- 12 Nisan 2015
- 459
- 127
- 18
- Konu Sahibi carmenhabanera
-
Onu tahmin edebiliyorum aslında ama okul olduğu için yapılacak birşey yok ilk başladığımız zamanlarda keşke son sene ya da 3.sınıfta tanışsaydık diyordum hep içimden uzun bir süreç olacağını bildiğim için... zaman gosterecekTabiki var ama genel olarak gözlemlediğim ilişki çok yorulmuş oluyor onca zamandan sonra.
Darısı başımıza :))biz eşimle 16 yaşımızda arkadaş olduk.17 de sevgili olduk. 25 yaşında evlendik.. mutluyuz. çok şükür.
Darısı başımıza :))
Maşallahbiz eşimle 16 yaşımızda arkadaş olduk.17 de sevgili olduk. 25 yaşında evlendik.. mutluyuz. çok şükür.
teşekkür ederim canımm :)Maşallah
Katılıyorum size. Benim de üniversitede tanışıp evlenen arkadaşlarım var. Ama ben üniversitedeki sevgilimle evlenmedim mesela :) mezun olduktan sonra tanıştığım eşim ile 4 yıl içinde evlendim.Benim de Üniversite'den sınıf arkadaşlarım evlendiler, gayet de mutlular. İlişkiden ilişkiye değişir bence.
canım 4.5 senedir sürüyor bizim ilişkimiz de 4 sene sonunda sözümüzü yaptık nasipse düğünümüz de yakın seviyorsan gerçekten hayat arkadaşım bu adam olmalı diyorsan beklemeye değer her türlü zorluk yaşanıyor ama iki gönül bir olunca tüm engelleri aşıyor kısa dönem de su gibi geçer merak etmeKızlar nerdeyse iki yıllık bir ilişkim var sevgilimle aynı okuldayız 1.sınıfın başından beri birlikteyiz.su an 2.sınıf bitmek üzere ve okul eğer uzamazsa 2 yıl sonra bitmiş olacak. Ailelerle karşılıklı tanışmadi daha resmi birşey olmadığı için.ama ailesi beni çok merak edip tanışmak isteyince görüşmeye başladık çok iyi insanlar .annem ve iki kardeşim tanıyor sadece benim ailemde erkek arkadaşımı su an icin. Aranız da bizim gibi 4 5 yıllık süreçten sonra evlenenler var mi merak ediyorum. Son zamanlarda askerlik döneminde ayrılan o kadar nişanlı çiftler gördüm ki aklıma takıldı. 5 ay yapacak zaten askerliği bu dönem bu kadar zor mu geçiyor? Tecrübelerinizi paylasirsaniz sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?