olmanın ne zararı var. Ha haddi aşarsa o zaman tabiki mesafenizi yeniden belirlersiniz

Seni biraz kendime benzettim hadi itiraf et reddedip arkandan koşması hoşuna gidiyordu aynı senin gibi davrandığım sonra triplerden trip seçtiğim biri var bende de ama ne yazıkki oda artık bahane üretip yazmiyor:KK1:

Yani hepimiz biriyle ayrılınca ne yaparsa yapsın bana ne mi diyoruz ya? :KK70: Bir ben miyim yani az biraz durayım dinleneyim, önceki yaşadığım şeye az saygılı olayım diyen?:) beni asıl bozan bir ayrılık konuşması yapılmaksızın bu 4'lüye dahil olması, ama öyle olmasa bile bozulmazdım dersem yalan olur.
yas tutsun peşimde koşsun beklentimden de değil. kişiye ve birlikte geçen vakte saygıdan. Beni anlayan birileri de vardır inşallah...

hayat bu tarz yaşamak için çok kısa bence. sevgili bile olmamışsınız, sen görüşmek istememişsin o da ısrar etmemiş. ve evet aynı günün akşamı değil, bir saat sonra bile başka birisiyle görüşebilir. bırak yaşanmamış bir ilişkiyi, bitti dedikten sonra uzun süreli bir ilişkiden sonra bile kiminle görüşmüş ne yapmış sorgulama hakkın kalmaz.

kitapları verme.

Böyle yorumlanacağını düşünmemiştim. Karşı tarafı kıskanmadığımı net şekilde söyleyebilirim. Hissettiğim kıskançlıktan ziyade saygısızlığa uğramışlık hissi. İnanın, mesela o çarşamba sabahı hiç yazmamış olup çarşamba akşamı aynı programa yeniden dahil olmuş olsa bunu bahsettiğiniz medeniyetle karşılar ve saygısızlığa uğradığımı da hissetmezdim.

Bu hissime sebep, pazartesi akşamı konuşmayı istediğimi belirtmemin üzerine, çarşamba tekrar yazdığında; pazartesi günkü konuşmanın son olmadığını ve benim görüşme talebimin geçerli olduğunu ve bir konuşma yapıldıktan sonra yollarımıza ayrılacağımızı düşünmem.

Bu kişinin yolculuk öncesinde her arkadaşına mesaj atıp bir isteğinin olup olmadığını sormadığını düşünüyorum ben. Bunu dostça yorumlayanlara katılmıyorum.

Eğer verdiğim cevap bahsettiğiniz şekilde bir terslemeyse de, gittiğini haber verdikten sonra o da benim cevabımı tersleme olarak aldıktan sonra, "bir şey ister misin" demez iyi yolculuklar dileğime teşekkür eder yoluna bakardı.

Bana göre bu programa bazı işleri tamamlamadan dahil oldu ve bu neticede bir saygısızlıktı.

------------------

Amaaaaaa....
>Bu olay bana göre medeni bir seyirle bitmedi< ama, diyelim ki öyle bitmiş olsaydı.
(Bu bahsettiğim ilişki üzerine değil söyleyeceklerim. Genelleyerek ve kesin olarak konuştuğunuz için genele dair kafamda bazı soru işaretleri belirdi.)
Şu cevaplara bakarak cidden merak ediyorum: ayrılığınızın ertesi gün ayrıldığınız kişinin ne yaptığı bu kadar umrunuzda olmuyor mu? Hiç açıp bakmıyorsunuz yani?
İstediğiyle "bir saat sonra", "uzaya" gitsin, size birlikte geçirdiğiniz vakte dair bir referans vermiyor mu? Bunun size ve aranızdaki münasebete duyduğu saygıyla uzaktan ya da yakından bir alakası olduğuna inanmıyor musunuz?

Ben inanıyorum, çok inanıyorum. Dört gözle karşımdaki kişinin bocalamasını, bana dönüp yalvarmasını, sensiz yapamıyorum demesini beklediğimden falan da değil. Ama bana göre bu konulardaki bu olağanüstü hız, bir samimiyet göstergesidir. Ben karşımdaki kişiye nasıl bir samimiyetle yaklaştıysam, karşımdaki kişinin bu samimiyette duygularla münasebette olmadığını fark etmek beni incitir.
Yani, gerçekten seven biri bir veda konuşmasından saatler sonra sizi yok sayarak bir hayat yaşayabilir mi? Yaşıyorsa büyük aşk sözcüklerinin samimiyetinden şüphe duymaz mısınız, yalan olduğunu düşünmez misiniz?
Keza çok kısa süre sonra başka birini sevdiyse de...

Sizi bilemiyorum ama ben bi defteri kapattıktan sonra onu hop diye çöp kutusuna basket atmıyorum. Atanı da kınamıyorum ama takdir de edemiyorum dediğim gibi bu bana göre samimiyet ve saygı göstergesidir. Defteri kapatıp silip biyerlere kaldırıyorum, bi duruyorum bi dinleniyorum. İyi ki...

Kıskanmıssınız kendinize itiraf edemesenizde
Baska birine verdim diyin veya ben calısıyorum diyin gitsin alsın kendisine

Bu arada kitapları vermedim. Gece gerçekten kararsızdım, vermek de vermemek de bana aynı huzursuzluğu veriyordu, ama sabah uyandığımda nasıl olduysa hislerim kitapları vermemek konusunda netti.
"Üzgünüm, içimden gelmiyor" yazmakla bir şey yazmamak arasında kaldım, neticede de yazmadım.
Maliyeti çok yüksek kitaplar da sayılmaz, alabilir diye düşünüyorum.

Herkese de fikirler ve yorumlar için çok teşekkür ederim :KK68:

Prenses sendromunda bu kaçıncı seviye?
Ne var ki bunda, adam reddedilince başka bir kızla arkadaş olarak da bulusabilir,şansını denemek için de bir kacamak yaşamak için de. Hem reddet hem stalk yap tavır al..
Tövbe estağfurullah ya...
Mesaj attıysa ümidi henüz kesmemistir. Siz de kesin bir dille onu istemiyorsanız vermeyin bari kitabınızı da tekrar görüşmeye bahaneniz olmasin

Cok abartmissiniz. Medeni bir sekilde ayrilmayi planladiginiz adami bir fotograf gordunuz diye heryerden silmek, yuzune bakmamak nedir?

Zaten kendi icinizde bitirmissiniz, olmayacaginiza karar vermissiniz. O yuzden sizi aldatmiscasina davranmaniza hic gerek yok.

Yolda gorseniz neden selam vermezsiniz? Medeni bir sekilde bitirmek bu mu sizce? Bu duruma takildiginiza gore beyfendiden hoslanmissiniz, bir daha dusunun derim.

yok valla:KK53:

Öyle görünüyor maalesef :D
Dün olayın ateşiyle azıcık içerlemiştim ama bugün yine gamsızım:D belki kişiliklerimiz etken bilmiyorum, bizleri tanıyan herkes aslında hemfikir:) ne yapayım, böyle olsun :) dert değil...

yine de uzun uzun paragraflar okuyan gözleriniz yorum yazan parmakçıklarınız dert görmesin, sizi seviyorum kk hanımları :)

Pazartesi günü söyleyeceğinizi söylemiş bitirmişsiniz devamında ne konuşacaktınız daha onu anlamadım?kaç kez söylenmesi gerekiyor ki ayrılık olabilmesi için?
Çarşamba günü hala kararlı olup olmadığınızı görmek için yoklamış cevabınızla da anlamış.

Benim de arkadaşlarım bazen o kadar haklı olduklarını düşünüyor ve mağduriyetlerini anlatıyorlar ki haksız yanlarını söylesem kabul de etmiyor geriliyorlar.Ben de artık evet sen haklısın diyorum duymak istedikleri gibi...

Bi gerçeği reddettiğim yok. Hikayeleri paylaşıldığında gören ben değildim, iş arkadaşlarım ertesi sabah işe gittiğimde söylediler durumu yadırgayan ya da çevreye yadırgatmak için çaba sarf eden ben değilim. Birbirimizi tanımamız için geçirdiğimiz vakte vesile olan ortak arkadaşımız dahi kendisine tavır almış durumda, ama siz yine de tanımadıklarınızı itham etmeye tanıdıklarınızın da suyuna gitmeye devam edin, ne diyeyim :)

Ben kişiliğine saygı duyduğum biriyle münasebetimi whatsappta yazışarak bitirmem. Bir oturup konuşmayı, kendisine insan olarak değer verdiğimi söyleyebilmeyi, geçirilen vakit için teşekkür edebilmeyi ve örtüşmediğimizi düşünmeme sebep olan şeyleri paylaşmayı isterim, bana daha olgunca ve medenice gelir (ilginç değil mi). Yoksa beş kez söyleyelim anca olur diye değil.

Ne abes bi agresiflik :) ben böyle ayrılıyorum arkadaşım, bana göre ayrılık da münasebete dahil ayrılanlar da bi süre birbirine sorumlu. Atilla İlhan söyleyince vaaavaoov crazy cat lady söyleyince "ne diyosun anlamadım, istediğiyle uzaya gider" :işsiz:

Back
X