Aydında kalabilsem ona da razıyım ben zorunlu hizmetim duruyor altı ayda bir eş durumundan burda olduğumu belgelendiriyorum belgelendirmediğim an hiç ummadığım bi yerde bulabilirim kendimi burda beni bağlayan resmi bi durum yok memleketi aile durumundan olursa diye soruyorumAydın da calismaya devam et bence.
Eşinin gideceği yer hangi şehir
8 aydır Aydın da olup senin Denizli ye tayin istemen olmaz sanki. Eşinin yani olur...
İnanın o kadar zor ki dört yıllık öğretmenim altı okul gördüm kırk günlük bebekle ağrıyan sezaryen yarasıyla eşim olmadan ev taşıdım şimdi bi de bu durum çıktı ev taşı gittiğin yere alış düzen kur bezdim vallahi memleket olsa bariNormalde gidemezsiniz ama asker eşlerinin bi ayrıcalığı olmalı belki olduğunuz yerde kalabilirsiniz en azından.
Yok malesef darbe muhabbeti suriye olayları derken doğuda adam kalmadı ki topçularda batıda ikinci yılı olanlara bile gidersin demişler eşimin yeri bana göre değişmez de aydın da kalsam ya da denizli ye gitsem her türlü hallederim o konuda sıkıntı yok tek korkum zorunlu hizmet için alakasız bi yere gitmekSizde eşinizle gittiğinizde onu merkezde tutmazlar mi?Yani dış karakol yerine belki ilçe veya ilde çalışma durumu olmaz mi? Kaç yıl kalacak?En az iki diye biliyorum.Ben de asker esiyim.Diyarbakır in ilçesindeyim.çok zorlandigimiz zamanlar oldu.Bebekte varmış.Hastane bakici biraz zor olur.Ayrı kalınca da ona göre zorluk oluyor.bilemedim hakkınızda hayırlısı olsun
Amin inş çok sağolunAllah kolaylık versin. Tayin işlerini bilemiyorum ancak umarım gönlünüzce olur.
Benmde esim astby calsitigim zamanlar ben esime baglai olarak 6 ayda iki kez tayin gormustum..Esinin yanina gitmedikce tayin zor kalabilirsiniz orada.Herkese merhabalar,
Konuyu nerde açsam bilemedim en son bir derdim var dedim ve burada açmaya karar verdim. Durum biraz karışık özetlemeye çalışayım ben zorunlu hizmet yükümlüsü bi öğretmenim, eş durumundan Aydın'da çalışıyorum. sekiz aylık bi kızım var. Eşim astsubay ve yazın aile götüremeyeceği bi yere gidecek. Kendi ailem Denizlide onların yanına tain isteyebiliyor muyum ya da burada kalmaya devam edebiliyor muyum? Benzer durumda olan arkadaşlar ne yaptılar paylaşırlarsa sevinirim
Ben de ilk 4 yılımda 4 okul gördüm anlayabiliyorum sizi. 4 okulda da ücretli çalıştım. Zor bişey okul değiştirip yeni ortama alışmak. Insallah istediğiniz gibi olur her şey.="Pyara, post: 51100251, member: 665779"]İnanın o kadar zor ki dört yıllık öğretmenim altı okul gördüm kırk günlük bebekle ağrıyan sezaryen yarasıyla eşim olmadan ev taşıdım şimdi bi de bu durum çıktı ev taşı gittiğin yere alış düzen kur bezdim vallahi memleket olsa bari
Şubatta geldim eş durumuyla taburu Buraya taşıdılarŞimdi bulunduğunuz okulda kaçıncı yılıniz ?
2 ay yani. il dışı yapamazsınız o zaman. Denizli olmaz yani. Bebek henüz kucukmus ücretsiz izin alabilirsiniz belki .?Şubatta geldim eş durumuyla taburu Buraya taşıdılar
dilekçenin içeriği ne olacak ?Siz dilekçenizi verin umarım gönlünüzce olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?