• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beklentiler

15 günde bir gelen yardımcıyı haftada bire çıkarın.
Evde herkesin dağınıklığını kendisinin toplamasını söyleyin, toplamayanın ki kalsın öyle ortada.
Bir süre tahammül edin bu dağınıklığa.
Evde ki karınca pislikten üremez kurtçuk mu bu.
Bir zahmet ilaçlamayı da kendisi yapsın.
Dengeyi bulmak için var olan dengeyi bozman lazım.
Ha bu arada karınca tebeşiri diye bir ürün var.
Onu bulup tüm kenar, köşelere sürerseniz kısa sürede yok olacaklardır.
çok teşekkür ederim ama benim yardımcım hiç olmadı hep kendim yaptım ve artık canıma tak etti

Kendine göre yemek yap, sadece kendi çamaşırlarını yıka. Hem işte çalışıp hem de eve gelip ona hizmet mi edeceksin? Fazla baş tacı yapmışsın kendini bir şey zannediyor

çok teşekkür ederim ama benim yardımcım hiç olmadı hep kendim yaptım ve artık canıma tak etti
Yanlış okudum sanırım, 15 günde bir yardımcım geliyor diye siz yazdınız sandım.
O zaman mutlaka yardımcı edinin, çalışan kadınsınız. Yetişeceğim diye kendinizden gidiyor hep.
En başta siz eziyorsunuz kendinizi, eşiniz niye yapmasın?
Başkası böyle davranınca ağır geliyor ama siz kendinize değer vermiyorsunuz ki.

Bu cümle değersizliğinizin en bariz ispatı 😔 benzer bir cümle bana da edilmişti...
Yok ya ne değersizliği. Altta kalmamak için söylenmiş bir cümle işte. Ne desin? Özür dilerim karıcığım demez doğal olarak. Konuya gelince ben olsam kendi paramla eve temizlikçi çağırırım, kalanını eve harcamam. Hem evin işi görülmüş olur, hem ben işten çıkmam, hem de eşim evi tek başına geçindirmenin imkansızlığını görmüş olur. Ha evi tek başına geçindirecek geliri varsa eşimin, o zaman temizlikçi haftada iki gün çağırırım😂

merhaba hanımlar hemen konuya gireyim 15 senedir evliyim. kendimi bildim bileli özel sektörde çalışıyorum, eşim de çalışıyor yorucu bir işi var 2 kızım var okula gidiyor durumumuz orta halli 2 maaş ile geçinebiliyoruz fakat ekonomiden dolayı ucu ucuna yetişiyorum. eşim bana ev işlerinde yardım etmediği gibi arada patlar şekilde söyleniyor (bu kavgalar yüzünden çift terapisi bile önerdim ben gitmem dedi) misal evde karınca vardı pislikten oluyor çok temizsiniz gibi laf soktu sabah oturduğumuz yer 1.kat evdeki herkes çok dağınık yetişmeye çalışıyorum söylüyorum bağırıyorum 2.gün yine aynı eve birlikte giriyoruz hatta o benden önce geliyor yemek yapmıyor benden bekliyor bugun ki kavgamız da ben yemek yemek istiyorum yetiştiremiyorsan işten çık oldu. bende senin için işten çıkmam asla dedim. çevrendeki erkeklere bak eşlerine nasıl yardım ettiğine ben onlar değilim ben yapmam dedi.bağırdık çağırdık saçma sapan hatta o kadar volum artınca boşanalım dedi bende olur istemeyen gidebilir dedim ben niye gidiyorum dedi :) sinirden mi söyledi bilmiyorum sanırım evliliğimiz bitmiş. bana akıl verin ne yapmalı?
15 sene çok uzun bir süre. Hiç sinyal yok mudu bu sürede ?

misal evde karınca vardı pislikten oluyor çok temizsiniz gibi laf soktu
Gecen hafta evde yoktuk ,bir geldim karınca basmıs.Yanı evde yoktuk kimse dagıtmadı ,yada bütün sene temızım bu ay mı pis olmsum.Mevsimsel iste hayvanlar isini yapıyo.
Sıkısınca ısten cık diyecegıne az evin bı ucundan tutsun.

ilk başlarda böyle değildi camları bile silerdi işi değişti başkası istese koşarak yardıma gidiyor işin ilginci geçen hafta teyzesinde et doğradı teyzesi hasta ama kocası var sonuçta bende telefonda saydırmıştım .
yüz göz olunmuş arada saygı bitince sevgi zaten kalmıyor
ne oldu da koptunuz birbirinizden ne zaman soğuduğunuzu farkettiniz ve o ne zaman değişti

yüz göz olunmuş arada saygı bitince sevgi zaten kalmıyor
ne oldu da koptunuz birbirinizden ne zaman soğuduğunuzu farkettiniz ve o ne zaman değişti
biz uzun zamandır kızımın hastalığı şu bu vb. nedenlerden dolayı yataklarımız ayrı, cinsel hayatımız bu sebeple 2-3 ayda bir bu soğukluk ondan mıdır ama dün cinsel birliktelik yaşadık bugun kavga haketmiyorum ki bunu

eşinizin tavırları sıkıntılı ve iyi olmak için de bir çabası yok tek taraflı sizin çabanızla yürüyen bir evlilik
kocanıza akıl fikir diliyorum bazı şeylerin kıymetini kaybetmeden anlar umarım

kızdırmak için değil merak ettiğim için soruyorum

çalışıyorsunuz
ev işi hepsi sizde
ödeme taksit sizde
Allah bilir çocuğun okulu ödevi de sizdedir

yani deli misiniz?
çok mu aşıksınız?

sizi bunların hepsini yapmaya iten ne, motivayon ne, sebep ne?
nasıl oluyor da oluyor?

not: çalışıyorım, 2 kişinin kazandığı kadar kazanıyorum tembel biri değilim... ama evlenmeye... bir tarafım yemiyor, (tek sebep işler değl tabi) çok merak ediyorum içinizde nükleer enerji santrali mi var? kafanızda nasıl bi dünya var? eli kolu tutan eşşşek kadar adama neden her işi siz yapıyorsunuz?

Bence kocanın içten içe başka bir derdi var.
Sanki ona takık.Cozemeyince de onun verdiği gerginlikle gözüne çarpan her şeye tepkileniyor.Biraz da şımarık büyütülmüş gibi geldi bana.Yani çocuk gibi.
Ancak size bir nasihat edeyim.
Kesinlikle kocanizi başkalarının kocalariyla mukayese etmeyin.Onlarla kiyaslayip eksik olduğu noktaları vurgulamayin.Bu bir çözüm yolu olmayacağı gibi daha büyük dertlere yol açar.
Yani siz boş verin başkalarini.Direkt eksikleri eşinize söyleyin.
Ayrılmak isterseniz hak veririm,1 şans daha vereyim diyorsanız ; neden olmasın.
Ancak adamın başka bir derdi var sanki.. 🧐

Çalışan kadınla evlenmeseymiş paşam?

Evlenmeden önce konuşmadınız mı bunları? Verdiği yanıtlardan az çok anlaşılırdı ne yapıp yapmayacağı..

kızlar gelişmeleri yazayım dün konuşmaya çalıştım su üstüne kendini haklı çıkarmaya devam etti. ben de bundan sonra yardım etmeyeceğin sürece sana hizmet etmeyeceğim dedim. tamam yapma dedi. bugün kızlarımla kahvaltı hazırladım kahvaltı yaptık çağırmadım ve hazırlamadım işe gelirken "herkes elinden geleni yapıyor dedi" bende ne demek istiyorsan laf sokmadan söyle dedim. kahvaltı için teşekkür ederim dedi.rica ederim ben sana söylemiştim dün dedim.işe geldim.

Back
X