- 12 Ocak 2009
- 4.050
- 1.089
- 698
Sanırım gerçekten ironiyi algılayamamak gibi bir probleminiz var sizin. Son kurduğum cümlem sizin bizzat bana kurduğunuz cümledir. Ayrıca çelişkili olan siz olduğunuz için, ben sizi iki yüzlü bulduğumu belirtiyorum ve bunu da nerden çıkardığımı da özetliyorum. Hala daha da fikrimin arkasındayım. Asıl çelişkilerle olan sizsiniz ilk postunuzda nefret kusup sonrasında geri adım atıyorsunuz vs vs... İsteğinize karışmıyoruz, karışmıyorum Sizin de benim fikirlerimi beyan etme özgürlüğüme karışamayacağınız gibi... Madem bu çocuğu istemiyorsunuz sizden gitmesini istiyorsunuz o zaman niye kürtaj olmuyorsunuz? Bu iki yüzlülüktür diyorum. Umarım bu sefer anlayabilmişsinizdir. Anlayışsız olsaydım bu konuda ilk olarak konu sahibine bu fikrinden saldırırdım ki öyle bir fikrim de yoktu farkındaysanız..
Bence asil çelişki icinde olan sensin, niye mi ? Yorumlarinda inancli biri olarak gorunuyorsun fakat Allahim bana cocuk verme ama isteyenlere ver, karnimdakini öldür diye dua etmen hic inancli birinin yapacagi bir hareket degil. Resmen sen Rabbime sart koşuyosun ! Madem sen bana çektirdin ben de bir dahaa cocuk istemiyorum . Tovbe haşa ya.
+1

yorum yazacaktım vazgeçim