Bekleyen zorunlu hizmet mahrumiyet bölgesine giden koca

Bizim de bu sene tayin cikacak 3. bölge yani istemediğimiz yerler de cıkabiliyor öyle mi

Denizli ye tayini senin puanin belirler. Kac yildir aydinda calisiyorsun. Zorunlu hizmetin bitmeden tayin istersen yine zorunlu hizmet bolgesine tayin olursun.

Bizim de bu sene tayin cikacak 3. bölge yani istemediğimiz yerler de cıkabiliyor öyle mi
Aynen öyle iki üç yıl batıda olanlara bile doğu çıkabilir demişler doğu sırası gelenelerin çoğu beşinci bölge

Arkadaşlar eşim öğrenmiş bugün mahrumiyet bölgesine giden personelin eşi tsk ile meb anlaşması gereği tain isteyebiliyormuş benim merak ettiğim de buydu bi üstünden öğrenmiş tsk direk mebe isim gönderiyormuş benzer durumda olanlar için paylaşmak istedim

sırnak olabılır demıssınız de bence oraya gıdılır dıye dusunuyorum. Benım de gıtme durumum var sınak a . Yerınızde olsam ucretsız ızın alırdım

Hakkınızda hayırlısı olsun. Biz 5. Ve 4. Bölgeyi yaptık ama korktum simdi

Eşimle beraber gidebil
sırnak olabılır demıssınız de bence oraya gıdılır dıye dusunuyorum. Benım de gıtme durumum var sınak a . Yerınızde olsam ucretsız ızın alırdım
gidebilecek olsam akşam ya da en azından haftasonu gelecek olsa fizana bile giderim ama eşimin gideceği yerde öyle bi şanşımız yok malesef il merkezi ilçe merkezi olsa dakika düşünmem ama işte durumlar farklı

Hakkınızda hayırlısı olsun. Biz 5. Ve 4. Bölgeyi yaptık ama korktum simdi
Eşim çukurcadan bi tepenin başında radarda üç er üç astsubay çalıltıkları yerden geldi beş yıldır batıda bize denk geldi valla sıkıntı bu işler zaten memlekette her iş sıkıntılı ama tsk apayrı bi sıkıntı Tamam ordumuz gururumuz ama çalışma şartları çok kötü

Benim eşimde hakkari semdillide tekeli de bir karakolda iki yildir orada. Bu sıkıntıları çekmiş biri olarak söylüyorum allah herkein gonlune gore versin. Arkadaslar iki yil once tayin doneminde tercih dışı gönderildi eşim oraya. Tercih dışı bile gönderebilirler eşlerinizi malesef. Mayıs da açıklanacak tayinler şimdiden hayırlı yerler olur insllah. Ne çektiğimizi bizden baskasi bilemez. Ayrıca doguya tayin cikacak arkadaslar 3 ayda bir 15 gun izni var diye bende bir nebze iyi bari gelecek diye temenniler ile yolladım eşimi. 2 yıldır 3 kez gelebildi. 6 ayda bir. Mahrumiyet bolgesi arkadaşlar. Bir arkadas yazmis gelir diye ama buna da hazırlıklı olun. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

Benim arkadasim esinin askeri gorevi doguda es gidemeyecek bir yere ciktiginda oda ailesinin yanina tayinini cikardi oyle gitti. Onunda yili tamamlanmamisti es durumu aile yanina gecis yapti. Hatta ailesi denizlideydi oraya gitti

Birde Bu sene Mayıs ayında değil haziranda acıklanacakmış diye bi duyum aldık biz ne kadar doğru bilmiyoruz tabi. Herkesin hakkında hayırlı yerler cıkar insallah

muhtemelen eşinizin gideceği yerde köy bile olmayacak, insan yerleşimi olmuyor. aynı göreve eşim de gitti. aile götürün eşiniz gelsin demek kolay buradan, o işler öyle olmuyor. helikopter dışında ulaşım aracı kullanamıyor askerler. 3 ayda bir de eve gelemiyorlar, en iyi ihtimalle 4,5-5 ayı buluyor.
bildiğim kadarıyla meble olan protokol gereği siz istediğiniz yere tayin olabiliyor ve lojmanda da kalabiliyorsunuz. çünkü eşinizn gideceği yerde çalışacak bir yeriniz yok. şehir merkezinde çalışabilcek olsan güvenlik gereği gitmen riskli. gitsen de allahın dağında çocuğu kime emanet edeceksiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…