sonunun aynı olacağını bile bile 'nolur bu sefer farklı olsun' diye yalvarışım da hâlâ bi şeylerin değişebileceğine dair olan inancımdan. İçime atmanın sınırını aştım ben.Sana içimdeki her şeyi söylemeyi planlamışken sonradan yine değişmeyeceğini fark edip vazgeçtiğim günler çok oldu
Teşekkür ederimSon cümle çok güzel ...
Teşekkür ederimGüzel bir giriş olmuş, ama o burayı okumuyor.
yani???sonunun aynı olacağını bile bile 'nolur bu sefer farklı olsun' diye yalvarışım da hâlâ bi şeylerin değişebileceğine dair olan inancımdan. İçime atmanın sınırını aştım ben.Sana içimdeki her şeyi söylemeyi planlamışken sonradan yine değişmeyeceğini fark edip vazgeçtiğim günler çok oldu
Inancin yoksa hic kendi kandirip ayni hataya suruklenme be bacim kendine edersin sonun yine farkli olmaz..sonunun aynı olacağını bile bile 'nolur bu sefer farklı olsun' diye yalvarışım da hâlâ bi şeylerin değişebileceğine dair olan inancımdan. İçime atmanın sınırını aştım ben.Sana içimdeki her şeyi söylemeyi planlamışken sonradan yine değişmeyeceğini fark edip vazgeçtiğim günler çok oldu
Yanisi yok icimden geçeni yazdım hepsi buyani???
O burayı okusaydı gibi bi topic varya oraya yazsanız daha mantıklı olmaz mıydı? Çünkü burası bir derdim var topiği, dolayısıyla" yani??"Yanisi yok icimden geçeni yazdım hepsi bu
O burayı okusaydı gibi bi topic varya oraya yazsanız daha mantıklı olmaz mıydı? Çünkü burası bir derdim var topiği, dolayısıyla" yani??"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?