Merhaba hanımlar, kararsız kaldığım bir durum oldu bana yardımcı olabilir fikir verebilirseniz müteşekkir olurum.
Geçici süreli (görevlendirme ile) çalıştığım yerdeki bir iş arkadaşımla, arkadaşlıktan öte sevgililikten beri geçirdiğimiz bir vakit oldu. O benimle bir şey yaşamak adına çok talepkardı ancak ben geçirdiğimiz sürenin sonunda onunla yola devam edemeyeceğimi anladım. Bunu ona söylemeden evvel de bir süre iletişimi oldukça seyrelttim ki hem buna psikolojik olarak hazırlıklı olsun hem de bu onun da aklında en azından bulunan bir ihtimal olsun. O ise bu sürenin sonunda (1 ay önce bir pazartesi akşamı) bana ulaşıp kendisinin bana bir yanlış yapıp yapmadığını sordu. Ben de aslında bu konuyu yüzyüze oturup konuşmayı dilediğimi, kişisel bir yanlışının olmadığını ama duygusal anlamda tam olarak örtüşmediğimizi düşündüğümü söyledim. Buna karşılık yalnızca açık olduğum için teşekkür etti.
İki gün sonra, öğlene girerken bana komşu şehre gittiğini haber veren bir mesaj attı. Ben de bana neden haber verdiğini anlayamadığımı ama iyi yolculuklar dilediğimi söyledim. Eğer oradan bir şey istiyorsan diye, dedi. Teşekkür ederim istemiyorum dedim.
Aynı günün akşamında, daha önce adının geçtipi bir kızın instagram hikayelerinde, malum şahıs+kız+sevgili olduğunu tüm çevremizin bildiği bir çift şeklinde, 4'lü bir programa dahil olduğunu, birlikte tiyatroya gittiklerini gördüm. Bu yaptığı bana büyük saygısızlıktı ben de o andan itibaren yapmayı planladığım medeni veda konuşmasından da vazgeçtim ve onu tamamen hayatımdan sildim. Zaten yalnızca 1 kere aradı bu hareketinin üzerine, o aramayı da reddettim. Bir daha da ne özür dileyen bir mesajı ne arama yönünde ısrarı hiçbir şey olmadı.
Üzerinden 1 ay geçti. Az önce bana whatsapptan yazmış: "Crazycat nasılsın-Senden bir ricam olsa-Senden x soru kitaplarını bikaç günlüğüne ödünç alsam olur mu"
X: ikimizin de hazırlanmakta olduğu bir sınav
Ne diyeceğimi bilemedim gerçekten. Ben bu kişiyi sokakta görsem selam vermemeyi planlıyordum. Nasıl böyle bir ricada bulunabildi anlayamadım da. Biraz uzun oldu kusura bakmayın... Bana fikir verebilir misiniz?