• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beklentiler yıktı

delbin

"kafamı dinlemek değil, susturmak istiyorum."
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2017
1.112
645
53
sonunun aynı olacağını bile bile 'nolur bu sefer farklı olsun' diye yalvarışım da hâlâ bi şeylerin değişebileceğine dair olan inancımdan. İçime atmanın sınırını aştım ben.Sana içimdeki her şeyi söylemeyi planlamışken sonradan yine değişmeyeceğini fark edip vazgeçtiğim günler çok oldu

sonunun aynı olacağını bile bile 'nolur bu sefer farklı olsun' diye yalvarışım da hâlâ bi şeylerin değişebileceğine dair olan inancımdan. İçime atmanın sınırını aştım ben.Sana içimdeki her şeyi söylemeyi planlamışken sonradan yine değişmeyeceğini fark edip vazgeçtiğim günler çok oldu

Güzel bir giriş olmuş, ama o burayı okumuyor.

yani???

Inancin yoksa hic kendi kandirip ayni hataya suruklenme be bacim kendine edersin sonun yine farkli olmaz..

Bana mi ben naptim ki? :KK53:
Bize de anlatsaniz da ona gore yorum yapsak. Yoksa guzel bi metin olmus tebrik ederim.

Bu sefer her sey farkli olabilir.karamsar olmayin o kadar.hayat bu kiminle ne zaman farkindalasmayi yasatacagi belli olmaz

sevgiliyken nokta koyduysan en güzeli
yoksa burda rozalinda marimar dizisi gibi konularla bir derdim var dolup taşmakta.

Back
X