bekliyemiyoruuummm

sevilay1984

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2016
1.142
372
123
41
Ağustosta doguracam Allahın izniyle bekliyemiyorum yaaaa vallahi çoook zor geçiyor günler bütün kıyafetinden tut yatağına kadar hazır oooooff napacam ben yaaa lütfen bir akıl verin Allahım kucağıma almak istiyorum artık!!

Benim de esim surekli 'Hadi kizim gel artik diyor' kizdim bu sabah. Allah korusun bebek erken dogacak diye... sabredin tadini cikarin. Zamaninda dogarlar insallah..

Aman dur vaktinde gelsin sabret insan heyecanlaniyor haklısin ama acele ettirme miniğe :) hop diye gelir sonra ;)

Bebeginiz size en yakin yerde. Tadini cikarin. Bol bol uyuyin film seyredin. Gezin dolasin. Sinemaya vs. gidin. :-). Sarilsaniz bu kadar yakin olamazsiniz öyle düsünün. Görümcemin komsusu 28 haftalik dofim yapti. O bebise de dua edin. Siz de saglikla vaktin de kucaginiza alin ( hepiniz tüm gebeler (:. O:)

Benim de esim surekli 'Hadi kizim gel artik diyor' kizdim bu sabah. Allah korusun bebek erken dogacak diye... sabredin tadini cikarin. Zamaninda dogarlar insallah..
Doğru diyorsun gerçekten ama kıyafetlerine baktıkca o tekmeledikce gel artık diyorum Allah korusun pis şeytan 34 haftalıkken git sezeryana diyor ama sabır eden derviş muradına ermiş:))

Bebeginiz size en yakin yerde. Tadini cikarin. Bol bol uyuyin film seyredin. Gezin dolasin. Sinemaya vs. gidin. :-). Sarilsaniz bu kadar yakin olamazsiniz öyle düsünün. Görümcemin komsusu 28 haftalik dofim yapti. O bebise de dua edin. Siz de saglikla vaktin de kucaginiza alin ( hepiniz tüm gebeler :-). O:)
Amiiiin Allah yardımcısı olsun hem annenin hemde bebişinn çok yakınız ama yemişim böyle yakınlığı öpemiyom sevemiyom kokliyamıyorum neyse depresyondayım sanırsam :D

Bide ağustosta doğacak ya İnşAllah erken mi davranmisim yatagina kiyafetlere yoksa zaman hiiiic gecmezdii:D

Back
X