merhaba hanımlar hemen konuya gireyim 15 senedir evliyim. kendimi bildim bileli özel sektörde çalışıyorum, eşim de çalışıyor yorucu bir işi var 2 kızım var okula gidiyor durumumuz orta halli 2 maaş ile geçinebiliyoruz fakat ekonomiden dolayı ucu ucuna yetişiyorum. eşim bana ev işlerinde yardım etmediği gibi arada patlar şekilde söyleniyor (bu kavgalar yüzünden çift terapisi bile önerdim ben gitmem dedi) misal evde karınca vardı pislikten oluyor çok temizsiniz gibi laf soktu sabah oturduğumuz yer 1.kat evdeki herkes çok dağınık yetişmeye çalışıyorum söylüyorum bağırıyorum 2.gün yine aynı eve birlikte giriyoruz hatta o benden önce geliyor yemek yapmıyor benden bekliyor bugun ki kavgamız da ben yemek yemek istiyorum yetiştiremiyorsan işten çık oldu. bende senin için işten çıkmam asla dedim. çevrendeki erkeklere bak eşlerine nasıl yardım ettiğine ben onlar değilim ben yapmam dedi.bağırdık çağırdık saçma sapan hatta o kadar volum artınca boşanalım dedi bende olur istemeyen gidebilir dedim ben niye gidiyorum dedi :) sinirden mi söyledi bilmiyorum sanırım evliliğimiz bitmiş. bana akıl verin ne yapmalı?