- 9 Temmuz 2021
- 5.399
- 5.205
- 148
- Konu Sahibi Fight4freedom1
- #161
Kendını suçlamıyor agladı direk. Kardeşi de iş aramıyorkıÇözmez aileye çok bagmli adam.
Hatta yanilmiyorsam erkek kardeşi issiz diye kendini suçlayıp kardeşini besliyordu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kendını suçlamıyor agladı direk. Kardeşi de iş aramıyorkıÇözmez aileye çok bagmli adam.
Hatta yanilmiyorsam erkek kardeşi issiz diye kendini suçlayıp kardeşini besliyordu
Çünkü adam seninle değil onlarla olmak istiyor.Eşim hayır dıyemıyor onlara. Gıtmek ıstıyor
Evet ağlıyordu ben çok şaşırıp kızmıştım.Kendını suçlamıyor agladı direk. Kardeşi de iş aramıyorkı
İşte gecen annesı cumartesi cagırmıstı. Eşim bakarız gelecek olursak haber veririz demiş.Neyse biz cumartesi gittik gezdik. Annesi aramış mesaj atmış. Biz pazarda gezdık. Annesı pazar günü de kendince beklemiş gideriz diye. Ve annesı bana dedıki oglum bana gelecegiz dedı. Ee bana sormadan gelırız demez o.Açıkça başka planımız var demek, ya da evde dinlenmek istiyoruz bugün de kusura bakmayın demek bu kadar zor olmamalı.
Hayır aldırmadım.En son teknik servıs acacagım demıstı. Bunu da bırınde görmüş. Degişik ya. Mılletın agzına bakıyor sürekliEvet ağlıyordu ben çok şaşırıp kızmıştım.
Borca girip dediği arabayı aldı mı arkadaslarina uyup ?
Zaten aşının 2.ci fazı olurlarsa korona oluyormussun ya o zaman uzun süre gıtmem ben.Korona falan umurlarında degil. Tek git dıyorum aklım sende kalıyor diyorAlışsın kendi işini kendi yapmayı bence hiçbir kaynanana kendi öz annemiz gibi olmaz yani kaynanan seni beklersede gelmicem istemiyorum senin annen sen git benim yerime de selam soyle de rahatsızım de korona var ondan dolayı korkuyorum annemlere bişey olmasından diye söyle esine
Gercekten aşırı anacı yaaa.tekrar tekrar diyorum allah şifa versin.
Hahhaha bunları yapsam eşim dürtüyor yapma ayıp dıye. Kı sofra toplancakken eşim hadı der yapmazsamBir cumartesi eş ailesine gidersen diğer cumartesi yarın benim annemler bekliyor de. Geçen hafta kaça kadar kaldıysanız kendi ailende o saate kadar kal.
Eşinle aranı açma.
O kardeşiyle balkonda nargile mi yakıyor saat de 10.30 mu oldu oturduğunuz koltuğa ay benim çok uykum geldi diyip devriliver kayınvalide yanında.
Kalın derse ben evimden başka yerde rahat edemem ki de.
Yemek yiyince geç köşeye otur ohh annem eline sağlık pek güzel olmuş üstüne bir kahve içelim de bastırsın de.
TV kumandasını eline al ay durun benim ev sevdiğim program başladı de başka kanal açıksa değiştir sesi aç.
Aklıma bunlar geldi
Dimi ama. Zorla gıdıyorum resmen. En son telefona baktım artık. Cunku zorluyorlar ınsanı. Ve hayırdan anlamıyorlar.
Annesı gec ıcerıye uzan dıyor. Burada kalın dıyor. Zaten yatılı kalalım istıyor annesiBir cumartesi eş ailesine gidersen diğer cumartesi yarın benim annemler bekliyor de. Geçen hafta kaça kadar kaldıysanız kendi ailende o saate kadar kal.
Eşinle aranı açma.
O kardeşiyle balkonda nargile mi yakıyor saat de 10.30 mu oldu oturduğunuz koltuğa ay benim çok uykum geldi diyip devriliver kayınvalide yanında.
Kalın derse ben evimden başka yerde rahat edemem ki de.
Yemek yiyince geç köşeye otur ohh annem eline sağlık pek güzel olmuş üstüne bir kahve içelim de bastırsın de.
TV kumandasını eline al ay durun benim ev sevdiğim program başladı de başka kanal açıksa değiştir sesi aç.
Aklıma bunlar geldi
Hahhaha bunları yapsam eşim dürtüyor yapma ayıp dıye. Kı sofra toplancakken eşim hadı der yapmazsam
Aklın bende kalıyorsa ailenden uzaklaş biraz o zmn de sende kendine yeni aile kurdun biraz kendimiz için birşeyler yapalım deZaten aşının 2.ci fazı olurlarsa korona oluyormussun ya o zaman uzun süre gıtmem ben.Korona falan umurlarında degil. Tek git dıyorum aklım sende kalıyor diyor
O zaman kesin çözüm şu ki tam yemek bitimi “ay yol açın benim bağırsaklar coştu yine tuvaletin yolunu açın” diyip sofra kalkana kadar tuvalette kalmakHahhaha bunları yapsam eşim dürtüyor yapma ayıp dıye. Kı sofra toplancakken eşim hadı der yapmazsam
Hiç içimden gıtmek gelmıyor.Ha bi de şu var. Şimdi bunlar köye gıttı dıye arabayı verdık. Neyse akşam bıze gelecek aılesı. Eşim dıyorkı ailem bızım arabayla eve gıtsın. Bız yarın denıze gıderken iş yeri arabası ile onlara gıdecegız. Ordan bızım arabayı alacagız. Pazar dönüşte onlaea ugrayıp ıs arabasını alıp bızımkını bırakacagız. Bahanesı de aksam Annesıgıli bırakırsa yorgun olurmuş.Siz gitmek istemiyorsaniz gitmeyin. Esinizin "Aklim sende kaliyor" da bahanesi, cünkü biliyor ki siz gelmeseniz ailesine aciklama yapmak zorunda kalacak. Sahsen gitmek istemedigim yere bahane felan aramadan "Gelmek istemiyorum" diye kisaca hayir diyorum. Baskalarin hosuna gitmeyebilir, ama bizim de hayatimizi istedigimiz sekilde yönetmeye ve yasamaya hakkimiz var. Yok "ailem ne derse o" diyecek insan bastan evlenmemeli. Hepimizin ailesi var, onlara da sahip cikiyoruz, ama kendimizi arka plana atarak degil.
Ellemez pek.Genelde annesıne ben yardım ederım. Masayı falan sıler eşimEsiniz kalkıp sofra topluyor mu?
Hayır aldırmadım.En son teknik servıs acacagım demıstı. Bunu da bırınde görmüş. Degişik ya. Mılletın agzına bakıyor sürekli
Buna akıl veren arkadaşı var. Kendı ısını yapıyor. Baska ıs kuracak. Bızımkınede akıl verıyor.Off neye saracagini şaşırdı