Beklentiler..

nomunomuchua

Susaysan sus, susmaysan afkur!
Pro Üye
3 Eylül 2012
21.884
57.711
798
Yok eskiden arardı artık hepten aramaz oldu.
Yok o onu kaç kere aradı da o aramadı ayıp değil mi?
Yok o kaç kere dışarı çıkalım dedi de yorgunum dedi o istemedi yoksa x i sevmiyor mu?
X artık alınıyor ama yanlış anlıyor.

Neyse senle huzurlu olsun da varsın bizi aramasına bağlanıyor sonra konu.

Hiç derdim yok bir de bunlarla uğraşıyorum.
Kayınçolar arası bol aramalı iletişimin olması şart mı?
Bir araya geldikçe takılırsın yeter diye düşünüyorum ben.
Insanlardaki bu beklentiler neden?
Bıktım artık yoğun, is telaşı, onun huyu öyle herkese öyle diye eşimi temize çıkarmaya çalışmaktan.

Belli aralıklarla hep aynı konuya değiniliyor.

Ne yapayım zorla baskı mi yapayım ara bilmem ne diye..
Bu konuda bana baskı yapılmasından nefret ederim şahsen. Bu yüzden eşime bu konuda bir şey demek istemiyorum. Benim dememle de yaptığı işin bir anlamı yok zaten.

Cidden sıktı bu konu ama.

Milletin beklentilerini yok etmenin bir yolu var mı?

Anneme bile diyorum senin evladın benim , herkes kendi evladından beklesin. Aramis aramamis çok büyük iş ne diye bunu dert ediyorsun diyorum.
Dönüp dolaşıp aynı muhabbete giriliyor. El oğlunun ya da el kızının yalan yere araması işte.
Nedir ki bu kadar haz veren?

Kayınço ne oluyordu? Tam emin olamadım. Kız kardeşlerin eşlerinin ilişkisi di mi?

Anneniz, eşiniz niye kardeşinizin eşini aramadı diye mi sizi darlıyor? Öyleyse harbi dertsizmiş, ne güzel dicem. Siz de he he diyin geçin.

insanlarin derdi ne ben de anlamiyorum benim eaim de cumadan cumaya arardi. neymis efendim sadece cumalari ariyor cuma oldugu icin yoksa aramayacak dedi annem. telefonlarina cikmadi buyuzden esim de artik sadece ozel gunler de ariyor. ben de hergun ariyordum artik 2-3 gune bir arar oldum. evladini torunlarini koparmisim ondan ici yaniyormus. vs vs vs... ne yaparsan yap yaranilmiyor

Aynı dertten bende muzdaribim
Eşim aramaz kimseyi
E millette bana söylüyor aradık da acmadi e napıyım acmadiysa
Calisiyodur uyuyodur gormemistir demekten gina geldi
Adam aramiyor napıyım yani
Grtlagina mi cokeyim

Aynen öyle işte.
Ona söyleyin madem niye bana diyorsunuz. Ya da en temizi siz de onu aramayın yok sayın. Beklemeyin de bile dedim. Daha ne diyeyim?

Kayınço ne oluyordu? Tam emin olamadım. Kız kardeşlerin eşlerinin ilişkisi di mi?

Anneniz, eşiniz niye kardeşinizin eşini aramadı diye mi sizi darlıyor? Öyleyse harbi dertsizmiş, ne güzel dicem. Siz de he he diyin geçin.

Evet aynen öyle oluyor.
Sorun şu ki eniştem anneme dert yanıyor. Kaç kere aradım dönmedi demek bir derdimiz olsa hayır göremiycez falan diye.
Böyle düşününce haklı. Anneme de dert oluyor. Direk bana geliyor konu.

Ne gerek var ki sürekli aramaya?
Ben de görümcemi ve kv.mi her gün aramıyorum.
Hatta çok önemli bir şey olmadıkça fazla telefonlaşmıyoruz ama ikisini de çok severim o ayrı.
Gereksiz samimiyet saçma geliyor bana

Her gün değil ama haftada bir falan bekliyorlar sanırım bence de çok.
Ben eltimi düğün cenaze dışı aramam bayramda bile.
Görümcemi de aynen öyle.
Zaten ben böyleyken eşime bir şey deme hakkım da yok bu konuda.
Ama insanlar bekliyor işte ne tadı varsa anlamadım.

Evet aynen öyle oluyor.
Sorun şu ki eniştem anneme dert yanıyor. Kaç kere aradım dönmedi demek bir derdimiz olsa hayır göremiycez falan diye.
Böyle düşününce haklı. Anneme de dert oluyor. Direk bana geliyor konu.
.

Uuu, enişte de hanım tipli, Kayınvalidesine dert yanıyor demek. Anneniz, evladım ben anlamam siz erkeklerin dünyasından, sen yüz yüzyüze denk geldiğinizde ona söyle. Gamsızdır X, beni de aramıyor pek falan desin...

Uuu, enişte de hanım tipli, Kayınvalidesine dert yanıyor demek. Anneniz, evladım ben anlamam siz erkeklerin dünyasından, sen yüz yüzyüze denk geldiğinizde ona söyle. Gamsızdır X, beni de aramıyor pek falan desin...
Öyle diyor zaten ama yine içine dert oluyor ki bana getiriyor konuyu.
Hiç kafama takmayacagim mevzular valla aramış aramamıs ulan keyfi bilir. Aramazsa ben de onu tinlamam olur biter.
Bir de diyorum siz de onu sallamayin o zaman aramayın da beklemeyin de.
Yok yine aynı.
Ne bu aranma aşkı anlamadım.

Yok eskiden arardı artık hepten aramaz oldu.
Yok o onu kaç kere aradı da o aramadı ayıp değil mi?
Yok o kaç kere dışarı çıkalım dedi de yorgunum dedi o istemedi yoksa x i sevmiyor mu?
X artık alınıyor ama yanlış anlıyor.

Neyse senle huzurlu olsun da varsın bizi aramasına bağlanıyor sonra konu.

Hiç derdim yok bir de bunlarla uğraşıyorum.
Kayınçolar arası bol aramalı iletişimin olması şart mı?
Bir araya geldikçe takılırsın yeter diye düşünüyorum ben.
Insanlardaki bu beklentiler neden?
Bıktım artık yoğun, is telaşı, onun huyu öyle herkese öyle diye eşimi temize çıkarmaya çalışmaktan.

Belli aralıklarla hep aynı konuya değiniliyor.

Ne yapayım zorla baskı mi yapayım ara bilmem ne diye..
Bu konuda bana baskı yapılmasından nefret ederim şahsen. Bu yüzden eşime bu konuda bir şey demek istemiyorum. Benim dememle de yaptığı işin bir anlamı yok zaten.

Cidden sıktı bu konu ama.

Milletin beklentilerini yok etmenin bir yolu var mı?

Anneme bile diyorum senin evladın benim , herkes kendi evladından beklesin. Aramis aramamis çok büyük iş ne diye bunu dert ediyorsun diyorum.
Dönüp dolaşıp aynı muhabbete giriliyor. El oğlunun ya da el kızının yalan yere araması işte.
Nedir ki bu kadar haz veren?

Hayyy sen çok yaşa

İnsanların konuşmasından beklentisinden yıldım ya.Ben rahatsız olmuyorum kime ne.Böyle değildi noldu nie böyle nie şöyle yok biz ona darıldık kırıldık adam beni kırıyor sizin kırılmanızla ben uğraşamam açın söyleyin ben karısıyım die atıp tutuyor gibi oluyorlar iyice onlardan gıcıklanıyorum.Ailemi özel günler dışında aramaz ama ailem olgun insanlar beklenti içine girmezler.doğum günü bayram seyran görüşürz başka şehirdeler..Eşimin ailesiye aynı şehirde olduğumuz halde 2 haftada bir görüşürm o zorlamaz bende canım istediğinde ararım görüşürz onlarda böyle şeyleri takmazlar herkes herkesin içini biliyor.Ama arkadaşlar öyle mi..Biz eşine kırgınız.E neden? Benim eşimi aramıyor.bizim sıkıntılarımız var.E senin eşin benim eşimi aradı mı bizim sıkıntımız yok mu?Ona söyleyin diyorum aaa yok eşim darıldı bi kere konuşmaz.Küstüm çiçekleri.Açın söyleyin bu yaşta neye bu küsmeler.Derdimiz yok milleti eylicez... eşimi sürekli savunmak bi yandan eşime yansıtmamak..yoruldum.

Hayyy sen çok yaşa

İnsanların konuşmasından beklentisinden yıldım ya.Ben rahatsız olmuyorum kime ne.Böyle değildi noldu nie böyle nie şöyle yok biz ona darıldık kırıldık adam beni kırıyor sizin kırılmanızla ben uğraşamam açın söyleyin ben karısıyım die atıp tutuyor gibi oluyorlar iyice onlardan gıcıklanıyorum.Derdimiz yok milleti eylemek eşimi sürekli savunmak bi yandan eşime yansıtmamak..yoruldum.

Ya ona söylemelerine gerek bile yok.
Aynen onun gibi davranın sallamayin onu diyorum. Hele bir şey desin bana onlar hiç aramiyor falan diye yüzü yok ama diyemez. Oldu da dedi ben tepesine etmeyi bilirim.
Benim kafamı yoktan yere ütülemeyin ya.
Evladın mi yok al bir sürüyüz bizim aradığımız yeter.
Arkadaşsiz mi kaldın kayinconun aramasina mi kaldın aman!
Bir ara iki ara baktın karşıda tık yok yol ver gitsin.
Sohbet konusu etmeye değmez yahu.
Anlatamadım bunu ben..

Ben bu konuda eşimin tutumuna hayranım..
Aramak istemiyorsa aramaz, gitmek istemiyorsa gitmez.. Biri ona sitem edecek olursa da 'ben hayatımı size göre planlayamam' diye hiç çekinmeden yapıştırır lafı.. Ha seviliyor mu ? Valla kendi annesiyle bile kuma gibiler, hiç anlaşamıyor.. Kimseyle anlaşamıyor.. Çünkü kimseyi memnun etmek için tırnağını kıpırdatmaz.. Ama bence en doğrusunu yapıyor..
Ailem de onu öyle kabul etti artık yapacak bişey yok.. Biri bana bişey diyecek olursa da 'kendisine sorun' derim, alırlar ağızlarının payını..
Benim de çok işime geliyor doğrusu, istemediğimiz hiç bir yere gitmeyiz, kimse de bize gelemez.. Kafamız rahat..

enişte bir tuhaf bence.. dert yanmak değil o alttan alttan fısfıslamak..
Ya öyle de diyemiyorum. Çok iyidir çünkü. Saf niyetli. Gerçekten iyi olmak ister sık sık hal hatır sorar.
Akrabalık ilişkilerine önem verir. Onun için cidden önemli bir şey bu yani.

vuhuuu en sevdiğim konu alırım bi dal
ben kimseyi aramam kimsede beni aramasa tınmam ama kendisi aramayıp bir de üzerine seni suçlayınca ipler kopuyor bende benim kaynımla eltimde kaynanama ağlıyorlar sürekli bize gelmiyorlar aramıyorlar diye bu neyin kafası birisi açıklayabilir mi lütfen arayınca ne olacak ki ? Neyse ya susayım ben iyisi mi :kahve:

vuhuuu en sevdiğim konu alırım bi dal
ben kimseyi aramam kimsede beni aramasa tınmam ama kendisi aramayıp bir de üzerine seni suçlayınca ipler kopuyor bende benim kaynımla eltimde kaynanama ağlıyorlar sürekli bize gelmiyorlar aramıyorlar diye bu neyin kafası birisi açıklayabilir mi lütfen arayınca ne olacak ki ? Neyse ya susayım ben iyisi mi :kahve:

Kendi aramayıp suçlaması cidden çıldırtir ama ortada arayan hatta üst üste sen ben ayrımı yapmadan arayan ama karşılık göremeyen kişiler durumdan yakınınca çok da bir şey diyemiyor insan..

uff deli işi tam

aramış aramamış ne önemi var ki

ayrıca da derdi olan seninkine desin görünce kv ye dert yanan damat o da ilginç

şahsen eltimi hayatımda hiç aramadı keza kayınbiraderi de telleri vs de yok

görümcelerimden biri ve eşi ile yüz yüze görüşürüz arada da tel ile haberleşiriz de öbürünü hiç aramadım o da beni bir kere yol tarifi sormak için aradı

11 yıllık evliyim

eşinizi siz savunmayın bırakın o uğraşsın

kafanıza takıp buraya kadar yazdığınız bile kabahat hatta.

o sizi bu kadar düşünüyor mu acaba

Back
X