- 12 Mayıs 2017
- 215
- 334
- 103
- 34
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
-
Bence abartıyorsunuz.. Adama niye gittiğin şehri bana söylüyorsun demişsin yani artık bir bağımız yok diyip ayrılmışsın.. Kimle tiyatroya giderse gider sen niye taktın ki.. Selam vermeyecek bi durum yok
Kendim calisiyorum satın alabilirsin kitaplari x yerden diye oneride bulunup konuyu kapatabilirsiniz.
Ayrica madem umrunuzda degil kimle nereye gittigi sizi niye kizdiriyor, burayi anlamadım.
Siz ona aranızda birşey olmayacağını, uyuşmadığınızı söyledikten sonra, başkası ile program yapması, tiyatroya sinemaya gitmesi neden size karşı ayıp oluyor onu anlamadım. Hiç ayıp fln değil. Siz olmayacağını söylemişsiniz, ne istiyordunuz peşinizden koşmasını mı?
İçinizde bir duygu varmış demek ki yoksa güler geçerdiniz siz üzülmüşsünüz
1 kitap değil maalesef 4-5 kitap, hani hangisine çalışıyorsam diğerlerini verebileceğimi bilir.Kendim calisiyorum satın alabilirsin kitaplari x yerden diye oneride bulunup konuyu kapatabilirsiniz.
Sorduğunuz anda verdiğiniz cevap ile o da bitirmiş artık..Açıkçası benim düşünceme göre durum şöyle:
Eğer çarşamba günü bana şuraya gidiyorum demeseydi ben de derdim ki pazartesi günü biz bu konuyu kapatmışız herkes kendi yoluna dağılmış, banane.
Ama çarşamba günü yazdığı için ben yine pazartesi günkü bahsettiğim konuşmayı yapacağımızı düşündüm. Yani demek ki konu pazartesi günkü konuşma ile bitmemiş, biz olgun iki insan gibi, bidaha karşılaştığımızda selamlaşabileceğimiz konuşabileceğimiz gibi, medenice oturup konuşuruz sandım.
Ama hem çarşamba bunu sorup hem de başkasıyla tiyatro programı yapması beni rencide etti.
Sizin bir ilişkiniz yokmuş ki zaten, flörttü sadece sanırım. Onun da o buluştuğu kıza birşey hissettiğini düşünmüyorum, belki kafasını dağıtmak istedi, belki olur mu diye bir denemek istedi ama ne olursa olsun, siz onunla ilişkiye başlamayacağınızı söylemişsiniz, mesajda bana niye haber veriyorsun gittiğin yeri diye terslemişsiniz, yaptığı size ayıp fln değil bana göre.bir önceki mesaja yazdım hanımlar.
Örneğin siz biriyle ayrılma arifesinde olsanız, ona duygularınız bitmiş olsa, ama bir ayrılık konuşması yapılmaksızın o kişi başkalarıyla takılsa kendinizi kötü hissetmez miydiniz?
Kıskançlık değil kesinlikle, ama yapılan hareket bana saygısızca geldi.
İletişimi koparmamak için bir ay boşluk uzun bi süre bence :) kitapları istememesi sadece kitaplara para vermemek ve fotokopi çektirmek istediğinin göstergesiSiz zaten kapıları kapatmissiniz Veda minvalinde bi konuşma yapmışsınız üstüne adam yine duymazdan gelmiş, üstüne sizin bahane tepkinizden sonra bir daha altını kalın çizgilerle çizerek vedalasmaya gerek yok ki! Ayrıca kitapları sizden istemesi iletişimi koparmak istemediğinin göstergesi... siz ne istediğinize emin sınız dimi?
Açıkçası benim düşünceme göre durum şöyle:
Eğer çarşamba günü bana şuraya gidiyorum demeseydi ben de derdim ki pazartesi günü biz bu konuyu kapatmışız herkes kendi yoluna dağılmış, banane.
Ama çarşamba günü yazdığı için ben yine pazartesi günkü bahsettiğim konuşmayı yapacağımızı düşündüm. Yani demek ki konu pazartesi günkü konuşma ile bitmemiş, biz olgun iki insan gibi, bidaha karşılaştığımızda selamlaşabileceğimiz konuşabileceğimiz gibi, medenice oturup konuşuruz sandım.
Ama hem çarşamba bunu sorup hem de başkasıyla tiyatro programı yapması beni rencide etti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?