Bekleyiş...

mylovetuiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2011
821
6
46
İstanbul
Evett paşam askere gitti... Şafak sayıyorum 208 şimdi....
her gün konuşuyoruz defalarca arıyor ben de arıyorum müsait oldukça ...
ne lazım olur ona orada nasıl davranmam gerekir bilemedim....aklı kalsın istemiyorum moralim bozuksa bile iyi rolü oynuyorum ama yalan söylemek zorunda olmak da canımı sıkıyor... sıkıntılı olduğumu öğrendiğinde de o çok sıkılacak bunu hiç istemiyorum...
mektup göndermeyecek misin diyor ama hergün telefonda defalarca konuşuyoruz zaten ,gerek var mı bilemiyorum... ya da nasılsa beklemiyor benden beni uğraştırma cidden vakit bulup da yollayamam demiştim... yollayayım sürpriz mi olsun... :) napsam ki bilemedim :)

Yeni gitti ve sizi defalarca arıyor;sizde arıyorsunuz sık sık..
Vay be bende askeriyeyi sıkı denetimli bi yer zannederdim :)
Mektubu da yazın gitsin çok olağanüstü bir durum değil bu soracak yazayım mı yazmayayım mı diye.

:) evet ben de öyle yaptım... oturdum güzel bi mektup yazdım... açıkçası ben de çok disiplinli bir yer olduğunu düşünmüştüm:)
hatta komutanı " ya ankesörlüyü senin yatağına mı bağlatsak napsak buradan bi ayrılamıyorsun" demiş :) :nazar:
neyse tüm askerlerimizin Allah yardımcısı olsun...hepsi birer anne kuzusu... hele bi de evliyse ve bebek bekliyorsa onlar için beklemek çok daha zor olmalı...
Vakit ayırıp cevap yazdığınız için teşekkürler, çok nezaketlisiniz :34:

Son düzenleme:
Allah mutlulugunuzu bozmasin güzel kardesim, insallah sonunda kavusursunuz.
Bence icinden ne geciyorsa, ne hissediyorsan hepsini mektuba yaz, hem gönlün ferahlanir hemde sevdigin cok sevinir.:)
Rabbim sizi tez zamanda kavustursun.

Allah mutlulugunuzu bozmasin güzel kardesim, insallah sonunda kavusursunuz.
Bence icinden ne geciyorsa, ne hissediyorsan hepsini mektuba yaz, hem gönlün ferahlanir hemde sevdigin cok sevinir.:)
Rabbim sizi tez zamanda kavustursun.

Amin canımmm çoook teşekkür ederim Allah razı olsun :) Mektubum tam da o bana mektup yazarken gitmiş ona :) bu kadarına da pes demiş herkes ... :) Rabbim tüm askerlerimizin yardımcısı olsun ... :)

adam kac kere askere gidecek telefonda konustuklarin evrende sesizce yankilanip duruyor fakat biz geri duyamiyoruz teknoloji o kadar ilerlemedi,
bir laf var ya hani

söz ucar yazi kalir diye, bu yüzden yazda ilerde isbatli bi aniniz olur hatta telefonla degilde mektupla yazisarak konus... daha romantik.

Back
X