Yeni ev yeni düzen... deliricem

Bunu nereden çıkardınız bilemiyorum ama bu dediğiniz, internet alışverişi ya da tüketici kredisi gibi durumlarda geçerli. Kira sözleşmesinde açıkça böyle bir madde yer almadığı müddetçe mümkü

hukuki olarak birisini yanlış yönlendirirseniz sonuçlarına siz katlanmayacaksınız.

Konu sahibi, eve temizlikci sokun dip bucak temizleyin.

Yeni yatak alın. Ben titiz bir insan degilim ama tanimadigim etmedigim insanlarin surekli yattifi yatakta yatmak da icime sinmez. Mis gibi tertemiz yatağınizda yatarsiniz.

Koltuklara kilif alin, temas etmezsiniz.

Kisisel esyalari kolileyin, gelsin alsin. Ne alaka evde birakmak.

Süpürge vs gibi tasiyabileceginiz esyalari da kendiniz alin. Seneye cikarken alir goturur, eskisini ev sahibine bırakırsınız.

Bir sene ise biraz dişinizi sıkıp oturun, zaten is guc, sosyal cevre edinme derken evi gözünüz gormez bir sure sonra.

Bence hiçbir şekilde bu tarz bir ev sahibiyle mutlu olamazsınız mutlaka sıkıntı çıkartır bu tipler.
Başka ev bakın derim.
Sadece temizlik değil mesele böyle cimri ev sahipleri huzur vermez yarın kombi bozulur diğer eşyalar bozulur yaptırmaz sizin üstünüze kalır emlakçıdan da paranızı alın başka ev bakın geçici olarak apart otel gibi bir şeyde kalın ve çıkın derim.

Artık aileler küçüldü. Küçük ev büyük ev algımız da değişti. Özellikle batıda büyükşehirlerde kimse kayınvalide, kayınbirader, elitler birlikte yaşamıyor. Haliyle 200 m2 evler de gereksiz oluyor. Tel çocuklu bir aile 4 oda evi ne yapsın? Tek kişi için de 90 m2 2+1 yeterliden de fazlası.

Konu sahibi eşyalı ev çok sıkıntılı. Temizliğinden asla emin olamazsınız. 1-2 yıl oturup çıkacağım diyorsanız bir nebze katlanılır ama uzun süreli çok zor. Ev sahibiniz de bozulan eşyaları yaptırma yanlısı değil belli ki. Sürekli kendi cebinizden yaptırmak zorunda kalacağınıza biraz daha fazla verip daha düzgün bir eve çıksanız hiç değilse huzurunuz kaçmaz.

Bence hiçbir şekilde bu tarz bir ev sahibiyle mutlu olamazsınız mutlaka sıkıntı çıkartır bu tipler.
Başka ev bakın derim.
Sadece temizlik değil mesele böyle cimri ev sahipleri huzur vermez yarın kombi bozulur diğer eşyalar bozulur yaptırmaz sizin üstünüze kalır emlakçıdan da paranızı alın başka ev bakın geçici olarak apart otel gibi bir şeyde kalın ve çıkın derim.
apart olduğu için senelik sözleşme -senet vs yapmış olabilir. mesela benim yaşadığım yerde öyle en az 10 aylık senet yapıyorlar. 10 adan önce çıkacam dersen de yerine birini bulman lazım değilse senetleri dayıyorlar.

zaten böyle bir şey yapmadıysa şayet neden konuyu bu kadar büyütmüş anlamıyorum. daha temmuzdayız bu ayın kirasını vermiştir çıksa ev sahibi tekrar kiraya kolaylıkla verir -kış ortasında değiliz yani. asıl 2 ay daha oturup çıkcam derse o zaman ev sahibi daha büyük sıkıntı çıkarır çünkü taşınma mevsimi geçiyor.

emlakçı ise mümkün değil geri vermez parasını neden versin ki? emlakçıyla konunun ne alakası var? emlakçı yalan mı söylemiş ne yapmış? tutmasaydı.

Konu sahibi, eve temizlikci sokun dip bucak temizleyin.

Yeni yatak alın. Ben titiz bir insan degilim ama tanimadigim etmedigim insanlarin surekli yattifi yatakta yatmak da icime sinmez. Mis gibi tertemiz yatağınizda yatarsiniz.

Koltuklara kilif alin, temas etmezsiniz.

Kisisel esyalari kolileyin, gelsin alsin. Ne alaka evde birakmak.

Süpürge vs gibi tasiyabileceginiz esyalari da kendiniz alin. Seneye cikarken alir goturur, eskisini ev sahibine bırakırsınız.

Bir sene ise biraz dişinizi sıkıp oturun, zaten is guc, sosyal cevre edinme derken evi gözünüz gormez bir sure sonra.

Başka ev bakın derim.

Konu sahibi eşyalı ev çok sıkıntılı. Temizliğinden asla emin olamazsınız. 1-2 yıl oturup çıkacağım diyorsanız bir nebze katlanılır ama uzun süreli çok zor. Ev sahibiniz de bozulan eşyaları yaptırma yanlısı değil belli ki. Sürekli kendi cebinizden yaptırmak zorunda kalacağınıza biraz daha fazla verip daha düzgün bir eve çıksanız hiç değilse huzurunuz kaçmaz.

apart olduğu için senelik sözleşme -senet vs yapmış olabilir. mesela benim yaşadığım yerde öyle en az 10 aylık senet yapıyorlar. 10 adan önce çıkacam dersen de yerine birini bulman lazım değilse senetleri dayıyorlar.

zaten böyle bir şey yapmadıysa şayet neden konuyu bu kadar büyütmüş anlamıyorum. daha temmuzdayız bu ayın kirasını vermiştir çıksa ev sahibi tekrar kiraya kolaylıkla verir -kış ortasında değiliz yani. asıl 2 ay daha oturup çıkcam derse o zaman ev sahibi daha büyük sıkıntı çıkarır çünkü taşınma mevsimi geçiyor.

emlakçı ise mümkün değil geri vermez parasını neden versin ki? emlakçıyla konunun ne alakası var? emlakçı yalan mı söylemiş ne yapmış? tutmasaydı.

konularımı güncellemeyi severim, sizlere de cevap verme firsatim olmamıs hemen kostum geldimm
apart degil normal daire tuttum kira kontratı yaptim normal.
temizlik icin teyzemi yardıma cagirdim ALLAH RAZI OLSUN geldi yardim etti bana evim cicek gibi oldu.
Yeni yatak aldım, süpürge de annemin süpürgesini calicam ona baska alırız...
Ben evi adam ederken ev sahibem "1 aya tamamlasın kira almayayım, depozitosunu ilk kirasını geri vereyim ÇIKSIN EVİMDENNN" diye şeytanlıklar planlıyormus emlakcı söyledi. Kadın buzdolabına 3 kere servis yolladı asla yaptırmadı, elektrigi kapattı üstüme almayayım diye dask policesini yollamadı vs vs.
En son şehirdısında calısan kocasına yalan yanlıs seyler anlattırıp beni arattı çıkayım diye??? Dedim BEYFENDİİİİ kapı gibi sözlesmem var, bana buzdolabı alıyorsunuz, kira icin iban veriyorsunuz ve bir daha 1 yıl muhattap olmuyoruz. AYRICA o iş öyle eşinizin anlattıgı gibi degil böyleyken böyle. Sonuc: yetki sizde 2. el temiz bir dolap alın güle güle oturun dedi adam. Hanımefendi belli ki takıntılıymıs. Aksamına dolabımı aldım kiradan düşecegim :') Artık icim huzur doldu işime git gel evim temiz cok sükürrr diyorum. Hepppinize yorumlarınız icin teseeekkür ediyorum :*

Back
X