Elektrikli Süpürgeler Beko elektrikli süpürgem beni delirtecek :(

yorgun_38

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2011
601
0
66
İstanbul
hanımlar benim derdim süpürgem oldu bugünlerde yeni almama rağmen tozu dışarı veriyor ve iyi çekmiyor bu dertten muzdarip olan var mı ?

Servisle görüştünüz mü ? Bizim ki de bi ara sapıtmıştı da motorlardan birinde sorun varmış.

Son düzenleme:
yeni aldiysaniz geri iade edin
garanti kapsaminda
ayrica yanlis yere konus actiniz
bu konu icin yer var zaten forumda
konu tasinir

Abimlerde bi model aldılar Bekodan onlarınkide süpürürken arkadan tozları dışarı püskürtüyor.Filtre gibi bişey var içinde.İğrenç bi makina.Abim o kadar uğraştı şuan biraz daha iyi diyorlar ama yinede o makinadan bi cacık olmaz diyorum ben. İmkanın varsa o makinayı geri ver. Eski modelleri çok güzeldi Bekonun, hatta benimde vardı bi tane çokda memnundum kağıt toz torbalıydı.

canım servisi aramam yeterli olur mu yoksa servise mi götürmeliyim ?

Ara durumu söyle, yapabileceğiniz bir şey varsa tarif ediyorlar zaten.. Yoksa servise götürmek gerekiyor. Aslında 30 günlük süre dolmadıysa kaymakamlıktaki tüketici haklarına dilekçe vererek yenisini alabilme yada iade hakkınız var.
Uğraşamam diyorsan servis en mantıklısı. Siz kendiniz müdahale yapmayın ki abuk subuk bahaneler bulmasınlar.

Son düzenleme:

Allahım ya aynen benim ki torbasız falan dedik aldık ama dediğiniz gibi cacıkta olmaz yaranda süpürüyorum olduğu gibi tozlar dışarda nasıl bişey anlamadım bu gidişle beni astım hastası edecek nefes alamıyorum süpürdükten sonra

tşk ederim canım söylediğin gibi arıcam servisi inşllh gerekeni yaparlar yoksa anneme postalıcam bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…