Beklenmedik rica

Yani flörtten ileri bir aşamada olduğumuz kesindi ama, nasıl anlatacağımı da bilemiyorum. Sürekli iş çıkışlarında başbaşa yemeklere gidip haftasonları birlikte takıldık, hatta kendisi evliliği istediği minvalinde konuşmalar da yaptı, beni sevdiğini söyledi, ama işte mesela hiç el ele tutuşmadık, öyle aşk dolu sözcükler etmedik, anlatabildim mi ki?
Öyle bomboş kimsenin kimseye sorumlu olmadığı bi münasebet de değildi. Bu münasebet içinde ben bu yaptığını ona yapmazdım mesela.

anladım... açıkçası bilmiyorum durumu birazcık farklı bi aktardım yoksa çevremdeki herkes mi benim kafamdanmış ama ortak arkadaşlarımız dahil herkes benim ne kadar da mağdur ne kadar da haksızlığa uğramış olduğumda hemfikirdi, hep ben haklıydım, şimdi biraz şaşkınım
haklısınız, dedikleriniz beni biraz düşündürdü, teşekkür ederim :) peki o programı takip eden günlerdeki beni arayışını neye yormak gerekir o halde?

Bence o şekilde cevap vererek onun size olan duygularını tepkisini ölçmek istemişsiniz fakat umduğunuz gibi olamayınca hayal kırıklığı yaşamışsınız hem size yakınlaşıp hemde başkasıyla samimi olması bana tuhaf geldi ben olsam kitapları vermezdim irtibatı keserdim

Tepkiniz cok anlamsiz , dusunce tarziniz da cok yanlis bana gore
Siz zaten resmen bitirmissiniz flortu telefonda , adam da arkadaslariyla plan yapmis bide size haber verdigi icin azar isitmis
Ortada yapilan bir saygisizlik yok

Kitap konusuna birşey diyemeceğim tamamen size kalmış ama neden bozuldunuz anlamadım? Zaten duygusal olarak uyuşmadığınızı söylemişsiniz bu saatten sonra napıcaktı ??o an denk gelip kafasını dağıtmak istemiş olabilir yani sonsuza kadar yas tutacak hali yok tabiki başkalarıyla vakit geçiricek

Siz zaten terk etmişsiniz hatta hemen karşı tarafa ilişkiyi bitirdiğinizi de söylemeyip alıştırmak ağına mesafeli bile davranmisiniz. Şimdi neyin tribini yapıyorsunuz. Neye kızdınız. Size giderken haber vermis bana niye haber veriyorsun diye bile yazmissiniz. O kadae bitmis iliskiniz zaten. Gittiği şehirde sevgilisinden ayrılmış adam için arkadaşları çiftli buluşma ayarlamış.

ortak arkadaşlarımız dahil herkes benim ne kadar da mağdur ne kadar da haksızlığa uğramış olduğumda hemfikirdi,
Ne kadar mağdur olduğunuzda hemfikirler miydi? Ben çok şaşkınım gerçekten, yüz yüze konuşmanın ne önemi var, siz zaten seninle bir ilişkim olmayacak demisşiniz, üstüne terslemişsiniz mesaj attığında. Devam etmeyeceğinizi söylemişsiniz zaten o da yoluna bakmış. Siz zaten bir şey hissetmeyen , istemeyen taraf olarak , bunun üstüne, bana bunu nasıl yapar , yolda görsem selam vermeyeceğim demeniz dengesiz bir davranış oluyor, keşke biri ile görüşmeden biraz ara verseydi ama banane demeniz daha normal, düşman olmanızdan.

Valla ayrılık konuşmasını yapmışsınız zaten. Üstüne adama nereye gidersen git bana niye haber veriyorsun beni ilgilendirmez manasına gelen bir cevap yazmışsınız. Adam da pek oralı olmamış yoluna bakmış. Sizi rahatsız eden peşinizden kosulmamasi olabilir mi.

Bu arada ben çalışıyorum veremem diyiverin. Yetişkin insanlar girecekleri sınavın kitabını da para verip alsın bir zahmet. Çalışmakta olduğunuz derslerin kitabını can ciğer kuzu sarması kankanız olsa bile vermeyin. Çalışmak zaten zor sıkıntılı bir süreç tam çalışacağın zaman da elinde kitapların olmaması sinir eder adami

Arkadaşlarınız olaya ister istemez taraflı bakıyordur. Bazen erkekler "amaan bu erkekler de hep böyle işte" önyargısının kurbanı oluyorlar :)
Belki kız arkadaşıydı sadece. Ya da çift olan kişiler bu yanlarında sap gibi kalmasın diye birini çağırdılar. 4 kişi takılmaları herkesin çift olduğu anlamına gelmez ki.

Sonraki aramalarını bilemiyorum. Belki o da sizin gibi düşünüyordu ve bitmesi etkilemedi, belki etkiledi ama normal davranmaya çalışıyor. Belki de hala yakınınızda kalmaya çalışıyordur.
Ne olursa olsun, siz sizin için bittiğinden eminseniz, o herhangi bir konuşma girişiminde bulunmadığı sürece bu konuyu açmadan normal davranın bence.

“Bana niye haber verdiğini anlamadım” dememiş olsaydınız, ben sizi anlardım. Bence bu söylediğiniz laf çok kaba ve aşırı sert bir tavır, hele ki sizinle evlenmeyi düşündüğünü söylemiş bir insan için.

Siz bence açık ve net tavır göstermeye önem verip, böyle yapmak istediniz ama yapı itibariyle de daha duygusal ve daha dolaylı işaretler takip edip bekleyen bir insansınız. Netlik olayı kolay görülse de zordur, kendinizi zorlamayın bence.

Kitabı da vermeyin çünkü siz iletişimde kalırsanız, serzenişte bulunursunuz gibi geldi bana. Ben kısaydım verirdim kitabı. Selam vermemek çok ayıp ve yanlış olur. Bence o karardan vazgeçin.

Hem iletişimi seyrelttim diyorsunuz, hem duygusal bişey yok diyorsunuz hemde niye size haber verdiğini anlamadığunı söylüyor ve ardından da nasıl başkasıyla biyere gider triplerine giriyorsunuz ..offf

sız kendınız uyusmadıgınızı soyledıkten sonra ısterse kız arkadasıyla uzaya gıder o mesele degıl de
kıtap konusunda şöyle bırsey olabılır
malum sınava bende hazırlanıyorum programım geregı kıtaplar bana lazım ben surdan almıstım dıyebılırsınız
kıtabınızı verırsenız sıze lazım oldugu zaman doner mı bılınmez , bu sebeple gorusmenız de ıcap edecek
en ıyısı hıc vermemek bu durumda cunku gorusmek ıstemıyorsunuz

Bir ay boyunca soğuk davranip kendinizden uzaklaştırmak istemiş ve başarılı olmuşsunuz. Üzerine pazartesi devam etmeyeceginizi söylemişsiniz. Ama o diğer şehre gitmeden son bir kez ilişkinize şans vermek adına size haber vermiş. Yani emin misiniz ayrılığa diye yoklamiş. Sonuç; siz onda da terslemişsiniz. Daha kaç kere ayrilik konuşması yapilmasi gerek anlayamadım. Eğer siz bana niye söylüyorsun demeseydiniz belki kizla buluşmayacakti. Ama o kapiyi siz kapatinca daha ne yapmaliydi?
Kitap konusuna gelince eğer sürekli birbirinizi görecekseniz aynı isyerinde falan verin. Yok artık karşılaşmayız diyorsanız vermeyin. Tekrar görüşme bahanesi olmasını istemiyorsaniz tabi.

Duygusal olarak örtüşmüyoruz demek ayrılık konusması zaten sizin ayrıca bir ayrılık konusması planlamanız da tuhaf.

Iyide ne bekliyosun:)) torenle mi ayrilcaktiniz:)) duygusal olarak ortusmuyoz demissin daha ne dicektin? Bunun uzerine adamin takilmasindan sanane!!! Ha arayip birsey istersin belki demis.. demekki arkadas olarak gormek istiyo seni. Her insan ayni olmaz.. sen exini tamamen silmek isteyebilirsin ama o istememis demekki. Seni aradigi icin senden vazgecmediginj dusunmussun ve sonra baskalaryla gotunce hayal kirikligi yasamissin. Egonu sarsmis azicik durum bu. Ha kitap filn verme zaten sana lazimmis

Anlattiginiz konuyu tamamen gozardi etsek bile. Benim calistigim kitaplari en yakin ark. Olmadigu surece verip "simdi bana lazim " diyerek kendimi strese sokmazdim. Hic de hoslanmam bu durumdan. Ayrica iletisim kurmak istemedigim biri yani.
Ama adama gelirsek yeniden gorusme baslatmak icin de istiyor olabilir. Bi ihtimal tabi.

Yolların ilişkileri bile kavgayla bitiyor ki size göre arada bisi yokmuş . Bitirdikten sonra siz nasil mağdur oldunuz anlamadim ben . Adam nisanlandi evlendi deseniz tamam da 4 lü takılmış sadece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…