- 12 Mayıs 2017
- 215
- 334
- 103
- 34
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
-
Yani flörtten ileri bir aşamada olduğumuz kesindi ama, nasıl anlatacağımı da bilemiyorum. Sürekli iş çıkışlarında başbaşa yemeklere gidip haftasonları birlikte takıldık, hatta kendisi evliliği istediği minvalinde konuşmalar da yaptı, beni sevdiğini söyledi, ama işte mesela hiç el ele tutuşmadık, öyle aşk dolu sözcükler etmedik, anlatabildim mi ki?Bence anormal bir durum yok. Kitapları verin. Vermezseniz kıskanmış gibi olacaksınız zaten...
Sevgiliniz değilmiş, flörtleşmek istemediğinizi belli etmişsiniz. Size bir yanlışı yok. Çok fazla takıyorsunuz
anladım... açıkçası bilmiyorum durumu birazcık farklı bi aktardım yoksa çevremdeki herkes mi benim kafamdanmış ama ortak arkadaşlarımız dahil herkes benim ne kadar da mağdur ne kadar da haksızlığa uğramış olduğumda hemfikirdi, hep ben haklıydım, şimdi biraz şaşkınımAma siz adama "neden bana haber verdiğini anlamadım" demişsiniz. O da önceki konuşmanın ilişkiye dair son konuşma olduğunu düşünmüş ve gayet medenice yoluna bakmış.
Bir ayrılık konuşmasının en sonunda söylenecek şeyi baştan söylemişsiniz zaten telefonda ve başka bir şey konuşmaya gerek kalmamış.
Duygularınız vardı da ikna edilmek mi istediniz bilmiyorum ama bu saatten sonra vereceğiniz herhangi bir olumsuz tepki dengesiz olanın siz olduğunu düşündürür karşı tarafa.
Bence o şekilde cevap vererek onun size olan duygularını tepkisini ölçmek istemişsiniz fakat umduğunuz gibi olamayınca hayal kırıklığı yaşamışsınız hem size yakınlaşıp hemde başkasıyla samimi olması bana tuhaf geldi ben olsam kitapları vermezdim irtibatı keserdimMerhaba hanımlar, kararsız kaldığım bir durum oldu bana yardımcı olabilir fikir verebilirseniz müteşekkir olurum.
Geçici süreli (görevlendirme ile) çalıştığım yerdeki bir iş arkadaşımla, arkadaşlıktan öte sevgililikten beri geçirdiğimiz bir vakit oldu. O benimle bir şey yaşamak adına çok talepkardı ancak ben geçirdiğimiz sürenin sonunda onunla yola devam edemeyeceğimi anladım. Bunu ona söylemeden evvel de bir süre iletişimi oldukça seyrelttim ki hem buna psikolojik olarak hazırlıklı olsun hem de bu onun da aklında en azından bulunan bir ihtimal olsun. O ise bu sürenin sonunda (1 ay önce bir pazartesi akşamı) bana ulaşıp kendisinin bana bir yanlış yapıp yapmadığını sordu. Ben de aslında bu konuyu yüzyüze oturup konuşmayı dilediğimi, kişisel bir yanlışının olmadığını ama duygusal anlamda tam olarak örtüşmediğimizi düşündüğümü söyledim. Buna karşılık yalnızca açık olduğum için teşekkür etti.
İki gün sonra, öğlene girerken bana komşu şehre gittiğini haber veren bir mesaj attı. Ben de bana neden haber verdiğini anlayamadığımı ama iyi yolculuklar dilediğimi söyledim. Eğer oradan bir şey istiyorsan diye, dedi. Teşekkür ederim istemiyorum dedim.
Aynı günün akşamında, daha önce adının geçtipi bir kızın instagram hikayelerinde, malum şahıs+kız+sevgili olduğunu tüm çevremizin bildiği bir çift şeklinde, 4'lü bir programa dahil olduğunu, birlikte tiyatroya gittiklerini gördüm. Bu yaptığı bana büyük saygısızlıktı ben de o andan itibaren yapmayı planladığım medeni veda konuşmasından da vazgeçtim ve onu tamamen hayatımdan sildim. Zaten yalnızca 1 kere aradı bu hareketinin üzerine, o aramayı da reddettim. Bir daha da ne özür dileyen bir mesajı ne arama yönünde ısrarı hiçbir şey olmadı.
Üzerinden 1 ay geçti. Az önce bana whatsapptan yazmış: "Crazycat nasılsın-Senden bir ricam olsa-Senden x soru kitaplarını bikaç günlüğüne ödünç alsam olur mu"
X: ikimizin de hazırlanmakta olduğu bir sınav
Ne diyeceğimi bilemedim gerçekten. Ben bu kişiyi sokakta görsem selam vermemeyi planlıyordum. Nasıl böyle bir ricada bulunabildi anlayamadım da. Biraz uzun oldu kusura bakmayın... Bana fikir verebilir misiniz?
Siz zaten terk etmişsiniz hatta hemen karşı tarafa ilişkiyi bitirdiğinizi de söylemeyip alıştırmak ağına mesafeli bile davranmisiniz. Şimdi neyin tribini yapıyorsunuz. Neye kızdınız. Size giderken haber vermis bana niye haber veriyorsun diye bile yazmissiniz. O kadae bitmis iliskiniz zaten. Gittiği şehirde sevgilisinden ayrılmış adam için arkadaşları çiftli buluşma ayarlamış.Merhaba hanımlar, kararsız kaldığım bir durum oldu bana yardımcı olabilir fikir verebilirseniz müteşekkir olurum.
Geçici süreli (görevlendirme ile) çalıştığım yerdeki bir iş arkadaşımla, arkadaşlıktan öte sevgililikten beri geçirdiğimiz bir vakit oldu. O benimle bir şey yaşamak adına çok talepkardı ancak ben geçirdiğimiz sürenin sonunda onunla yola devam edemeyeceğimi anladım. Bunu ona söylemeden evvel de bir süre iletişimi oldukça seyrelttim ki hem buna psikolojik olarak hazırlıklı olsun hem de bu onun da aklında en azından bulunan bir ihtimal olsun. O ise bu sürenin sonunda (1 ay önce bir pazartesi akşamı) bana ulaşıp kendisinin bana bir yanlış yapıp yapmadığını sordu. Ben de aslında bu konuyu yüzyüze oturup konuşmayı dilediğimi, kişisel bir yanlışının olmadığını ama duygusal anlamda tam olarak örtüşmediğimizi düşündüğümü söyledim. Buna karşılık yalnızca açık olduğum için teşekkür etti.
İki gün sonra, öğlene girerken bana komşu şehre gittiğini haber veren bir mesaj attı. Ben de bana neden haber verdiğini anlayamadığımı ama iyi yolculuklar dilediğimi söyledim. Eğer oradan bir şey istiyorsan diye, dedi. Teşekkür ederim istemiyorum dedim.
Aynı günün akşamında, daha önce adının geçtipi bir kızın instagram hikayelerinde, malum şahıs+kız+sevgili olduğunu tüm çevremizin bildiği bir çift şeklinde, 4'lü bir programa dahil olduğunu, birlikte tiyatroya gittiklerini gördüm. Bu yaptığı bana büyük saygısızlıktı ben de o andan itibaren yapmayı planladığım medeni veda konuşmasından da vazgeçtim ve onu tamamen hayatımdan sildim. Zaten yalnızca 1 kere aradı bu hareketinin üzerine, o aramayı da reddettim. Bir daha da ne özür dileyen bir mesajı ne arama yönünde ısrarı hiçbir şey olmadı.
Üzerinden 1 ay geçti. Az önce bana whatsapptan yazmış: "Crazycat nasılsın-Senden bir ricam olsa-Senden x soru kitaplarını bikaç günlüğüne ödünç alsam olur mu"
Ne diyeceğimi bilemedim gerçekten. Ben bu kişiyi sokakta görsem selam vermemeyi planlıyordum. Nasıl böyle bir ricada bulunabildi anlayamadım da. Biraz uzun oldu kusura bakmayın... Bana fikir verebilir misiniz?
Ne kadar mağdur olduğunuzda hemfikirler miydi? Ben çok şaşkınım gerçekten, yüz yüze konuşmanın ne önemi var, siz zaten seninle bir ilişkim olmayacak demisşiniz, üstüne terslemişsiniz mesaj attığında. Devam etmeyeceğinizi söylemişsiniz zaten o da yoluna bakmış. Siz zaten bir şey hissetmeyen , istemeyen taraf olarak , bunun üstüne, bana bunu nasıl yapar , yolda görsem selam vermeyeceğim demeniz dengesiz bir davranış oluyor, keşke biri ile görüşmeden biraz ara verseydi ama banane demeniz daha normal, düşman olmanızdan.ortak arkadaşlarımız dahil herkes benim ne kadar da mağdur ne kadar da haksızlığa uğramış olduğumda hemfikirdi,
bir önceki mesaja yazdım hanımlar.
Örneğin siz biriyle ayrılma arifesinde olsanız, ona duygularınız bitmiş olsa, ama bir ayrılık konuşması yapılmaksızın o kişi başkalarıyla takılsa kendinizi kötü hissetmez miydiniz?
Kıskançlık değil kesinlikle, ama yapılan hareket bana saygısızca geldi.
anladım... açıkçası bilmiyorum durumu birazcık farklı bi aktardım yoksa çevremdeki herkes mi benim kafamdanmış ama ortak arkadaşlarımız dahil herkes benim ne kadar da mağdur ne kadar da haksızlığa uğramış olduğumda hemfikirdi, hep ben haklıydım, şimdi biraz şaşkınım
haklısınız, dedikleriniz beni biraz düşündürdü, teşekkür ederim :) peki o programı takip eden günlerdeki beni arayışını neye yormak gerekir o halde?
Yani hepimiz biriyle ayrılınca ne yaparsa yapsın bana ne mi diyoruz ya?Bir ben miyim yani az biraz durayım dinleneyim, önceki yaşadığım şeye az saygılı olayım diyen?:) beni asıl bozan bir ayrılık konuşması yapılmaksızın bu 4'lüye dahil olması, ama öyle olmasa bile bozulmazdım dersem yalan olur.
yas tutsun peşimde koşsun beklentimden de değil. kişiye ve birlikte geçen vakte saygıdan. Beni anlayan birileri de vardır inşallah...
Duygusal olarak örtüşmüyoruz demek ayrılık konusması zaten sizin ayrıca bir ayrılık konusması planlamanız da tuhaf.Merhaba hanımlar, kararsız kaldığım bir durum oldu bana yardımcı olabilir fikir verebilirseniz müteşekkir olurum.
bir önceki mesaja yazdım hanımlar.
Örneğin siz biriyle ayrılma arifesinde olsanız, ona duygularınız bitmiş olsa, ama bir ayrılık konuşması yapılmaksızın o kişi başkalarıyla takılsa kendinizi kötü hissetmez miydiniz?
Kıskançlık değil kesinlikle, ama yapılan hareket bana saygısızca geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?