Beklentilerimde boğuluyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bir üstteki mesajımı okursanız hayat tarzımızı anlarsınız eşimle.

erkekler kendilerine yetebilen kadınları seviyorlar.
ben böyle bir şeyi teklif bile etmezdim kendim gider dönerdim arabayla.
arabam yoksa da otobüse binerdim.
her şeyi erkeklerden beklemeyin bir zahmet.
Katilmiyorum bence hic de kendine yeten kadin sevmiyorlar sadece islerine geliyor bemce bu hayatta prenses olacaksin yapsan bile yapamam diyeceksin ki beyfendi kalkip yapsin...ben cogu seyi yapamam derim ve esin yapar simdi hic donup bakmam o islere hii yapamam mi bal gibi de yaparim cunku 4 yil kendim bekar evimde yasadim herseyi ben yapardim ama erkekler kendilerine siginan ondan birsey isteyen kadinlari daha cok seviyor yani biraz prenses olmakta fayda var...ben olsam ben de cocukla otobuse binip gitmem gelsin alsin bir zahmet zaten esimde hayatta birakmaz gelir alir

Kesinlikle bastan yanlis yapmissnz ben islerin cogunu ben anlamam diye esime biraktin ohhh miss simdi hic sormuyorum bile o is ne oldu diye hii yapamam mi bal gibi de yaparim ama ilerde yapa yapa hersey bana kalir biliyorum zaten evlilikte hele de cocuk olunca kadinn sorumlulugu hep daha fazla birde butun isleri ustune alinca mutsiz kadinlar olup cikiyoruz

Sizin adınıza çok sevindim ama ülkemizde kaç kişi sizin eşiniz gibi anlayışlı?

Evet haklisinuz annelerimiz cok zahmetler cekmis zorluklarla yasamamis ama o zamnlar imkan yokmus simdi imkan varken neden cekelim evlilik cocuk dogurmak falan zaten hep kadini yipratan seyler birde bunlar istune eklenmesin mutlu kadin, mutlu anne mutlu evlilikler olsun...ben ilk evlendigimde de dedim simdi de diyorum ben cilekes turk kadini olmayacagim...mesela daha hic cam silmedim esine diyorum zaten calisiyorum izin gunlerimi temizlige heba edemem yardimci cagiralim diyorum o da bazen cagirir bazen de kendi siler camlari yani bu sadece bir ornek , bunun gibi cpgu seyin sorumlulugunu biraktim esime en basindan beri tabi ben hic mi birsey yapmiyorum tabi ki yapiyorum zaten bebek olunca kadin iptal bir sure

kesinlikle öyleeee

Erkeklere göre mi şekil alalım yani? Eskiden öyle istiyorlardı öyleydi şimdi böyle istiyorlar biz de onların istediği gibi mi olalım?

bu hayatın genelinde böyle. işyerinde bile bir işi yaptığını belli edersen senin üzerine kalır. ya da bir şeyi karşıdaki istemeden verirsen onun kıymeti olmaz.

Ya ozlemek konusunda birsey diyemeyecegim benm esimde ailemdeyken ozledim demez ama eve gelince mutluluktan ucar surekli ozledim der ben de sordum e ordayken hic ozledim demiyorsun diye cevabi soyle; ailenle mutlu zaman gecir aklin kalmasin diye demedim birsey ama cok ozledim der

erkekler kendilerine yetebilen kadınları seviyorlar.
ben böyle bir şeyi teklif bile etmezdim kendim gider dönerdim arabayla.
arabam yoksa da otobüse binerdim.
her şeyi erkeklerden beklemeyin bir zahmet.
E biz çalışalım, ev işini de yapalım, çocukla da başedelim. Kocanın fonksiyonu ne ola ki?

çok haklısınız ama bu kv suçu bence. oğullarını el bebek gül bebek yetiştiriyorlar
Bütün gece uyumadım kızım uyumadı diye. Eşim mesaiye gidecek, gidene kadar ben bakayım dedi. Kayinvalide bizde su anda. Bir boşlukta getirip kızımı bıraktı oğlu kahvaltısını rahat rahat yapamıyormuş.
Öyle de tatlı uyumuştum ki

güldüm ama cidden trajikomik bu anneler
benim kv
ergenliğinden beri ev temizletmiş yemek yaptırmış sağ olsun.

güldüm ama cidden trajikomik bu anneler
benim kv
ergenliğinden beri ev temizletmiş yemek yaptırmış sağ olsun.
Benimki de yaptırmış ama eşimin bana yardım etmesini kaldıramıyor. "Oğlum baban böylemiydi, ben her işimi kendim görürdüm, erkeğe çocuk baktırmak da nerden çıktı, ben istesem sana kötü davranır. ....." şeklinde sürekli lâf sokuyor.

Agzimizda altin kasikla mi dogduk bilmiyorum ama cevremdeki tüm erkekler ev isi yapiyor.
Erkeklerin yan gelip yatmasini, kadinlarin hem para kazanip hem evdeki tum isleri yapmasini bu forumda ogrendim.

Ayol maddi yuku paylasip ustune evin tum yukunu yukleyen adam beni es degil köle olarak görüyordur.
Niye evli kalinir bu cinslerle anlamiyorum.

Uzuldum sizin adiniza keske bastan herseyi ben yaparim modunda olmasaydiniz ama o gunler gecmis bitmia simdi herseyi degistirin mesela o eve donmeyin burnu iyice surtsun maddi hicbir katkiniz olmasin ve eve dondugunzde de litfen sadece kendi ve cocugunzn isini yapin lutfenn dediklerimi yapain su hoduklere artik deger vermeyi ve deger beklemeyi birakin once siz kendinize dgeer verin inanin dahautlu olacaksiniz

Benimde kayinvalidem ne zaman memlekete gitsek yada onlar bize gelse, eşimin yaptıklarını görüp, zamanında baban bana hiç yardımcı olmadı deyip bir ağlama krizine giriyor
Her yıl aynısı oluyor mütemadiyen.

O kadar küçük bebekle seni almaya nasıl gelmez bu ne rahatlık? Kusura bakmasın da ske ske gelip almak zorunda seni.
Daha önce de bu kadar öküz müydü? Yani çocuktan önce? Yahu ben iş arkadaslarımla çıkıp alsancakta içip zıçıyorum o zaman bile almaya geliyor Kocam. Kesinlikle sizinkinin davranışları normal değil

Müşterek anlamini ogrettilerse babaniz ayni yerde olsaydı isi yoksa beraber gideceklerni de soylemislerdir.
Hayat müşterek kısmı benim dediğim gibi sizin dediğiniz herkes kendi başınin caresine baksın kimse muhtac değil kimseye çıkıyor
ya da müşterek konusinu çok farklı öğretmişler ikimize

Evet canım ama hemcinslerimize öyle bir kodlamis ki anneleri sanki koca el üstünde tutulmasi gereken biblo sasiriyorum vallahi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…